Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Este insarcinata??

din 26 mai 2006 21:47 de Blue

daca stii ca nu ati facut-o fara prezervativ, ca acesta nu s-a rupt, ca nu s-a scurs nimic, inseamna ca e OK! cauzele intarzierii menstruatiei sunt diverse! daca spui ca au trecut deja 2 sapt, cred ca e de ajuns pt a utiliza un test de sarcina! rapid ...

Re: Re: Re: despre orgasm...

din 26 mai 2006 20:17 de versat

scumpo daca e s-o luam pe alta parte tanarul sa referit (dupa primul contact sexual) dar nu a specificat ca tipa a fost virgina :devil:tot asa putea sa spuna ca a fost primul dupa ciclu :devil::lol::lol::lol:

Este insarcinata??

din 26 mai 2006 19:31 de mavericu

Prietenei mele i-a intarziat ciclul aproape 2 sapt si intrebarea normala este daca a ramas insarcinata,tinand cont ca folosim prezervativul si sincer chiar am fost atenti deci l-am pus cum trebuie si l-am scos fara sa se rupa sau alte probleme;ea a ...

Re: Erectie normala sau nu?

din 26 mai 2006 18:48 de adi

O:)

Re: Re: Re: sex

din 26 mai 2006 14:48 de LonelyGirl

S-a mai discutat pe-aici si daca bine-mi amintesc..majoritatea erau de parerea ca dragostea implica sentimente iar sexul doar actul in sine.:ok:

Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 26 mai 2006 13:18 de MachoMan

Sssssssst! Il testam sa vad daca stie! Oricum ne-ar spune ca virgula si majuscula sunt fleacuri derivate din scrierea rapida pe mIRC! B)

Re: Re: sex

din 26 mai 2006 13:15 de MachoMan

Eu, unul, n-am inteles! Pana la urma, care e diferenta intre dragoste si sex in opinia ta? (?)

Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 26 mai 2006 13:13 de Duduia

vreo 3, plus virgula, sunt 4.

Re: Re: Re: Re: Re: (Pentru Fete)Baietii artisti!

din 26 mai 2006 13:10 de MachoMan

Daca retin bine, tu te laudai ca le corectezi unora greselile gramaticale? In textul de mai sus TU ai cam doua, le corectezi tu sau ma ocup eu? Stii tu vorba aia cu parul si barna.... ;)

Re: sex

din 26 mai 2006 13:08 de Duduia

nu as putea sa dau frau liber fanteziilor decat daca e vb despre cel pe care il iubesc. si ceea ce facem noi doi depaseste simplul act de dragoste. impropriu spus simplu, adevarat. exista anumite ritmuri care pur simplu disting "a face ...

Re: Re: Re: Re: Sex la menst...

din 26 mai 2006 10:02 de versat

LOL Nu sunt femeie si nici nu as vrea sa fiu in pielia lor dar nick-ul pe care l-am pus cred ca spune tot tu ce parere ai?

Re: Re: Re: Re: E insarcinata?

din 26 mai 2006 08:21 de Nekunoskuta

Pentru unii cu capul pe umeri (adica chestia aia mare si rotunda cu care...gandesti?...) conteaza.

Re: Re: Re: Sex la menst...

din 26 mai 2006 08:19 de Nekunoskuta

Acel raspuns este pertinent si adevarat. Parerea ta insa nu o vad expusa ca mai apoi sa fii liber sa critici. Eu inca ma intreb daca nu cumva esti femeie, prea iti dai cu parerea despre lucruri pe care le stiu cel mai bine femeile:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2006 08:10 de Nekunoskuta

A uitat saracul :D Eu ador oamenii care se invart si se incurca in propriile minciuni :D

Re: Re: Intalnire

din 26 mai 2006 01:28 de ExoticDream

Eu mi-am propus o expeditie prin estul tarii vara asta.... manastiri, chei si ce-o mai fi pe traseu... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 69

din 26 mai 2006 01:24 de verdiuc

Informatica si toate descoperirile tehnicii sunt imitatii ale realizarilor naturii.Asa ca tot medicina si alte balarii din astea sunt mai importante de studiat.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 69

din 26 mai 2006 01:22 de ExoticDream

Daca m-ai ascultat si le-ai legat in serie...., cateodata este si montajul in paralel bun la ceva! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 69

din 26 mai 2006 01:20 de ExoticDream

M-as fi incumetat eu, dar in afara de faptul ca unul sta in genunchi, cu spatele la celalalt (2), imaginatia mi se blocheaza cand incerc sa simulez un 5! Valentine, mai bine simulam un 44 pe scaune si ne uitam la un film daca tot n-ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mai 2006 00:47 de ExoticDream

O fi sotia ta, nu ziceai ca esti insurat de 10 ani? Sau poate vreun spargator, s-o fi plictisit la tine in casa si si-a expus problemele sexuale pe site, cine stie?!? Intortocheate sunt caile Internetului, asa-i? B)B)B)

Re: Re: Sex la menst...

din 25 mai 2006 23:21 de versat

Vai nici nu sti cat ma bucur si eu pentru raspunsul dat de tine esti bestial/a lol lol lol si probabil .... nu vreu sa te jignesc dar...mai bine fa altceva :devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2598 din 3732
«   1 ... 2595   2596   2597   2598   2599   2600   2601 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare