Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Lipsa dorintei

din 28 mai 2006 17:19 de saabba

Mda, pana intr-un anumit punct sunt de acord ! Adica ai rabdare si pune-te in locul lui!ideal ar fi sa faca si el acelasi lucru, dar ma rog, barbatii sunt mai egoisti decat noi! Nu da verdicte si nu lua hotarari la nervi! Nu sunt de acord cu ...

Re: Re: Re: Re: Nu`i corect!

din 28 mai 2006 17:00 de saabba

asa si? daca nu ti se pare corect de ce nu faci ceva sa corectezi? cine nu te lasa?

Re: Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar cir

din 28 mai 2006 16:42 de versat

da ma, lasa-le ca deviaza mereu de la subiect crezi ca ele stiu ce adancime au daca e buna ii vine s-a scape toata cu tot cu testicole,nu stiu daca si in cazul lor ca ele sunt virgine dar experte la 22 de ani in sex looooooool O:):devil:

Re: Re: Re: Re: Intaaaaaaarzierea menstruatiei

din 28 mai 2006 16:11 de Puiuta

O sa ma duc poimaine la doctor.Stiu ca asta e singura solutie eficienta.Pana atunci mai am o intrebare:daca as avea chist nu ar trebui sa ma doara ceva?Sper totusi sa fie de la stres sau o dereglare hormonala.

Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 28 mai 2006 15:13 de Nekunoskuta

[b]Razbuna-te[/b] daca o merita, [b]ucide-l[/b] .... bla bla bla Baci:-*

Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

din 28 mai 2006 15:10 de Nekunoskuta

[b]S[/b]cumpo "virgula" tanarul [b]s-a[/b] referit... Asta ca tocmai citeam mesajul in care corectai gramatica altora. Mai am sa te corectez si pe alte subiecte.

Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 28 mai 2006 14:43 de Nekunoskuta

Mi-e dor de aluka si de orele de fitness :lol: Pana acum i-am exterminat pe toti, vad ca asta se tine batzos.

Re: Re: Re: Cat de adanc aveti vaginul?Dar circumf

din 28 mai 2006 14:38 de Horia

Ceau Nekunoskuto nu ai dreptate sa stii.Stiu ca vaginul e foarte elastic dar are o limita sa stii.Apropo de chestia ca iese si un copil,vaginul in luna a 9 a e foarte dilatat.Eu nu am intrebat ce dimensiuni are o femeie insarcinata.Daca nu ai stiut ...

Re: mica problema

din 28 mai 2006 14:34 de SORIN28

Daca ai aflat cum il cheama si probabil vei face rost si de nr lui de telefon inseamna ca aveti o cunostinta comuna. De ce nu il lasi pe el sa se intereseze de tine?! Macar stii daca nu cumva a fost doar un zambet:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credeti ca?

din 28 mai 2006 12:56 de versat

in czul tau se potate sa fi virgin, la fete se pote sa nu mai fie doar in cazul "sexpertelor"care de atata stiinta si cunostiinta le e frica de consecinte O:):devil:

Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 28 mai 2006 11:59 de versat

lasa ca vazui cum e cu titlurile astea apar in functie de mesaje, pot fi ele si date asa cu am vazut pana acum si apar "experti":lol: iar daca a primit recunostinta oficiala de la adminul site-ul inseamna ca nici ala nu stie mai multe ca ...

Re: Re: pielea penisului - problema

din 28 mai 2006 03:11 de ExoticDream

(Super)moderatorul (fara ghilimele) la care faci referire ar fi trebuit eventual sa trimita la spalat fata cu care a facut sex userul cu problema, dar candidoza nu apare doar in cazul unei igiene deficitare si nici nu are neparata legatura cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Credeti ca?

din 28 mai 2006 00:24 de valentine

:lol::lol::lol: Versat asta cred ca e vreun guru mai si noi nu stiam...de tot are impresia ca toti sunt virgini/virgine iar el este singurul care a facut sex la viata lui. Waaa ce bine ar fii daca ar fii asa cum spui tu...ca din ce stiu eu ...

Re: Re: ACORDATI NOTE

din 28 mai 2006 00:22 de valentine

:lol::lol::lol: Te dai destept si defapt cazi de prost. Stii tu...ia sa iti iei nevastuica si sa incepi sa ii stimulezi orificiul anal cu degetul/degetele si o sa vezi ca are o senzatie placuta...da chestia asta decat noi virginii o ...

Re: Re: Re: Re: Credeti ca?

din 27 mai 2006 23:14 de versat

:lol::lol::lol: baiatu lectiile de care vorbesti tu si nu stiu care la ce te referi nu se dau pe forum .parcurgand viata te asigur eu ca te lovesti de multe lectii pe cere ti le da, si nu cred ca eu sunt la varsta pa sa-mi spuna x si y cum ...

Re: pielea penisului - problema

din 27 mai 2006 22:52 de versat

baiatu tu ai o problema destul de grava dupa cate am vazut eu daca este vorba candidoza (candida recidivanta) pentru ca ceasta micoza un fel de ciperca apar la nespalatele de femei rar la barbati citat cu nespalatii pe un "moderator" si ...

Re: Re: Re: pielea penisului - problema

din 27 mai 2006 22:33 de valentine

Pai daca e vorba de candidoza se presupune tratament pt candidoza,prescris de medic...ce e asa greu? :)

Re: Re: Re: Credeti ca?

din 27 mai 2006 22:12 de SORIN28

Ce te face sa crezi ca ma intereseaza parerea ta despre mine?!:blink: Aici nu stiu.....nu ma bag Nu sunt slabute, sunt finutze(asta daca stii sa faci o diferenta intre subtilitati) si iti garantez eu ca pot(ele), daca vor, sa-ti dea ...

Re: Re: Credeti ca?

din 27 mai 2006 19:52 de versat

ma facusi sa-mi schimb impresia despre tine La urma urmei nu cred ca am nevoie de vreo "lectie de viata" de la cineva, nu stiu daca este cineva inmasura sa-mi dea lectii. Inafara de Exotic Dream si Nekunoskuta, care si ele sunt slabute ...

Re: Re: Credeti ca?

din 27 mai 2006 19:33 de versat

draga tu esti inafara intrebarii am intrebat daca au experienta sexuala mai multa,nu era vorba de sfaturi ca ele nu au cum sa le de-a, ca nu au "tehnologie" asa cum aveti voi O:):devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2596 din 3732
«   1 ... 2593   2594   2595   2596   2597   2598   2599 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare