Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: despre orgasm... din 23 mai 2006 18:36 de Nekunoskuta
Mai copilas, cati ani ai tu de nu stii despre acest tip de orgasm? ;)
Adevarul e ca foarte putine persoane pot ajunge la un orgasm psihic, fara sa fie atinse sau cel mult sa fie atinse doar cu o pana insa exista si acest tip de orgasm.
Re: Re: Nelamurire din 23 mai 2006 18:26 de Nekunoskuta
Sfatul meu e sa-l folosesti indiferent de tipa cu care o faci. Majoritatea BTS-urilor se pot lua si pe alta cale decat cea sexuala. Cat despre raspunsuri la intebarea ta initiala daca esti atent o sa vezi ca ai primit.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relat din 23 mai 2006 15:36 de ExoticDream
Daca m-a inselat si/sau s-a purtat urat, dupa acea discutie lamuritoare nici eu n-as mai vrea sa stiu de el vreodata, l-as considera o greseala in viata mea si in nici un caz nu l-as baga in seama daca ar "apela" la ...
Re: Nelamurire din 23 mai 2006 14:47 de Dr.Mataranga
In primul rand ce ai citit tu pe net cu dimensiunile prezervativelor este falsa, sunt cam toate la aceiasi marime dar au gusturi diferite, iar daca esti la primul contact din viata ta cu o
tipa de la constructii care face trotuaru ...
Re: Orgasme fara numar :) din 23 mai 2006 14:41 de Farfalla
Si mie mi se pare aiurea ... la un moment dat te saturi de atatea orgasme. Nu as vrea sa fiu in locul ei ...
Re: Re: Re: despre orgasm... din 23 mai 2006 14:18 de Dr.Mataranga
lol Mai copilasi cati ani aveti voi daca pui intrebarea asta inseamna ca
ai crezut ce ai vazut iar daca ai crezut inseamna ca nu ai facut inca sex "Succes" si incearca si tu cu pana(X)(X)(X)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm... din 23 mai 2006 14:13 de Dr.Mataranga
lol Cred ca ar trebui ea sa ne spuna daca a simtit orgasm din prima sau din urmatoarele partide de sex,
eu cred ca din a doua il va simti mai bine
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationa din 23 mai 2006 07:54 de Duduia
eu as refuza sa ii mai raspund la telefon daca as fi inselata. asta dupa ce as avea o discutie civilizata in prealabil si ii subliniez faptul ca oricat de mult l-as iubi inca, prefer sa nu mai am nici un felde contact cu el. nu de alta, dar unii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm... din 23 mai 2006 06:41 de SORIN28
Sa vezi ce orgasm o sa ai cand isi lasa "amprentele" pe tine spinii trandafirului:flowers::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm... din 23 mai 2006 02:14 de ExoticDream
Se poate si cu pana, si cu trandafirul..... efectul este aproape garantat daca esti legat la ochi!
Hei...., impartaseste-ne si noua procedeele acelea sofisticate!!!
;););)
Re: Re: sugestie pt sexpert din 23 mai 2006 01:15 de ExoticDream
Eu ii recomand variantele 1 si 3, in ordinea 3, 1, adica intai se documenteaza pe Internet, apoi merge la medic pentru a i se recomanda acele pastile potrivite pentru organismul ei (fara medic, nu are cum sa stie ce anume din ceea ce citeste pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata? din 22 mai 2006 17:39 de Eu
Initial era reuglat pe la 30-31 de zile, apoi s-a regulat la 28 zile (acu 10 luni);
a mai avut niste probl (o infectie - nu de la contct sexual) a facut un tratament, a
continuat sa ii vina la 28 de zile; acum vre-o 3 luni a mai intarziat ...
Re: Re: Re: Re: Re: E insarcinata? din 22 mai 2006 17:35 de Nekunoskuta
Ce are de-a face testul de sarcina cu faptul ca locuieste cu parintii? Sa-l cumpere, il ascunde si il face singura dimineata in baie. Nu cred ca sta mama sau tatal ei dupa ea la baie.
Cat despre Postinor, e cam mica distanta dintre cele doua ...
Re: Re: Re: Re: E insarcinata? din 22 mai 2006 17:28 de Eu
Nu-l poate face k nu sta cu mine. Si e mai greu avand in vedere ca sta cu parintii. O sa il poata face in 2-3 zile knd ne vedem. Nu mai tin minte, dar cred k pe la inceputul lui decembrie, a mai luat o data. Nu mai luase inainte deloc.
Re: Re: Re: E insarcinata? din 22 mai 2006 17:20 de Nekunoskuta
Cand in toamna a mai luat Postinor? Daca e intr-o perioada mai mica de 6 luni s-ar putea sa aiba probleme din cauza asta. Sa faca totusi un test de sarcina pentru linistea voastra sau macar explica-ne de ce nu-l poate face.
Re: Re: E insarcinata? din 22 mai 2006 16:55 de Eu
Au trecut 4 zile si ink nimic. Nu are cum sa faca testul deocamdata. Credeti k e posibil sa intervina de la Postinor 2 perioada asta de intarziere? A mai luat o data in toamna Postinor2 dar nu s-a intamplat nimic - nici sangerari si nici ...
Orgasme fara numar :) din 22 mai 2006 16:47 de valentine
"Femeile din intreaga lume ar putea fi invidioase pe britanica Ellie Allen deoarece atingerea orgasmului nu reprezinta pentru ea nici o problema. Ba din contra, problema e ca tanara de 28 de ani are prea multe orgasme. Chiar si 250 pe zi! ...
Re: Re: Re: Re: despre orgasm... din 22 mai 2006 16:41 de valentine
Daca imi provoci orgasm cu o pana,sunt al tau pe viata:D
Nu dealta...dar fara voia mea nu au reusite ALTELE (nu altii:p) cu procedee "mult mai sofisticate"
Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala din 22 mai 2006 16:37 de verdiuc
Pai asta ziceam si eu.Si cu tact trebuie sa il faci sa ii intre aluilalt in bibilica de ce nu se mai poate continua.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE STITI DESPRE...ASTA din 22 mai 2006 16:37 de valentine
:lol: Ce sa faci cu sifiliticii aia mai...
Respect;)
Pagina 2603 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
9 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||