Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 15:35 de dazza

Cum de nu te-ai gandit la o chestie: Daca el nu a uitat sa se protejeze(beat fiind),era constient de ceea ce face.Daca a fost constient ca trebuie sa se protejeze,inseamna ca a fost constient ca te inseala.Deci,motivul bauturii,automat pica ! Dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 12:44 de maeka

pai daca nu ai facut dragoste cu el pana acum, practic nu ati avut relatie.ceea ce simtiti nu a avut unfundament.practic...el a fost cu cineva pana la tine.ce e de vazut este daca si cand va fi cu tine va proceda la fel dar din moment ce trage de ...

Re: pentru cine stie!!!

din 29 apr 2006 11:08 de Duduia

sa inteleg ca aici se doreste o clasificare a gradului de virginitate: par deschis la culoare, rezulta mai slab himenul. parul ca abanosul, himen vartos! da, da, si eu sunt Iisus! ce trist...

Re: Re: Re: Re: varsta optima

din 29 apr 2006 10:58 de Duduia

da, asta daca facem abstractie de creierul fetei si ne axam NUMAI pe dezvoltarea organelor genitale.

din 29 apr 2006 09:11 de sweetgirl1

Sunt sigura ca este sincer - niciodata nu poti fi 100% sigur - dar sa spunem ca procent de 90% sunt sigura.In noaptea asta am vorbit de la ora 22 pana la ora 4 dimineata si tot mai aveam de discutat.Este o comunicare pe care nu am avut-o cu ...

din 29 apr 2006 03:26 de ExoticDream

Are o bila alba pentru ca accepta sa-si faca analizele si inca una pentru ca si-a recunoscut pacatele, insa tare ma tem ca cine a inselat o data o va face din nou (poate nu acum, dar mai tarziu, dupa ce veti fi din nou despartiti). Este adevarat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : fant

din 29 apr 2006 02:58 de valentine

Bine,pa

Re: Re: Re: Re: Probleme in paradis....

din 29 apr 2006 02:53 de ExoticDream

Eu am fost la 10000 km si tot nu m-a inselat. Daca vrea, un barbat se poate abtine, nu mi se pare fezabila scuza ca se gandea la iubita si o facea cu alta, sa fim seriosi! :/:/:/

Re: Re: Atza ?

din 29 apr 2006 02:52 de valentine

Daca nu esti circumscris nu prea e valabil raspunsul tau...

Re: Cum Ma Rascumpar??

din 29 apr 2006 02:43 de ExoticDream

Esti nostim cu inrolarea in Al-Qaeda si in modul in care faci haz de necaz! Stai linistit, mai multe griji iti induci tu singur, prietena ta, daca te iubeste, se asteapta la posibile erori, intarzieri in procesul de "incalzire" in ...

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 29 apr 2006 02:34 de ExoticDream

De-acum nu te mai milogesti de el, [b]il anunti[/b] ca asa nu se mai poate! Doar nu-i esti sclava! Ai grija cu ametelile si slabitul ala, este aproape sigur ca sedintele prelungite de sex au inceput sa te marcheze si fizic, si psihic, e momentul ...

Re: Mai exista pe lumea aceasta doamne adevarate

din 29 apr 2006 02:12 de ExoticDream

Ai gresit adresa. Chiar daca mesajul tau este unul relativ politicos, tot la rubrica "Matrimoniale, cereri pentru dame de companie, gheise etc." isi are locul, ori agentia aceea este la etaj, prima pe dreapta. Aici ne ocupam de educatie ...

Mai exista pe lumea aceasta doamne adevarate

din 29 apr 2006 01:58 de Ovidiu

Caut o femeie inteligenta, cu simtul umorului si lipsita de prejudecati. Stiu ca in Capitala exista o astfel de urmasa a Evei. Sunt un intelectual care-si doreste o relatie cu o astfel de domnita. Daca existi nu ezita sa ma suni la 07** *** *** si te ...

din 28 apr 2006 23:49 de sweetgirl1

Nu, nu am de gand sa renunt.Am crezut ca sunt pregatita sa asimilez dar cand esti pusa fata in fata cu o chestie de genul asta nu te simti prea bue.Oricum incerc sa uit...de iertat am iertat.

din 28 apr 2006 23:46 de

cei cu generalizarea asta? daca tea inselat pe tine careva candva nu inseamna ca asa fac toti

din 28 apr 2006 21:10 de bluemoon

Sincer eu sunt putin revoltata. Daca nu erai capabila sa asimilezi un astfel de raspuns de ce ai tinut atata sa aflii adevarul? Iti place sa-ti faci rau singura? Sper sa nu te superi pe mine dar personal asa vad lucrurile. Daca tot nu ati avut ...

Re: Re: Re: Re: sunt disperata!!!

din 28 apr 2006 16:27 de dori

prostiii, nu-i asa!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 28 apr 2006 16:20 de dori

:lol:ce sa spun?...ghinion daca gandesti asa...nu e deloc o insulta!e doar o optiune pe care trebuie sa o accepti:)

Re: pentru cine stie!!!

din 28 apr 2006 15:58 de dori

nu conteaza varsta:)

Re: SEX ANAL

din 28 apr 2006 15:53 de dori

nu-i ceva placut...daca prietena ta accepta este OK, daca ii place (putine sanse )ar fi super...dar daca nu ii place cred ca ar trebui sa uiti, pt ca pe cat ii placerea ta de mare atat va fi si durerea pt ea...asa ca ia-o ca pe o aventura sau o ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2621 din 3732
«   1 ... 2618   2619   2620   2621   2622   2623   2624 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare