Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 12 mai 2006 12:58 de Duduia
cel mai adesea am auzit astfel de acte numite ca si "slabiciune de moment". eu votez pentru "lipsa de caracter". insa nu sunt de acord ca daca s-a intamplat o data, cel mai probabil devine obisnuinta. acolo nu mai e vb de iubire ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 12 mai 2006 09:30 de ALex Profeso
DAca atunci cand ai facuto prima data ai facuto cu un tip lipsit de experienta normal ca el nu a stiut sa te penetreze cum se face la carte,dar acum daca ai facuto sa zicem cu un altul el inseamna ca a fost priceput si tocmai de aceea a penetrat in ...
Re: Re: Re: din 12 mai 2006 09:27 de alex
nu-l mai invata pe baiat la prosti "iao usor ca nu va curge sange daca a facut un sport in tineretea ei care o avea dar merge ":zorro::zorro:
Re: sxx din 12 mai 2006 02:13 de ExoticDream
De cand "o faci" cu el? Chiar il iubesti? De unde stii ca e foarte bun daca nu e capabil sa te faca sa te simti bine? El stie ca nu te satisface?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: blow job? din 12 mai 2006 02:09 de ExoticDream
Ciudat.... tu nu esti pe-acolo cand se intampla asta?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 12 mai 2006 01:52 de ExoticDream
Daca dupa bac ea isi da seama ca nu-l (mai) iubeste, cred ca e salvata! Mi-e teama insa ca fetele au tendinta sa "uite" din defectele baiatului atunci cand il iubesc....
:cat::cat::cat:
Re: Re: Cuvant obscen sau nu? din 12 mai 2006 01:51 de vldro
Nu putem face nudism pentru ca ni se ofileste si cade:/;)
fara sare si piper, i know :((
mie mi se pare un cuvant care zgarie ... daca nu ma insel este diminutivul
cuvantului obscen...si asta l-ar face prin asociere obscen.. NU?
zic si ...
Re: blow job? din 11 mai 2006 22:50 de George
Prietena mea are o vorba cand o intreb in gluma daca scuipa sau inghite... imi raspunde... vomit
Re: Re: nuj cand e momentul din 11 mai 2006 22:36 de DarkAngel
totusi ... tu trebe sa sti daca e momentu.. si daca merita sa o faci si daca inca esti nehotarata i mai bine sa astepti pana cand o sa fi sigura pe tine si daca el tine cu adevarat la tine sigur va mai avea rabdare pana cand te simti tu in siguranta ...
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 11 mai 2006 22:33 de alllisia
partenerii inseala din dorintza de a afla cum e gustul fructului interzis iar daca le place mai il incearca si a doua si atreia...etc...pana isi da seama k greseste dar nah asta e viatza mondena in ziua de azi
Re: as dori o parere din 11 mai 2006 19:02 de SORIN28
Si parerea mea:
La 20ani 8 parteneri imi pare cam mult. Problemele familiale nu imi par un motiv de a fi si prostuta(scuze dar am vrut sa fiu finut). Ca sa schimbat e bine, totusi nu cred ca problemele au fost baza. Daca nu ti-a raspuns inca ...
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 11 mai 2006 17:07 de Farfalla
In ziua de azi mai toti fac asa. Motivul inselarii depinde de multe lucruri: de cat de mult te iubeste, de comunicare, daca a aparut monotonia etc.Dar sa stii ca si fetele insala :-`. Baietii ar trebui sa spuna mai multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: ?!?!?! din 11 mai 2006 15:47 de Nekunoskuta
Uite...in ceea ce ma priveste nu am discutat niciodata detalii prea picante din viata mea sexuala cu prietenele. Nici ele nu discuta asa ceva. Detalii generale mai comentam noi dar atat. Poate daca nmu exista sentimente intre parteneri se comenteaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2006 14:34 de ExoticDream
Ce folos daca aratatorul iti ajunge pana la calcaie!
:((:((:((
Re: Re: Re: ?!?!?! din 11 mai 2006 14:19 de Duduia
foarte veche treaba. dar de cand gandesc asa fetele? de cnad sa ia o fata si merge la "prietenele" ei sa se planga de lipsa de experienta a prietenului? noi chiar va spunem voua "ALA"? asa trebuie sa fie? lipsa totala de ...
Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 11 mai 2006 13:59 de Duduia
discutia se poarta intre masculi. e clar :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2006 01:32 de carrie
pt. orpheus: imi pare rau daca ti se pare ca te-am jignit, nu ma refeream numai la tine in particular, doar ca si eu aveam impresia tu esti vreun tip mai "cuminte" si fara prea multe tipe la activ si atunci ingrijorarea ta era oarecum de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2006 00:55 de ExoticDream
De acord cu carrie, pana in acest moment am avut senzatia ca trecutul tau este mult mai sarac decat al fetei care isi face mustrari de constiinta, nu ai nici un motiv sa o judeci pentru ca nici tu nu esti usa de biserica. N-o mai face sa se simta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dor din 11 mai 2006 00:50 de ExoticDream
A crezut ca iubeste 8 barbati in cativa ani? In fine, daca regreta si daca poti trece si tu peste asta, s-ar putea sa fie OK pana la urma, sunt multi cei care nici macar din greseli nu invata.
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 11 mai 2006 00:41 de ExoticDream
E trist ca ati ajuns la solutia asta, insa, date fiind imprejurarile (comportamentul lui, nu examenele), este varianta corecta. Poate in perioada care urmeaza isi va da seama ce simte pentru tine si daca isi doreste sa fiti impreuna (asa cum ...
Pagina 2610 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||