Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii " din 20 mai 2006 04:07 de dazza
Exotic,ce pot sa-i spun altceva.Daca este pe baza unei emotii puternice,nu se poate altfel.Poate e prea indragostit si se pierde.
Exotic,intr-o viata nu faci numai dragoste..faci si sex.:D
Daca nu poate inca sa faca dragoste,macar sa faca sex. ...
Re: Re: Re: pentru toata lume din 20 mai 2006 02:49 de ExoticDream
:wacko::unsure::ermm::huh:):(:devil::ninja:
P.S. Too sleepy to answer now... Si maine este o zi!
Re: ma ajuta cineva? din 20 mai 2006 02:40 de ExoticDream
Daca te referi la Postinor 2, trebuie sa iei prima pastila la maximum 72 de ore de la eveniment si pe cea de a doua la 12 ore dupa prima. Daca spui ca nu a ejaculat in interior si daca ai norocul si nu te aflai in perioada fertila, este cazul sa ...
Re: Re: despre orgasm... din 19 mai 2006 23:34 de verdiuc
Eu nu am auzit de nici o fata sa aiba orgasm din prima?Tu?
Pentru ca pana ce trece ea peste durerea inerenta,care oricat de minimalizata ar fi,tot este...pana se dumireste...el are orgasm,iar ea nu mai apuca.
Re: E insarcinata? din 19 mai 2006 20:51 de stranger
nu cred ca este!plus ca daca a intarziat o zi mentruatia nu te poti gandi imediat ca e insarcinata!daca trec vreo 10 zile atunci ar trebui sa iti faci probleme! plus ca din cate am inteles eu cand s-a intamplat era ultima zi de menstruatie, ceea ce ...
Re: Re: Re: pentru toata lume din 19 mai 2006 20:01 de dazza
Sa traiesti verdiuc :ok: Eu am inteles tot :rolleyes:
Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala din 19 mai 2006 19:48 de dazza
Razbunarea cea mai mare este sa fi indiferent.
Si eu am avut momente de furie,cand de ex...l-am vazut pe el cu alta.
Dar m-am prefacut ca totul e ok si ca nici nu-mi pasa.
Pur si simplu am orgoliu!
Daca te razbuni,nu faci decat sa-i arati ca-ti ...
Re: Re: pentru toata lume din 19 mai 2006 19:11 de verdiuc
Nu este nimic rau in ideologia 'daca pica,pica'.Sa stii ca eu stiu de multe cupluri casatorite,si fericite in momentul de fata,care s-au cunosctut in cluburile pe care le frecventez eu.
Este inevitabil ca macar noi,baietii sa vrem sa fim ...
Re: ce stiti despre erectii "intrerupte" din 19 mai 2006 17:31 de DarkAngel
aa... aceste erectii iti apar in anumite conditii(adik cnd esti emotionat ) sau pur si simplu apar la intamplare ? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex din 19 mai 2006 17:04 de MachoMan
Amuzant! Daca luam in considerare sexul in viziunea Duduiei si modificarea intrebarii initiale de la "Cum e cu sexul" la "Cum stai cu sexul", cred ca raspunsul potrivit nu se poate afla la ginecolog, ci la.... ...
Re: ce stiti despre erectii "intrerupte" din 19 mai 2006 11:53 de verdiuc
Adica e un fel de...impotenta?
Re: Re: Re: logest! din 19 mai 2006 08:22 de me again...
logest folosea si mama si iti sigur k sunt bune k altfel acum cred k mai aveam un fratior,doi... :P
Re: Re: Re: logest! din 19 mai 2006 08:21 de meee
ca orice contraceptiv,ar trebui sa isi faca efectul,numai k eu am auzit k isi fac efectul dupa prima saptamana dupa ce incepi o folie...acum parerile sunt impartite.
:wacko:
Ce stiti despre erectii "intrerupte"? din 18 mai 2006 23:25 de Sandu
Cauze..:((
remedii:wacko:
daca vi sa intamplat ce ati facut:unsure:
Re: Re: Nelamurire din 18 mai 2006 14:52 de MachoMan
Eu, daca as fi novice si m-as lua dupa sfatul tau, as intelege ca numai prima data trebuie sa am grija ca fata sa fie excitata, de la a doua oara incolo fie folosesc lubrifiant, fie nu-mi pasa, asa-i? :-`
Re: Re: Re: sex din 18 mai 2006 14:49 de MachoMan
Dupa parerea ta, aia este o intrebare pertinenta? Eu mi-s prost si zic ca nu, dar daca tu o intelegi, raspunde-i omului! :/
Re: Renuntarea deliberata la iubire din 18 mai 2006 12:01 de Duduia
intotdeauna vor exista cel putin 2 tabere in orice problema. insa fiecare om in parte decide cata ratiune, raceala sau pasiune pune in evenimentele de zi cu zi, cu atat mai mult in iubire. nimanui nu ii va pasa de cum isi traieste cel de alaturi ...
Re: Re: Renuntarea deliberata la iubire din 18 mai 2006 11:33 de carrie
asa este. si daca atunci cand esti in faza de inceput, cum ziceti voi "magica", mai e cum mai e, in faza "post-mortem" daca ti-au fost calcate sentimentele in picioare este foarte greu sa te ocupi de celelalte lucruri din ...
Re: Renuntarea deliberata la iubire din 17 mai 2006 17:03 de bluemoon
Din pacate renuntarea la iubire devine tot mai actuala si tot mai convenabila pe zi ce trece. Personal nu cred ca voi putea renunta la iubire deoarece asta ar insemna sa nu mai fiu eu. Totusi am foarte mare grija in ceea ce priveste manifestarea ...
Re: Nelamurire din 17 mai 2006 14:21 de Orpheus
Poti s-o rogi pe vanzatoare sau daca mergi intr-un supermarket, langa caserita sunt niste standuri micute cu gume de mestecat, dulciuri..acolo e si cu prezervative..te uiti singurel de care ai nevoie, il bagi in cos si asta a fost. dar sincer nu vad ...
Pagina 2605 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||