Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 mai 2006 01:50 de ExoticDream

Nu cred ca toti merg la dans cu ganduri ascunse, fie chiar si de ei insisi. Ideea asta ca te poti "imperechea" cu cineva dupa o noapte la club mi se pare superficiala, poate exista si exceptii, eu nu stiu pe nimeni care sa-si fi ...

Re: oopss

din 16 mai 2006 00:23 de stranger

stai linistita si asteapta! in nici un caz sa nu te apuci sa iei tot felul de leacuri babasti pt ca iti poti face mai mult rau, plus ca postinor poate deregla cu cate zile in plus sau un minus ciclu menstrual, ar trebui sa iti faci probleme dupa ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 15 mai 2006 23:14 de verdiuc

Q.E.D.

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 15 mai 2006 23:13 de tomcat

ce-mi place cand fetele incep: prietenu meu nu ma insala....foarte hotarate...iar apoi...o lasa mai moale..."cred"...foarte tare.... cat despre iubitu tau...fi sigura ca te-a inselat...io am calatorit mai mult afara...si stiu ca acolo ...

Re: Re: Va place sa faceti sex pe lumina sau intun

din 15 mai 2006 22:47 de roox

so nice...:love:daca toti ar gandi la fel

Re: am o intrebare

din 15 mai 2006 20:53 de Farfalla

Are dreptate Nekunoskuta. Asteapta si tu sa iti vina pana pe 20, mai ales daca ai si sindrom premenstrual. Eu zic sa stai linistita ... si sa astepti ziua de 20:ok:

din 15 mai 2006 20:19 de Nekunoskuta

Pentru ce iti trebuie? Daca il fortezi tot nu-ti vine daca ai fi insarcinata.

din 15 mai 2006 20:05 de Nekunoskuta

Nu trebuie sa ai neaparat sangerari intermenstruale. Asteapta data de 20. Daca nu-ti vine fa un test de sarcina.

din 15 mai 2006 17:47 de duduia

daca ai luat corect, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. daca au trecut 2 sapt de atunci, fa-ti un test.

am o intrebare

din 15 mai 2006 17:41 de lilisor

am luat postinor si inca nu mi-a venit ciclu..am simptome....nici sangerari nu am avut...imi vine sau nu..trebuie sa-mi vina pe 20...daca am simptome premenstruale este sigur ca-mi vine?

Re: Re: top 10(placerile fetelor)

din 15 mai 2006 16:40 de verdiuc

Asa este..diversitate si placere de ambele parti.Rezultanta a unei relatii sanatoase,bazate pe incredere si respect reciproc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvint

din 15 mai 2006 16:35 de Duduia

oricum, diminutivul cu "tz" are rolul, ca orice diminutiv, de a atenua din trasaturile ale cuvantului luat ca reper. in cazul de fatza, trasaturile vulgare. e ca si cum ai schimba semnul unui numar. daca l-ai inmultit cu -1, e fie ...

Re: top 10(placerile fetelor)

din 15 mai 2006 16:15 de Duduia

degetul introdus in fund nu il consider placere DELOC. cat despre celelalte, number 1 intre placeri depinde de moment. este un contrast foarte pronuntat intre masaj pe tot corpul si sexul anal. ultimul e putin cam...animalic, deci nu va fi o ...

din 15 mai 2006 16:01 de Duduia

eu sunt un pic impotriva ideii ca cei de mai sus ne vad ca pe niste obiecte sexuale. asta pentru ca e vb de cei care merg cu prietenii sa danseze/relaxeze. e normal ca mai intai "poate pica". daca ii place fata, ii "pica" si cu ...

din 15 mai 2006 15:49 de ExoticDream

Sa fiu mai explicita: exista oare si baieti care nu au prietena si totusi se duc din cand in cand in discoteca/club doar ca sa danseze, sa se relaxeze, nu ca sa agate?!? :lol::D:lol: Si zici ca astia nu merg sa agate?!? Picatul ala nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veteran

din 15 mai 2006 15:09 de ExoticDream

Daca ar fi tinut la tine macar un sfert din cat tii tu la el, nu ar fi acceptat aceasta pauza, mai ales in perioada examenelor cand orice om normal simte nevoia sa fie sustinut moral, sa aiba macar un suflet aproape. Nu-mi suna bine chestia asta! ...

din 15 mai 2006 15:05 de Duduia

nu mi-ai raspuns daca ti-ai facut testul de sarcina. si de ce vrei sa-l fortezi?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow j

din 15 mai 2006 15:02 de Duduia

:lol::lol::lol: ce amuzant ar fi! sa-l "umfle" si sa nu si-o poata stapani. ar fi ca in desenele animate cu tom si jerry cand bietul tom se holbeaza in furtun si apa e la cativa centimetri de el, sub presiune. glumesc, dar la asta m-am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 15 mai 2006 14:56 de ExoticDream

Ce stil ciudat aveti! Am inteles ca "actiunea" nu se incheie cum isi doresc in general barbatii, dar... ma gandeam ca deznodamantul are loc totusi in aceeasi incapere cu desfasurarea actiunii! Daca-l prinde pe ...

Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce?

din 15 mai 2006 14:50 de ExoticDream

Nu exista 1001 motive, ci unul singur: nu te mai intereseaza persoana de langa tine. Punct. Ce este de facut? Simplu: daca totusi consideri ca ti se potriveste, iar lipsa de interes are cauze ce pot fi inlaturate, atunci merita sa lupti (in doi) ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2607 din 3732
«   1 ... 2604   2605   2606   2607   2608   2609   2610 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare