Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job? din 15 mai 2006 14:49 de Duduia
daca reusesc sa-l tin cand da fuga la baie.
Re: Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele din 15 mai 2006 14:48 de Duduia
da. din cate stiu EU, mai e o varianta: Oltenia. sau...?:unsure:
Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de din 15 mai 2006 14:44 de ExoticDream
Eu cred ca nu scrie din Ardeal vocea aia, dar daca tu zici....
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job? din 15 mai 2006 14:41 de ExoticDream
Aha! Eu zic intai sa-i oferi (surprise! ) si sa-i observi reactia, garantez ca va fi una.... foarte fierbinte!
;););)
Re: Re: Masturbarea (numai pt. fete) din 15 mai 2006 14:33 de Duduia
mda. e vb numai de placearea fizica aici. sunt sigura ca prietenii nostri ar fi incantati sa stie ca preferam o "digitala" decat pe ei:lol: dar daca ei ne raspund in aceeasi maniera? e careva isterica?O:):-`
Re: din 15 mai 2006 14:23 de Duduia
daca mergi intr-o discoteca, nu o sa vezi fatza ascunsa a vreunei persoane. cum se merge la scoala in fiecare zi, asa mergem si in discoteci( mai rar). ne facem prieteni/e atat intr-un loc cat si in altul. ceea ce avem toti in comun cand mergem in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2006 14:14 de Duduia
agree. am vazut multi astfel de baieti. din intamplare, am mi s-au [arut mai multi la numar decat fetele.insa eu am un loc preferat si e posibil sa fie doar un caz izolat.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mai 2006 12:20 de verdiuc
Pai exista si din astia,dar astia sa spunem ca au prietena,iar ea este plecata din oras,iar el,obisnuit fiind cu mersul in club,merge acolo pentru relaxare.Si totusi nu as marsa pentru ideea ca baietii merg neaparat sa agate.Ei merg acolo cu ...
Re: se poate? din 15 mai 2006 12:16 de verdiuc
Mda...buna intrebare.Orice e posibil! Dar ce spui tu este pur teoretic!(X)
se poate? din 15 mai 2006 12:09 de micky
se poate sa raman insarcinata, daca prietenul meu ejaculeaza in anus? este o intrebare prosteasca, stiu
dar in cazul in care sperma se prelinge spre vagin, chiar este posibil? sau daca nu a ejeculat in vagin, chiar nu este nici o problema.
Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 15 mai 2006 11:36 de Duduia
zise vocea din ardeal :,. toate motivele, fie impreuna, fie luate separat, reflecta un singur lucru: neseriozitate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job? din 15 mai 2006 11:19 de Duduia
:lol::lol::lol:
ie, ruait! il intreb. dupa...:love: dar... daca se simte "violat"?:p
Re: toti baietii isi insala prietenele??de ce? din 15 mai 2006 04:52 de DarkAngel
la faza cu inselatu poate fi din mai multe motive 1 poate fi prostia doar ca asa e sa fi cool (discutzii cu amicii d pahar) 3 nemultumiri neintelegeri 4 monotonie 5 razbunare (plateste cu aceiasi moneda) 6 "fructul interzis" adica nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, din 15 mai 2006 03:07 de ExoticDream
Really????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tu dezvolti o obsesie.... si te afli pe topicul meu!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: toti baietii isi insala prietenele??de din 15 mai 2006 02:14 de ExoticDream
Am o parere proasta! Cum adica sa-i accepti orice, cu exceptia infidelitatii? Poate sa te injure, sa te bata, sa te minta si alte variatiuni pe aceeasi tema si tu sa accepti?!? Masura in care faci compromisuri depinde de standardele pe care (ti) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 14 mai 2006 22:57 de verdiuc
Domnule,eu stiu un lucru clar: da-i drumul,si daca se va intoarce,este al tau.Daca nu se va intoarce,nu l-ai avut niciodata.
Poate ca ar trebui sa incerci asta,oricat de mult ai suferi acum.Daca nu vei face asa,s-ar putea sa suferi mai mult,mai ...
Re: Cuvant obscen sau nu? din 14 mai 2006 11:14 de SORIN28
Ce naiba, mie-mi pare normal. Am auzit vorba asta(putza) spusa de parinti catre copii cand se jucau impreuna. :ok:
Re: Cuvinte obscene: care, cand si cum? din 14 mai 2006 11:10 de SORIN28
Limita dintre normalitate si obscen ne-o facem singuri, atat cat ne permitem(sau ne este permis) sau dupa cat ne duc neuronii
Cuvintele obscene le folosesc la nervi. Vorbesc mai "dezbracat" cand nu e nici o fatafemeie prezenta si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, can din 13 mai 2006 22:42 de verdiuc
Aveti dreptate!!
Limbajul obsecen trebuie eliminat clar din orice discutie,chiar si in timpul 'actiunii',si fetelor,trebuie sa ii penalizati imediat pe baietii care vorbesc asa...Mie mi s-ar taia orice pofta daca as auzi-o vorbind trivial in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvinte obscene: care, can din 13 mai 2006 22:41 de verdiuc
Aveti dreptate!!
Limbajul obsecen trebuie eliminat clar din orice discutie,chiar si in timpul 'actiunii',si fetelor,trebuie sa ii penalizati imediat pe baietii care vorbesc asa...Mie mi s-ar taia orice pofta daca as auzi-o vorbind trivial in ...
Pagina 2608 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
59 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||