Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 mai 2006 14:27 de

si cum se face ca la carte?ce a facut ala experimentat si na facut incepatorul?ca cei neexperimentati nu se pricep prea bine la sex e adevarat da penetrarea tot penetrare e.nuti trebuie expetienta. ce ai zis tu e valabil doar in cazul in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 13 mai 2006 11:20 de Duduia

cum il jeneaza pe el, asa am jeneaza si pe mine. numai ca nu am de gand sa astept sa deschida EL gura. sa vad cum reactioneaza:~*

Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce?

din 13 mai 2006 03:51 de valentine

De fraza "accept orice,dar numai infidelitatea nu o accept" ce parere ai?

Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce?

din 13 mai 2006 02:50 de ExoticDream

Nu cred. Fidelitatea nu poate fi impusa, ea tine de caracter, de aceea unul care a inselat o data va repeta figura si altadata (sa nu ne amagim, oamenii nu se pot schimba decat extrem de rar si nu in punctele esentiale). Este adevarat ca asa e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani....

din 13 mai 2006 02:37 de ExoticDream

De acord ca il iubim cu tot cu defecte, dar.... cu conditia ca acele defecte sa fie acceptabile, de-asta calea ar fi: il cunosti cat de bine poti, te gandesti daca poti sa accepti ceea ce nu e chiar OK, apoi, daca da, mergi mai departe, daca nu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si

din 13 mai 2006 02:29 de ExoticDream

Da, mi se pare urat si obscen. Mie nu imi place sa-l aud injurand si nici folosind "cuvinte obscene" mai mult sau mai putin joviale, indiferent de context. Mai mult, nu mi-ar placea nici sa stiu ca injura in alte cercuri, iar din ...

Re: Re: Re: Re: blow job?

din 13 mai 2006 01:45 de ExoticDream

De noua luni ii faci sex oral si inca nu stii cum ii place? Ciudat! Eu l-as intreba, pur si simplu. Este posibil sa se jeneze sa-ti ceara "tacamul complet", cred totusi ca si-l doreste ca majoritatea barbatilor, tu decizi daca i-l oferi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 13 mai 2006 01:39 de ExoticDream

Am o nedumerire: ala mic si nepriceput unde a.... penetrat?!? Stiam ca numarul de optiuni este destul de limitat! :wacko::wacko::wacko:

din 13 mai 2006 01:03 de LonelyGirl

Desigur!Doar cica e la moda in zilele astea si daca nu o faci esti pampalau:x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si

din 12 mai 2006 20:49 de Nekunoskuta

Daca il aud in prima zi mi se pare putin nerespectuos. Daca il aud dupa 2 luni mi se pare amuzant. Daca foloseste p^&% din prima zi imi pun serioase semne de intrebare in legatura cu o viitoare relatie. Daca spune p&*% dupa 2 luni ...

Re: cand tebuie sa fac pauza?

din 12 mai 2006 17:32 de carrie

in nici un caz anticonceptionalele NU duc la infertilitate, oricat timp ar fi administrate. exista medici care recomanda o pauza de o luna la un an, altii considera ca pot fi luate ani de zile neintrerupt fara sa creeze vreo problema. atentie insa: ...

din 12 mai 2006 16:37 de Orpheus

Daca e sa iubesti o fata cu tot sufletul tau as zice ca nu vei putea sa o inseli..indiferent de cat de "buna" ar fi ispita!

Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, cand si cum

din 12 mai 2006 16:30 de verdiuc

Si revenind la cuvinte obscene...fetelor..daca dupa 2 luni de zile in care el nu a injurat deloc..si il auziti ca spune: 'Nu putem face nudism pentru ca ne mananca ursul putza'...credeti ca vorbeste obscen? Dar daca il auzioti din prima? Oare in ...

Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele

din 12 mai 2006 14:38 de valentine

Daca nu e realtie serioasa...dar nu cred ca daca ar fii o relatie serioasa in care o iubesti pe tipa te-ai gandii sa o faceti in 3...2 barbatii si cu ea. Damn...nici sa nu aud ca se gandeste la asa ceva ca o termin:devil:

Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de

din 12 mai 2006 14:07 de tomcat

ideea e ca io nu-i propun ei sa-l aduca..daca e o relatie serioasa... daca nu e...atunci ii propun...am mai facut d'astea...

din 12 mai 2006 14:06 de valentine

Si dupa ce o faceti in 3 daca iti propune sa il aduca si ea pe ala cu care te inseala sa o faceti in 3 ce te faci?:/

Re: cand tebuie sa fac pauza?

din 12 mai 2006 14:05 de Duduia

continua tot asa si rami sterila. scapi de o grija, nu iti mai trebuie "bomboane". TREBUIA o data la 8-10 luni. trebuia...:unsure: vezi un doctor, ceva opinie avizata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mai 2006 14:01 de Duduia

noi ne-am gasit in discoteca, intamplator. nici unul nu era la agatat. asta ma face o fata altfel decat cuminte?

din 12 mai 2006 13:53 de tomcat

hahaha....din pacate da...toti baietii isi inseala prietenele...asa ca fetelor....sa nu va mai aud..."aaa...prietenul meu nu m-a inselat niciodata si nici nu ma inseala!"...pt ca nu e adevarat... aaa...am uitat...mai exista ...

Re: Re: Re: Cuvant obscen sau nu?

din 12 mai 2006 13:09 de Duduia

diminutivele au rolul de a fi dragute/amuzante O:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2609 din 3732
«   1 ... 2606   2607   2608   2609   2610   2611   2612 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare