Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 14:17 de tot eu..

pur si simplu topicul a fost cum sa fac..nu te-am intrebat daca e bine sau nu...ok?

Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 14:14 de tot eu

da merci dar nu m-am referit la tine asa ca nu te baga..pt ca deja incepi sa capeti o forma de feminism asupritor..crezi ca dupa capul tau sec orice contraargument este neaparat si corect? Poate ar trebui sa vezi intai conceptia ta de low limit si ...

Re: Re: Re: Re: Re: expeditoru!

din 9 mai 2006 12:54 de Duduia

eu chiar nu glumeam. tind sa cred ca a fost o mistocareala. in celalalt caz, fata s-a pus pe plans si si-a amanat inceperea vietii sexuale cu inca 2 saptamani. o va face cat de curand (daca nu a "scapat" deja), am avut contact cu fete de ...

Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 12:49 de Duduia

asa esti tu de *****? consider ca orice contraargument ti-ar fi prezentat, nu vezi dincolo de vena ce iti zvacneste acolo jos. daca ai trecut de varsta romantismului, cauta pe cineva la fel ca tine. dar nu incerca sa deformezi, bazandu-te pe niste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

din 9 mai 2006 12:38 de Duduia

verdiuc, ai dreptate. o sa-l iau pe "dar daca" in brate si mi-o pun intr-o veselie cu necunoscutii. deocamdata imi place ceea ce am si VREAU ceea ce am. daca ma va insela...nu am decat 21 de ani. cat de rau poate fi? raspunsul ramane ...

Re: Re: raspundeti plz

din 9 mai 2006 12:35 de Orpheus

stupid question...de parca daca ar avea-o in stare flasca de 12 cm si-ar mai pune probleme de genul asta.

Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 10:27 de anonimu'

exotico ..eu am implinit 19 prin martie..dar nu conteaza asta..Dar de ce crezi tu ca e asa frumos doar sa te plimbi de mana ca un prost intr-una prin parcuri sau prin alte parti? dupa capul tau ar trebui inca sa ne jucam cu masinute si papusi..ce ...

Re: Re: Re: help me

din 9 mai 2006 02:24 de valentine

Aveam? La anatomie am ramas pe primul semestru si am trecut cu spaga pe al doilea... La romana aveam o hoarca de 50 de ani care mi-a dat si media 2...:wacko:

Re: Cuvinte obscene: care, cand si cum?

din 9 mai 2006 02:10 de tomcat

pt mine treaba sta in felul urmator...mie imi plac fetele care se potrivesc zicalei "Femeie doamna in societate si curva in dormitor" Deci cuvintele obscene sint binevenite, dar numai in anumite situatii. Femeile care injura ca un ...

Re: Cuvant obscen sau nu?

din 9 mai 2006 01:50 de ExoticDream

Mi se pare un cuvant obscen si penibil. Daca nu vrei sa folosesti varianta din DEX, poti gasi sute de cuvinte/expresii prin care poti spune de-a dreptul amuzant acelasi lucru, n-o fi limba romana la fel de bogata ca altele, dar avem suficiente ...

Re: Re: help me

din 9 mai 2006 01:40 de ExoticDream

Deh, daca profa de anatomie nu-ti facea cu ochiul..... Ia uite ce bine stai cu metaforele ("bibeloul" ), se vede ca la limba romana aveai parte de activitate sustinuta! :cat::cat::cat:

Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 01:31 de ExoticDream

Iubirea nu este neaparat o iluzie la 16-17 ani, mai exista si relatii adevarate la varsta aceea, insa partenerii care se iubesc nu se gandesc la sex asa repede. Mie mi se pare ca aici este vorba fie de influenta anturajului lui (care il indeamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri...

din 9 mai 2006 01:25 de ExoticDream

Gata, m-am lamurit, esti un tip egoist care isi doreste o relatie pentru el si caruia nu-i pasa absolut deloc ce ar gandi si si-ar dori partenera. Nu, fetele de 16-17 ani merita sa aiba iubiti, dar unii adecvati varstei, cu care sa poata discuta, ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor?!

din 9 mai 2006 01:01 de verdiuc

Duduio...si daca se intampla ceva sa nu mai fiti imprenuna(el te inseala cu o tipa goala postata in fata lui,Doamne fereste se intampla ceva cu el...),atunci vei ramane doar cu el in suflet pana la sfarsitul vietii?

Re: Re: Re: Fetelor?!

din 9 mai 2006 00:39 de valentine

ce e scris inainte de semnul intrebarii scoateti din cap....ce e scris dupa semnul intrebarii,bagati bine in cap;)

Cuvinte obscene: care, cand si cum?

din 8 mai 2006 23:54 de ExoticDream

As vrea sa extind un pic subiectul deschis de verdiuc, in sensul ca v-as intreba ce parere aveti despre cuvintele obscene in felul urmator: 1. Care considerati ca este limita intre cuvintele "normale" si cele obscene (cu exemple, daca se ...

Re: Cuvant obscen sau nu?

din 8 mai 2006 23:45 de DarkAngel

Ermm nuj daca asta e o intrebare potrivita pt acest forum dar sincer zis nu imi place cum suna cuvantul ala...daca e obscen sau nu depinde de cei care trebe sa-l tolereze sau nu si de situatzia in care e zis si de relatzia intre personale care il ...

Re: Re: Fetelor?!

din 8 mai 2006 23:18 de carrie

4 sunt pana acum. e greu sa "prezici" un numar. eu una nu as vrea sa fie mai putin de 7-8, dar nici mai mult de 15. nu e vorba de numar. daca iti pica bine un tip...de ce nu? numai ca e foarte dificil sa gasesti un tip interesant cu ...

raspuns pt exoticdream

din 8 mai 2006 22:59 de carrie

sexul poate avea alte valente decat fizice. in privinta "valorii" la care ma refeream mai sus, nu e vorba de cea "in pat" (poate si asta), dar de multe ori, am observat ca la unii oameni, mai ales adolescenti, faptul de a avea ...

Re: help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din 8 mai 2006 21:47 de valentine

0,daca nu cumva esti una care ramane insarcinata de la orice picatura...;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2613 din 3732
«   1 ... 2610   2611   2612   2613   2614   2615   2616 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare