Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cuvant obscen sau nu? din 11 mai 2006 00:28 de baxxu
e binisor...mai cauta o asemanare,,,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 mai 2006 00:14 de ExoticDream
Media este de 5 ml, poate tu ai o ejaculare demna de Guiness Book of Records si il depasesti si pe tipul al carui jet de sperma a atins inaltimea de 12 feet 4 inches (fa tu calculul) si cea mai mare viteza (42.7 mph)
A propos de cantitatea de ...
Re: pt veterani.... din 10 mai 2006 23:42 de baxxu
hai ca tin cu fetele an seara asta.nu m-i se pare ca te-ar iubi asa cum ai merita.dragostea trece peste bac si toate celelalte.a iubi anseamna sacrificiu,nu mofturi.sa spui ca trebuie sa luam o pauza,?,asta numai daca e grav.numai ca an situatia ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 10 mai 2006 23:25 de ThroughRain
lolita669 : ai facut o alegere foarte buna.e chiar respectabila eu te'as respecta caci ai ales asta, nu multe fete ar fi facut asa ci ar fi ramas cu el.si eu am fost intr'o astfel de situati dar cu prietena mea si amandoi ne dadeam bacu...
mai ...
-== !!! Anti-Conceptionale !!! ==- din 10 mai 2006 23:03 de ThroughRain
Doresc sa informez toti "incepatorii/nedocumentatii/newbie/" sau cum vreti voi sa va numiti, dat fiind ca sunteti incepatori, vreau sa cunoasteti metodele de contraceptie si/sau verificare.
Sunt zeci de medicamente si metode de prevenire a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 20:22 de Orpheus
Draga Carrie, daca citesti post-urile mele vei vedea ca nu am nicio parere de genul "curve" sau ce apelative ai mai fol tu p-acolo. Am si zis intr-unul ca as considera ca e si probl mea(prejudecati, gandire etc.). Nu te pripi sa tragi ...
Re: Re: Re: oare e destul? din 10 mai 2006 19:54 de negrutzu
dar spune-mi , pana la ce varsta iti creste ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 19:01 de carrie
mda...atunci...e exact cum ma asteptam...si ar trebui sa ceri ceea ce poti si tu oferi. si chiar nu prea mai ai vreun motiv sau vreo scuza sa te framanti si sa te agiti atata. adica ei ii trebuie motiv, ii trebuie nu stiu ce scuze, ca familia, ca bla ...
: intrebare!!! din 10 mai 2006 18:46 de kriss
stie cineva sa imi spuna dupa cat timp trebuie sa fac pauza daca iau Logest.Le iau de un an jumate la recomandarea medicului.am incercat sa le intrerup acum cateva luni dar ciclul mi-a fost tot neregulat .ma simt bine cu ele.trebuie sa le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 18:34 de LonelyGirl
:blink::blink::blink:la tine o fi la litru...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 18:11 de Mikhail
nu m-am referit la faptul ca as vrea sa recurg la asa ceva ,mi se pare o stupizenie sa castigi "iubirea" cuiva prin vraji....intrebarea mea era daca voi credeti in asa ceva...sper ca m-am facut inteles :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dor din 10 mai 2006 17:42 de carrie
inseamna ca trebuie sa te debarasezi de aceasta mentalitate. nu ai de ales. sau tu stii mai bine. oricum viata ne schimba.
indiferent daca a avut un partener sau 10, ea este ceea ce este acum. relatiile te pot ajuta sa te maturizezi. gandeste-te la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 17:29 de Orpheus
Faza e ca nu sunt 5ml scumpo! daca ar fi nu mi-ar mai place. Sunt genul care e fara masura cand vine vb de ejaculat...shhh. Ce prostie am spus!! LOL
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o din 10 mai 2006 17:25 de Orpheus
Ea pana la mine a vut impresia ca iubeste, ca ceea ce simtea ea e dragoste...dar uite ca d-abia acum iubeste cu adevarat si eu sunt prima ei dragoste. Si nu sa nu te gandesti ca as zice in continuare ceva de genul "ce frumos era sa fiu si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o din 10 mai 2006 17:20 de Orpheus
Exotic, ce e evident e ca regreta, iar asta e un semn de maturitate si constientizarea faptului ca ce a facut e clar ceva gresit. Ar vrea acum sa intoarca timpul inapoi, o roade..dar e tardiv. Discutam f deschis despre subiectul asta, o ajuta si ne ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o pare din 10 mai 2006 15:48 de ExoticDream
Eu nu am nimic cu ea, incerc doar sa inteleg cum a ajuns in aceasta situatie. M-as bucura daca o relatie de dragoste reusita ar ajuta-o sa se rupa de trecut.
:/:/:/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere din 10 mai 2006 15:41 de Nekunoskuta
Totusi...ce aveti cu saraca fata daca din cauza problemelor de acasa a ales un anturaj gresit si a facut ce a facut? Nu mai merita iubita sau ce?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?! din 10 mai 2006 15:34 de ExoticDream
Daca ai sti cum este cand iubesti, ti-ai da seama ca intreaga atentie ti-ar fi absorbita de fiinta de langa tine, te-ai bucura din tot sufletul de fiecare clipa impreuna si nu ai avea timp pentru calcule meschine! A-ti construi portite albe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: as dori o parere din 10 mai 2006 14:51 de carrie
macho man, abtine-te de la asemenea comentarii, ma intreb daca era vorba de un barbat sa fi avut 8 partenere pana la 20 de ani, gandeai oarecum la fel? sau ti se parea ceva normal? bineinteles ca era normal, oricum majoritatea barbatilor strang cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 mai 2006 14:24 de valentine
Farmecele si deochiul functioneaza doar daca crezi in el...si au nevoie de o doza mare de auto-sugestie;)
Pagina 2611 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||