Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema

din 22 mai 2006 15:00 de SORIN28

Te rog frumos(si insistent) sa nu te legi de Nemesis. El, este febletea mea. Da?! De fapt sunt 3 febleti pe forumul asta, dar aia doi nu merita enuntati:ok:

Re: Re: Re: hm....se pare ca am o problema

din 22 mai 2006 14:47 de expert

Daca termina cu tine sa vina si la mine sa ne spele el ca tot e in trecere:D Nu este neaparat sa fie omu nespalat poate partenera dar se poate sa fie si de la urina intr-adevar ar trebui spalata mai des si dupa sex dar cred ca-l poate ajuta si ...

Re: ce stiti despre erectii "intrerupte"

din 22 mai 2006 14:42 de SORIN28

Si acum serios vorbind: ce vrei sa spui?! La ce vrei sa te referi ca sincer eu nu inteleg nimic:blink::wacko:

Re: Re: Re: Re: pentru toata lume

din 22 mai 2006 14:22 de MachoMan

Nu te-a auzit, cred ca era in... club! :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti d

din 22 mai 2006 13:03 de Duduia

valentine, shame on you! dar stai linistit, nu esti unicul de genul ala :-`

din 22 mai 2006 12:20 de MachoMan

Ti-au murit laudatorii? Tocmai pe topicul omului care n-are erectie ti-ai gasit sa-ti faci reclama? Mrrrr! :devil:

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

din 22 mai 2006 12:08 de CBJ

:heart:

din 22 mai 2006 11:11 de SORIN28

N-are nimic, la mai multe :ok::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE STITI DESPRE...ASTA?

din 22 mai 2006 11:09 de SORIN28

Ce-ai cu masa?! Daca nu-l duc neuronii la mai mult ce poti sa ceri?! Este oare mamicutza lui vinovata ca odorul ei drag e prost?! Vali....calm ca nu merita:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despr

din 22 mai 2006 09:48 de valentine

Dar daca te termini si de cate 2-3 ori si nu iti pierzi nici macar un pic din erectie...nici macar cateva secunde...are ceva?:rolleyes:

Re: despre orgasm...

din 22 mai 2006 08:24 de CristianH

Hmmmm... pai depinde de fata... depinde si de baiat... Dar totul e posibil. O fata poate sa aiba orgasm si inainte de primul contact (pe alte cai). Dar daca e sa ne referim la orgasm vaginal (cu un partener), intervalul poate fi de la ...

Re: Re: Re: pentru toata lume

din 22 mai 2006 01:10 de ExoticDream

Nu ai idee cat de oribil suna fraza asta ("daca pica, pica" ) pentru o fata! Te simti de parca ai fi un soi de podoaba, mai jult sau mai putin stralucitoare, scoasa la mezat! Denota un romantism demn de secolul nostru! Sa nu ...

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 22 mai 2006 00:43 de ExoticDream

Nu este suficient! Trebuie sa ai cu cine sa te porti astfel! Degeaba esti tu intelegator, dornic sa lasi macar loc de buna-ziua, daca fostul partener nu are chef! Mi se pare un lucru incalificabil sa fii tratat cu astfel de afirmatii dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre er

din 22 mai 2006 00:22 de ExoticDream

Parerea mea este ca sexul nu se poate compara cu nici una din distractiile cu care ne ocupam timpul liber, el implica doua persoane si presupune o intimitate pe care nici jocul de carti, nici sportul, nici lectura sau filmele nu o pot atinge. Din ...

Re: E insarcinata?

din 22 mai 2006 00:14 de DarkAngel

Daca vrei sa te calmezi cumpara un test si fal sa vezi ca totul este ok la cate masuri de siguranta ati luat nu are cum sa fie insarcinata.. poate sa ii intarzaie din alte motive...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erecti

din 21 mai 2006 21:31 de verdiuc

Parerea mea este ca in viata,in lipsa de altceva,mai faci si sex. Insa intr-adevar...daca are o relatie bazata pe sentimente(sper,reciproce),atunci este absurd sa faca sex cu alta,iar medicul,in cazul in care cei doi nu pot rezolva situatia,este ...

Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 21 mai 2006 02:08 de ExoticDream

Daca tot ai adus vorba de maturitate, hai sa vedem cateva exmple de razbunare post-relationala: 1. Iti gasesti rapid pe altcineva si te asiguri ca fostul partener afla. 2. Defilezi cu noul partener prin fata "fostului", avand ...

Re: Re: Re: Re: Razbunarea post-relationala

din 21 mai 2006 01:54 de ExoticDream

Daca el nu mai are sentimente pentru tine si daca mai e si cu alta, chiar crezi ca-i mai pasa ce faci tu? Ii este indiferent! A te intrece in minciuni nu ajuta nimanui. Daca despartirea a fost un soi de aberatie si fiecare are inca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii &a

din 21 mai 2006 01:22 de ExoticDream

Daca este prea indragostit si se pierde, nu cred ca o relatie pur sexuala este solutia. Aici conteaza enorm reactia partenerei; daca este vorba de o relatie de dragoste, fata il va ajuta sa treaca peste acest moment, cu mult tact, desigur (uf, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce stiti despre erectii &q

din 20 mai 2006 15:28 de LonelyGirl

Eu cred ca se simte mai degraba in largul sau in prezenta unei partenere stabile pe care o cunoaste si cu care a mai avut relatii decat in prezenta unei necunoscute.Si mai cred ca baiatul ar trebui sa apeleze la un medic.Care ar putea depista cauzele ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2604 din 3732
«   1 ... 2601   2602   2603   2604   2605   2606   2607 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare