Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 mai 2006 14:27 de
si cum se face ca la carte?ce a facut ala experimentat si na facut incepatorul?ca cei neexperimentati nu se pricep prea bine la sex e adevarat da penetrarea tot penetrare e.nuti trebuie expetienta. ce ai zis tu e valabil doar in cazul in care ...
Re: Re: Re: Re: Re: blow job? din 13 mai 2006 11:20 de Duduia
cum il jeneaza pe el, asa am jeneaza si pe mine. numai ca nu am de gand sa astept sa deschida EL gura. sa vad cum reactioneaza:~*
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 13 mai 2006 03:51 de valentine
De fraza "accept orice,dar numai infidelitatea nu o accept" ce parere ai?
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 13 mai 2006 02:50 de ExoticDream
Nu cred. Fidelitatea nu poate fi impusa, ea tine de caracter, de aceea unul care a inselat o data va repeta figura si altadata (sa nu ne amagim, oamenii nu se pot schimba decat extrem de rar si nu in punctele esentiale). Este adevarat ca asa e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 13 mai 2006 02:37 de ExoticDream
De acord ca il iubim cu tot cu defecte, dar.... cu conditia ca acele defecte sa fie acceptabile, de-asta calea ar fi: il cunosti cat de bine poti, te gandesti daca poti sa accepti ceea ce nu e chiar OK, apoi, daca da, mergi mai departe, daca nu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si din 13 mai 2006 02:29 de ExoticDream
Da, mi se pare urat si obscen. Mie nu imi place sa-l aud injurand si nici folosind "cuvinte obscene" mai mult sau mai putin joviale, indiferent de context. Mai mult, nu mi-ar placea nici sa stiu ca injura in alte cercuri, iar din ...
Re: Re: Re: Re: blow job? din 13 mai 2006 01:45 de ExoticDream
De noua luni ii faci sex oral si inca nu stii cum ii place? Ciudat! Eu l-as intreba, pur si simplu. Este posibil sa se jeneze sa-ti ceara "tacamul complet", cred totusi ca si-l doreste ca majoritatea barbatilor, tu decizi daca i-l oferi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 13 mai 2006 01:39 de ExoticDream
Am o nedumerire: ala mic si nepriceput unde a.... penetrat?!? Stiam ca numarul de optiuni este destul de limitat!
:wacko::wacko::wacko:
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 13 mai 2006 01:03 de LonelyGirl
Desigur!Doar cica e la moda in zilele astea si daca nu o faci esti pampalau:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si din 12 mai 2006 20:49 de Nekunoskuta
Daca il aud in prima zi mi se pare putin nerespectuos. Daca il aud dupa 2 luni mi se pare amuzant. Daca foloseste p^&% din prima zi imi pun serioase semne de intrebare in legatura cu o viitoare relatie. Daca spune p&*% dupa 2 luni ...
Re: cand tebuie sa fac pauza? din 12 mai 2006 17:32 de carrie
in nici un caz anticonceptionalele NU duc la infertilitate, oricat timp ar fi administrate. exista medici care recomanda o pauza de o luna la un an, altii considera ca pot fi luate ani de zile neintrerupt fara sa creeze vreo problema.
atentie insa: ...
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 12 mai 2006 16:37 de Orpheus
Daca e sa iubesti o fata cu tot sufletul tau as zice ca nu vei putea sa o inseli..indiferent de cat de "buna" ar fi ispita!
Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si cum din 12 mai 2006 16:30 de verdiuc
Si revenind la cuvinte obscene...fetelor..daca dupa 2 luni de zile in care el nu a injurat deloc..si il auziti ca spune:
'Nu putem face nudism pentru ca ne mananca ursul putza'...credeti ca vorbeste obscen?
Dar daca il auzioti din prima?
Oare in ...
Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele din 12 mai 2006 14:38 de valentine
Daca nu e realtie serioasa...dar nu cred ca daca ar fii o relatie serioasa in care o iubesti pe tipa te-ai gandii sa o faceti in 3...2 barbatii si cu ea.
Damn...nici sa nu aud ca se gandeste la asa ceva ca o termin:devil:
Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de din 12 mai 2006 14:07 de tomcat
ideea e ca io nu-i propun ei sa-l aduca..daca e o relatie serioasa...
daca nu e...atunci ii propun...am mai facut d'astea...
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 12 mai 2006 14:06 de valentine
Si dupa ce o faceti in 3 daca iti propune sa il aduca si ea pe ala cu care te inseala sa o faceti in 3 ce te faci?:/
Re: cand tebuie sa fac pauza? din 12 mai 2006 14:05 de Duduia
continua tot asa si rami sterila. scapi de o grija, nu iti mai trebuie "bomboane". TREBUIA o data la 8-10 luni. trebuia...:unsure:
vezi un doctor, ceva opinie avizata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mai 2006 14:01 de Duduia
noi ne-am gasit in discoteca, intamplator. nici unul nu era la agatat. asta ma face o fata altfel decat cuminte?
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 12 mai 2006 13:53 de tomcat
hahaha....din pacate da...toti baietii isi inseala prietenele...asa ca fetelor....sa nu va mai aud..."aaa...prietenul meu nu m-a inselat niciodata si nici nu ma inseala!"...pt ca nu e adevarat...
aaa...am uitat...mai exista ...
Re: Re: Re: Cuvant obscen sau nu? din 12 mai 2006 13:09 de Duduia
diminutivele au rolul de a fi dragute/amuzante O:)
Pagina 2609 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||