Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 15:58 de mimi

inceput inseamna 3 saptamani, iar el spune ca ii sunt asa draga ca m-ar manca cu totul... iar drept sa spun mie mi-e cam teama. astept sa mai oboseasca...:lol:

Re: Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 15:30 de Nekunoskuta

Serios??? :blink: Eu una nu as vrea, ma astept la putina intelegere si respect cand i-as spune ca nu-mi place ce-mi face. Mai e o chestie...esti la inceput de relatie si face asa??? "Inceput" cat inseamna? Daca i-ai spune ca nu ...

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 15:27 de SORIN28

Sfat: ascunde-te, dar stii cum?! de tot:ok:

Re: Nu stiu ce sa mai fac...sa ma ascund?

din 27 apr 2006 15:25 de tomcat

sincer multe fete si-ar dori sa fie in locu tau.... dar daca nu mai poti si nu mai poti....io iti propun ceva foarte tare....mai keama o prietena....daca vezi ca si acolo rezista prea mult mai keama una.... daca nu...atunci i-o dau pe prietena ...

Prietenul meu... taur in pat! Unde sa ma ascund?

din 27 apr 2006 14:12 de mimi

Buna, prieteni. Nu stiu ce sa mai fac...unde sa ma ascund . prietenul meu, e ca un taur in pt, un animal...cand se dezlantuie e teroare. rezista si 2 ore si sa nu ejaculeze, timp in care pe mine ma intoarce pe toate partile...ma face de nu mai imi ...

Re: Re: c se poate intampla????

din 27 apr 2006 13:47 de dazza

Ce tampenie : Fata virgina o face prima data anal. Himenul exista,dar funduletzul e praf. Vedeti : Nu toate fetele virgine sunt cuminti :wacko: Daca nu o fac acolo,o fac in fund sau in gura...Doamneeeeeeeee :wacko:

Re: Re: Re: Re: SEX ANAL

din 27 apr 2006 09:28 de duduia

ca sa iasa cum trebuie, trebuia sa faci (sau poate ai facut) ce a postat maeka mai sus. dar sa nu crezi ac e bine de prima data. adut-i aminte cum e prima data sexul normal, si a doua si a treia. incerci mai multe pozitii si e posibil sa gasesti ...

Re: Re: Re: da............

din 27 apr 2006 01:51 de ExoticDream

"Sa [b]ne[/b] faci"? Tu aici vorbesti in numele poporului sau mi se pare mie? Am observat ca te deranjeaza daca altii fac asta, tu esti mai cu mot cumva? Bancul ala cu paiul si barna este prea romanesc pentru tine? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns!

din 27 apr 2006 00:25 de baxxu

taci draq,ca tu nu stii nimic.500 e minimul,si las-o cu olanda ta ca erai mancat pana acum de aia bastani daca faceai ce ai scris mai sus.cred ca muncesti pe undeva cu 40,45 de euro.si la anii tai anca umbli dupa pizda.hai pa si bafta la teapa.

Re: c se poate intampla????

din 27 apr 2006 00:17 de baxxu

daca era virgina,antai degetelul apoi p''' frate ca o faci varza asa.fie-ti mila daca nu va tipa tare.

Re: Re: Re: Re: da............

din 27 apr 2006 00:14 de David21

Tu eshti cumva lider aici si inca nu am aflat? Daca vorbesti incearca sa vorbesti pt tine, nu si pt ceilalti:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Maca

din 27 apr 2006 00:10 de David21

Tu daca nu stii despre ce se vorbeste, de ce te bagi?:blink:...si merci pt oferta, faza-i ca 500 nu-mi ajung nici de tigari..!!:D...asa ca paseaza oferta altuia...:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iesire

din 27 apr 2006 00:01 de baxxu

a spus ceva bun acolo vanga.io cu prietena am fost la discoteca antr-un weekend,prima data.dansam,bem,suc amandoi si ancepe:ma duc la baie cu sora mea,o data de 2 ori.a 2-a oara ma duc dupa ea si ce vad.gagica se antindea pe unu si nu stiu ce-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 apr 2006 23:55 de David21

Am citit-o.....si inca de vreo 3 ori...B):lol::lol:

Re: Re:

din 26 apr 2006 23:35 de baxxu

numai sa duci treaba pana la capat.sunt sigur ca ati va placea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar un

din 26 apr 2006 23:27 de baxxu

de prieten se ocupa.cred ca vrea sa ne spuna si noua sa nu mai pierdem timp aci pe site si sa ne ocupam mai mult de prietenele sau sotiile noastre.daca vrea ,ai dau eu de lucru.poate sa castige 500 de euro pe luna.

din 26 apr 2006 23:19 de baxxu

veche ,veche dar ce scrie an ea e nou si bun, cat va fi pamantul.

din 26 apr 2006 23:17 de baxxu

hai mai expertule,e Biblia de la popa.scrie acolo de toate.daca bagi nasul oleak an foile ei,ai sa gasesti raspunsuri.

Re: da............

din 26 apr 2006 22:03 de MachoMan

Stii ce-o sa se intample daca "o faci"? Fraierul ala o sa se laude la tot cartierul cu isprava lui, iar tie o sa-ti mearga vestea ca esti fata usuratica si n-o sa se mai uite nici un baiat la tine, decat cel mult pentru distractie ...

din 26 apr 2006 21:58 de MachoMan

Ai citit-o p-aia veche din scoarta in scoarta si nu esti de acord cu ea? De ce-mi face impresia ca daca te intreb de filmele XXX imi dai citate din memorie? B)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2623 din 3732
«   1 ... 2620   2621   2622   2623   2624   2625   2626 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare