Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei

din 24 mai 2006 02:10 de ExoticDream

Esti sigur/a ca prima data nu a ras de... tine? Se mai intampla! Daca tot am dat-o pe calorimetrie, poate vrei sa-ti explice nekunoskuta cum e cu temperatura bazala, precis n-ai auzit de ea (oricat te-ar mira, sa stii ca are legatura cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mastur

din 24 mai 2006 01:49 de ExoticDream

Contondent?!? Sigur asta ai vrut sa spui? Trecem la tehnici sado-maso? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: despre orgasm...

din 24 mai 2006 00:55 de observator

LOOL(X)(X)(X):D:D:D:pirate:: pirate::pirate: daca isi cunoaste corpul sau creerul pai de unde vine asta ma cine e centrul luni sau an:lol: poate si de prima data daca e frecata bine

Re: Re: Re: Re: Re: am ochii mari

din 24 mai 2006 00:04 de oftalmolog

Iti spun eu ce-i zice medicul casca ochii bine daca nu belesti p..a:devil:

Re: am ochii mari

din 23 mai 2006 23:59 de Oftalmolog

Asta e inca bine, bine ca stai bine cu rozeta si ca aia nu ti s-a marit daca esti fetita, iar daca esti baiat ti s-au marit ochii dupa fese de gay daca esti gay dar cred ca vrei sa faci misto de cei de pe site ):(

Re: CE STITI DESPRE...ASTA?

din 23 mai 2006 23:34 de Dr.Obs-Ginec

In primul rand aceste medicamente (Anticonceptionale) se iau dupa ce consulti un medic,iar daca l-ai consultat inainte f.b. probabil ca trebuie schimbate 6 zile mi se par cam multe pt.un ciclu normal O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 23 mai 2006 23:15 de Dr.Mataranga

Cu dimensiunile sunt intrebati numai cei de culoare :(( iar vanzatoarea te intreaba daca ai mai folosit si sti pt ce este sa nu-l mesteci ca pe orbit O:)

Re: Re: Re: Nelamurire

din 23 mai 2006 23:10 de Dr.Mataranga

Ce de sfaturi primi baiatul numai ca nici nu si-a luat prezervative si sariram pe el cu n-o face cu aia ca are BTS-u si il poti lua si pe alta cale spune-ne si noua prin ce caii sa ne ferim si noi ca prin net nu cred prin sarut? prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si

din 23 mai 2006 22:42 de Dr.Mataranga

Ma bucur ca te-ai calmat am mai patit cu unu la fel a ras ca tine de doua ori prima data cand i-am spus bancul a doua oara cand a inteles si el iar cu zonele fierbinti am spus-o asa mai pe intelesul tau nu stiam ca sti de zone erogene,si acest ...

Re: Re: Am o reclamatie!

din 23 mai 2006 22:10 de Dr.Mataranga

probabil ai vrut sa spui consultatii Pshiatrice pshihologia se ocupa cu altceva :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care

din 23 mai 2006 22:02 de Nekunoskuta

:lol::lol::lol: Stai sa ma calmez! :lol::lol::lol: Iti dai seama de cunostintele noastre in ale sexului (teoretice sau practice) dupa raspunsul la intrebarea: "care sunt zonele fierbinti la femeie?"? Apropo...nici nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

din 23 mai 2006 21:58 de Nekunoskuta

Dar nu e obligatoriu sa-ti placa. Chiar azi imi spunea cineva (o fata) ca atunci cand a incercat, pentru prima si ultima data, in 30 de secunde s-a plistisit si si-a dat seama ca nu e de ea masturbarea. Nu e nimic in neregula cu tine sau cu ...

Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 23 mai 2006 21:56 de Nekunoskuta

Nici o problema! Daca ceri o anumita marca sau simplu, un prezervativ, nu te mai intreaba nimeni nimic. Exista si dimensiuni la prezervative dar sincer...cred ca folosesc doar pentru ca unii baieti sa se dea mari si SIGUR au fost inventate de ...

Re: Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care

din 23 mai 2006 21:55 de Dr.Mataranga

lo oool (?) la extaz nu la orgasm tu uitate si altu o [Cenzurat de ExoticDream], m-am referit la "extaz" adica partea unde femeia este pregatita pt sex (umezita) daca ma intelegi O:)O:)O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare

din 23 mai 2006 21:25 de Dr.Mataranga

Mai incerca poate data viitoare iti iese daca nu merge cu mana foloseste un obiect contondent sau moale cum doresti tu :((:((:((

Re: Re: Re: Ce le excita pe fete/femei si care sun

din 23 mai 2006 21:09 de Dr.Mataranga

Hai sa-ti spun tie ceva:(}) tu in primul rand nu esti fata din moment ce nu sti ce le excita pe femei esti un obsedat sexual care crede ca numai asta le exicita pe femei linsu in picica, iar daca esti fata si iti place sa primesti sunt sigur ca ...

Re: Re: Re: Nelamurire

din 23 mai 2006 20:41 de Next

Multumesc tie, si domnisorarei/doamnei care a raspuns antrenor. Deci prezervativele au aceeasi marime, daca merg sa cumpar un prezervativ si spun Love Plus, nu ma va intrepa respectiva nimic altceva .. ?

Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

din 23 mai 2006 19:32 de ExoticDream

Nu este chiar psihic, avand in vedere atingerea, poate eventual o combinatie, daca este legat/a la ochi! Viteza de a atinge orgasmul si "ipotezele" necesare depind de la caz la caz....! Oricum, mi se pare interesant de incercat...., nu ...

Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

din 23 mai 2006 19:08 de valentine

In primul rand eu nu sunt copilasi....ci probabil copil;) Daca intradevar credeam,nu m-ai intrebam;) Daca faci sex stii ca descoperi multe chestii? Cum ar fii ca unele atingeri pot sa iti provoace o placere mai mare decat o penetrare...;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

din 23 mai 2006 19:05 de valentine

Ur dreaming...:rolleyes: Cat despre procedee...stii ca nu e frumos sa destainui momentele tale intime cu partenerul...;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2602 din 3732
«   1 ... 2599   2600   2601   2602   2603   2604   2605 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare