Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fe din 24 mai 2006 14:45 de ExoticDream
Tocmai acesta este rostul site-ului si al nostru, sa mai afle si nea Ion ca Maria lui are un punct G pe-acolo, pe undeva, sa-i dam o harta ca sa-l gaseasca!
Tragi concluzii pripite!
Ne bucuram pentru tine si iti uram spor la sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mai 2006 14:31 de ExoticDream
Aha, garantezi efectul in maximum un minut daca se utilizeaza facaletul, vatraiul sau alte ciudatenii? Nu de alta, dar cu graba asta e bine sa ne autosatisfacem rapid!
P.S. Pentru baieti recomanzi smirghelul?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea po din 24 mai 2006 14:30 de LonelyGirl
Deap.Doar ca unii nu au tactica cu "ce mai faci":)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-r din 24 mai 2006 14:05 de Duduia
in acea discutie nu as face deact sa ii specific sa nu ma caute pe viitor sub nici un pretext.
daca nu am cum sa discut cu el, exista 2 posibilitati:
1. nu ma mai cauta, deci imi vad de ranile mele si de viata
2. incearca sa ma sune, cam ...
Re: despre orgasm... din 24 mai 2006 13:54 de Duduia
si tu te pricepi la fete mai bine decat se pricep ele insele.
in cazul asta, dragi baieti, inarmati-va cu smirghel.
Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala din 24 mai 2006 13:37 de bluemoon
Tot ce ai scris despre diferite comportamente mi se par copilarii. Le-am facut si eu la randul meu dar incetul cu incetul am crescut. :rolleyes: Nu pot totusi sa condamn anumite reactii in totalitate deoarece cred ca tine foarte mult de experienta ...
Re: Re: ma ajuta cineva? din 24 mai 2006 13:00 de versat
daca nu e extrauterina nu e chiar grava poate vrea copii O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relat din 24 mai 2006 12:37 de LonelyGirl
Si daca nu ti s-ar acorda sansa acelei discutii civilizate?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 24 mai 2006 12:37 de versat
:
lol::lol::lol:
hai sa-ti raspund si eu la punctele tale:
1.Nu ma refeream la prima intalnite cu o fata.
Iar daca tu esti atat de sigura ca sti pozitia punctului G e foarte bine
pentru ca altii nu cred in ea
2.Teorie cu practica nu stiu cum ...
Re: Re: Re: Re: din 24 mai 2006 12:23 de LonelyGirl
De-atunci o fi facut omul ceva u himenul ala...si daca nu a facut el or fi facut altii:D
Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care din 24 mai 2006 12:18 de LonelyGirl
Mai domnule doctor...ne testezi cunostintele in materie de sex??Ca ce chestie??Daca ale tale sunt mai complexe stai pe forum, da sfaturi si nu te lega de ceilalti.E mai "ortodox" asa.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire din 24 mai 2006 12:08 de provocator
Eii na ai pus toate ipotezele :love: eu ma refeream la sex numai si nimai nu si la muscatura de tantar daca e s-o luam pe partea cealalta este adevarat ce-ai spus nu sunt doctor e doar un nick imi dau si au cu parerea :p
Re: Re: Re: Re: Nelamurire din 24 mai 2006 11:41 de Nekunoskuta
Apropo...stiai ca poti fi infectat cu virusul HIV si habar sa nu ai? De ce? Se poate lua prin sarut daca unul din parteneri e infectat si ambii au rani in gura, se poate lua printr-un ac infectat cand ti se face o injectie, exista ipoteza ca se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei din 24 mai 2006 11:33 de Nekunoskuta
Sa-ti spun despre punctul G? De ce? Oare ala e "zonele fierbinti" la femei? Daca asta crezi...esti doctor in nestiinta :D.
1. Punctul G se stimuleaza in conditii pe care majoritatea fetelor nu le accepta la prima intalnire (asta ...
Re: Re: CE STITI DESPRE...ASTA? din 24 mai 2006 11:12 de Duduia
evident ca le-am luat ca sfatul unui medic. iar cele 6 zile de menstruatie erau inainte sa iau anticonceptionale. acum e un pic de brambureala.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 24 mai 2006 09:59 de Dr.Mataranga
Ma bucur ca sunteti seXperti si ca localizati
f usor punctul G altii inca se chinuie,dar ce am vazut eu pe acest forum nu prea are legatura mare cu sexul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/f din 24 mai 2006 09:53 de Dr.Mataranga
Nu prea inteleg ce esti fata sau baiat? Zici ca sunt (obsedat) sexual daca imi place sa sa fiu sinsa in p--da ? :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 24 mai 2006 09:49 de verdiuc
Daca altfel nu se poate si aveti nevoie de placere imediata,nu vad de ce nu ati folosi si obiecte contondente.Vagina se poate largi mult(vezi nasterile,sau vezi inspectia cavitatii uterine,dupa nastere,de catre medicul obstetrician,cand acesta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei din 24 mai 2006 08:41 de fierbinte
Mai Mataranga
Zici ca sunt obsedat sexual daca imi place sa sa fiu sinsa in p--da ?
Nu draga spune-mi tu mie cui nu-i place ? .
Tie nu ti-ar place in acest moment sa ti-o iau in gurita , sa ma joc cu ea ,apoi sa ti-o sug pana te las sa mi-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei din 24 mai 2006 02:46 de valentine
Hai dute ca iti dau eu telefon...cand m-oi apuca de sex;)
Pagina 2601 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||