Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Doua nedumeriri... din 5 mai 2006 13:43 de Anonimu'
am si eu 2 nedumeriri daca pot sa le zic asa..
Prima chestie ar fi ca am mai avut legatura cu virgine..dar nu stiu cam cat ar trebui sa dureze un contact sexual cu o virgina..Pana iti dai drumul in ea, sau pana iti zice stop.. is putin ...
Re: este vina mea? din 5 mai 2006 11:30 de vesna
Nu e vina ta. Nu vreau sa te dezamagesc dandu-ti o veste rea, dar...te-ai intrebat vreodata: poate ii plac barbatii si s-a casatorit cu tine doar de fatada?(!)(!)
din 5 mai 2006 04:12 de dyvy
ce imi puteti spune legat de problema mea.
sunt cu prietenul meu de 2 ani si imi spune uneori(mai des), spre sf actului,cand este in mine,ca incep sa-l strang si-l doare.este problema mea?nu sunt destul de excitata,ma inhib?nu inteleg.eu nu simt ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 mai 2006 00:26 de ExoticDream
[i]Off-topic[/i] (mi-a starnit Valentine cheful de socotit): daca prietenul tau locuieste pe planeta asta, e cam imposibil sa fii la 30000 de km de el pentru ca.... Ecuatorul are cam 40000 de km, ceea ce inseamna ca cea mai mare distanta posibila ...
Re: Re: cat de des e normal sa faci sex ? din 5 mai 2006 00:21 de ExoticDream
Unii "[i]e[/i]" mai obsedati de matematica si s-au prins ca numarul partidelor de sex intr-un cuplu scade invers proportional cu durata de cand locuiesc ei impreuna, dar nu prea le ies calculele: daca la 26-28 de ani s-a ajuns la o ...
Re: Re: pt veterani.... din 5 mai 2006 00:14 de ExoticDream
Indiferent cum decurg lucrurile, daca el nu te mai iubeste, intr-o buna zi tot renunta la tine, poti sa stai si in cap, sa-i pui universul la picioare, impanat cu iubirea ta, si tot va pleca, uitand tot ce a fost ca si cum nu s-ar fi petrecut in ...
Re: Re: Re: Re: Re: pt veterani.... din 5 mai 2006 00:00 de ExoticDream
Corect doar daca zici un pic pe dos ("acolo unde exista multa iubire, exista si cearta" ) si cu conditia ca cearta sa se intample relativ rar si din motive marunte!
Aha...., iar cuplurile care se cearta foarte des sigur sunt in ...
Re: Re: Re: Re: sunt disperata!!! din 4 mai 2006 20:24 de Nekunoskuta
Tu esti o norocoasa insa nu este pe fond psihic acest fenomen. E vorba doar de faptul ca fata cand isi incepe viata sexuala are nevoie de acomodare, are nevoie de timp sa-si exploreze si sa-si inteleaga corpul si mai apoi vine orgasmul. Daca insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2006 19:15 de sweetgirl1
Multumesc pentru parere.O sa incerc sa ma gandesc la asta dar pana nu ma conving eu nu o sa am stare.Mai bine incerc si vad ce iese.Imi asum raspunderea pentru ceea ce fac si stiu riscurile . Cred ca sunt sanse de 50-50 dar daca nu risc nu voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2006 19:07 de pionul
Buna. Scuze ca ma bag in discutie dar... hai sa iti povestesc un capitol din viata mea... este doar o varianta traita. Diferenta dintre mine si el era de aproape 10 ani, eu eram virgina si a reusit sa ma ameteasca intr-un fel cu blabla-urile lui, ...
Re: cat de des e normal sa faci sex ? din 4 mai 2006 18:43 de pionul
Nu cred ca exista un anumit nr de "ori". E de cate ori iti doresti. Dar daca e prea rar ( nu stiu daca o data pe sapt. inseamna "rar")... reprezinta o problema si ridica semne de intrebare.
Re: pt veterani.... din 4 mai 2006 18:38 de LonelyGirl
Pana dupa bac lasa-l asa ca sa nu risti sa ti se reproseze si un eventual esec.Dar trebuie sa te impui.Nu uita de mandria ta, orgoliul tau si personalitatea ta.Daca intr-o zi se va intampla sa va despartiti sa sti ca nu va conta intelegerea ta de ...
Re: Re: Re: sunt disperata!!! din 4 mai 2006 17:40 de mayax
imi pare rau pt. tine, dar totul este pe fond psihic. eu am avut prima experienta sexuala cam pe la aceeasi varsta si am avut orgasm de prima data, sincer. insa, dupa ce mi-am schimbat partenerul a fost mai dificil, a trecut mult timp pana sa obtin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2006 16:35 de sweetgirl1
Deci poti sa accepti un tip care te poate jignii la nervi?;)Chiar daca are asemenea iesiri o data pe luna, o data pe an...Eu nu as putea...asa ca mai degraba iert o greseala care s-a produs la inceputul relatiei...decat sa ma jigneasca de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2006 16:27 de sweetgirl1
Nu, nu sunt virgina dar am fost cu un singur baiat.
Re: Re: Re: un altfel de satisfactie din 4 mai 2006 16:19 de Nekunoskuta
Cred ca procedezi bine lasand la o parte frustrarea cauzata de lipsa orgasmului.
Din pacate nu-mi mai amintesc daca ai spus de cat timp ti-ai inceput viata sexuala. Mi se pare ca esti la inceput, nu? Daca e asa, stai fara grija, totul se rezolva ...
Re: Re: cat de des e normal sa faci sex ? din 4 mai 2006 16:05 de Nekunoskuta
De ce oare trebuie sa se intample fenomenul descris de tine? Daca exista ceva sentimente intre cei doi (si cred ca exista din moment ce locuiesc impreuna) nu exista nici o scuza pentru ca relatiile sexuale se raresc. Doi oameni intre care exista ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 mai 2006 13:46 de Duduia
esti virgina? scuza-mi indiscretia, dar daca esti, atunci...mi se pare ca vrea sa isi rezerve o anumita placere de moment sau sa-si cladeasca un viitor pe puritatea ta. am fost la un milimetru de a pasi intr-o astfel de relatie( aici era vbde 12 ani ...
Re: Re: cat de des e normal sa faci sex ? din 4 mai 2006 13:11 de Duduia
nu e tanti, ca e un nene. oare unde am auzit ca singurul lucru ce NU poate fi comparat cu mancarea este SEXUL (pentru ca nu te saturi de el niciodata)?
Re: Re: un altfel de satisfactie din 4 mai 2006 13:04 de Duduia
nu am renuntat sa ma gandesc la el, doar ca o fac mai putin stresata. daca ingrijorarea nu mi-a adus decat neplaceri, invcerc si pe partea cealalta, plus un strop de ratiune. explorarea in cautarea punctului de varf nu s-a terminat, insa ma ...
Pagina 2618 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||