Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
am o nelamurire raspundeti va rog din 8 mai 2006 10:38 de lilik
acu ceva zile m-am culcat cu prietenul meu si sa rupt prezervativul..el si-a dat drumul in mine pt ca nu ne-am dat seama..peste 6 ore am luat postinor,exista vreo sansa ca eu sa raman insarcinata?inca ceva...am luat postinor si dupa vreo 5 ore am ...
Re: Re: Re: Fetelor?! din 8 mai 2006 10:28 de Duduia
si daca eu CHIAR nu vreau decat pe ALA?
Re: Re: Fetelor?! din 8 mai 2006 10:05 de Anonimouse
Mi-am trezit neuronul si am cugetat si am zis cam asa: ca daca tot ne ascundem in spatele unui monitor macar am putea profita de asta si puteti sa fiti si voi sincere ca de, poate chiar simtiti nevoia cateodata. In fon nu va recunoaste nimeni...si ...
Re: Re: as dori o parere din 8 mai 2006 08:38 de Duduia
chiar atat e de acuta nevoia ta de a-ti scuza public iubita? iti pasa atat de mult de parerile noastre? parerea ta unde e? nu stii ce sa crezi? eu cred ca daca reusesti sa extragi din acel "nu stiu" ceea ce gandesti tu despre ea de fapt ...
Re: Re: Re: De ce se uita baietii la filme XXX,est din 8 mai 2006 08:17 de Duduia
singurele filme xxx pe care le gasesc de vazut sunt cele ratate. adica atunci cand pur si simplu organul lui nu vrea sa stea ACOLO si tot aluneca afara, fata scapa un fas stand capra, baiatul nu se poate tine si isi da drumul prin camera, pe unde ...
Re: help me din 8 mai 2006 08:08 de Duduia
inca unul care mai intai face si apoi intreaba?
Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 8 mai 2006 08:05 de Duduia
din ce ai scris pana aici, observ ca te gandesti la tine, la ce vrei tu sa primesti. dar la ea cine se gandeste? sa nu crezi ca te pun pe rug acum. multe fete isi incep viata sexuala la 16-17 ani, chiar mai devreme. dar zau ca nu e momentul pentru ...
Re: help me din 8 mai 2006 03:34 de Necunoscut
"Experimentatii", sau mai bine "experimentatele" sustin ca fac sex dupa care se duc si se spala in vagin, si nu au nimic. Acum trebuie sa te gandesti asa: Merita riscul? Incearca sa folosesti prezervativul, mai ales daca fata ...
Re: help me din 8 mai 2006 03:16 de DarkAngel
Daca ai facut asta ar fi cazu sa te gandesti la niste anticonceptionale sau la pilula de a-2-a zi (daca nu e dja prea tarziu) si daca nu ai facut-o nici sa nu risti
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 mai 2006 03:15 de DarkAngel
Mah... c pot io sa-ti zic din propria experianta este ca daca esti prea gelos o sa ai multe de pierdut dar daca esti prea flexat si pasiv la fel se intampla ideea e sa ii accepti si ei unele dorinte ca doar nu o ti pe post de bibelou... si daca iese ...
Re: help me din 8 mai 2006 01:19 de ExoticDream
Avand in vedere ca indivizii aia mici si sprintari cu codita o iau in sus, urina in jos, si traiectoriile lor nu se intersecteaza, probabil ca ai de ce sa-ti faci probleme!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Va rog sa imi spuneti ce sa fac si din 8 mai 2006 01:00 de ExoticDream
Daca aveti o relatie cat de cat serioasa, banuiesc ca intre voi exista o comunicare OK si nu va jenati sa discutati deschis despre orice subiect la orice ora, banuiesc ca asa ati abordat si aspectul sexual. Nu cred ca trebuie sa pregatesti un ...
Re: help me din 7 mai 2006 20:12 de Farfalla
Daca ejaculezi in vagin, ala esti ! Nu conteaza daca urineaza sau nu dupa aceea !
help me din 7 mai 2006 19:12 de MatEi
daca ejaculez in vagin iar dupa vreo 10 secunde fata merge la wc sa urineze .. poate sa duca la sarcina sau sperma este data afar odata cu urina ?
Re: expeditoru! din 7 mai 2006 15:58 de valentine
Iarasi te culci cu el:D
Re: da............ din 7 mai 2006 15:58 de valentine
Te culci cu el:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 7 mai 2006 15:00 de sweetgirl1
In nici un caz nu voi face dragoste cu el din prima noapte sau prima saptamana s.a.m.d.In primul rand voi astepta rezultatul analizelor pentru ca nu am de gand sa imi risc sanatatea si in al doilea rand sa vad cum se va comporta.Nu sunt ...
Re: cand tebuie sa fac pauza? din 7 mai 2006 14:40 de SORIN28
Si tu dupa 2,5 ani te intrebi cand trebuie sa faci pauza?!:blink:
Re: expeditoru! din 7 mai 2006 14:16 de ExoticDream
Daca postul nu e "la misto", e chiar de groaza! Aproape nu-mi vine sa cred ce fac astazi copiii la 14 ani! Citeam pe un topic zilele trecute ca unii nu-si puneau nici problema sarutului la 15 ani, iar acum vad cat de mult a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Doua nedumeriri... din 7 mai 2006 13:58 de ExoticDream
Nu stiu ce crezi tu si cat te lasa sa gandesti hormonii aia, dar mie mi se pare devreme sa treci la sex dupa doua luni de relatie, in conditiile in care ea nu are nici 17 ani! Astfel de lucruri nu se pot programa, ele se intampla pur si simplu ...
Pagina 2615 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
11 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||