Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns!

din 25 apr 2006 16:38 de Nekunoskuta

Cred ca nu ai fost pe deplin atenta la ce vorbim noi aici pe forum, desi sustii ca ne-ai urmatit. Nu cred ca ai vazut indemnuri la sex si orgii, nu cred ca ai vazut sfaturi deplasate (desi poate sunt dar doar intre noi, userii fideli si pe care le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Maca

din 25 apr 2006 16:30 de Emanuella

Ai dreptate dar nu vad care ar fi problema daca as sti..Iti sustii ferm parerile sub anonimat..dar in viata faci la fel? Dupa cum vad,pui suflet in ceea ce scri si iti sustii parerile cu tarie,dar nu cred ca sunt principii dupa care traiesti..Spune-i ...

Re: Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 25 apr 2006 16:25 de mariaherpes

Multumesc Sorin, problema nu este atat medicala, ci mai mult sociala... :( Nu stiu cum sa abordez viitori parteneri...sa le spun de la inceput ca am herpes, sau numai daca relatia devine serioasa? Sa imi caut numai partener cu herpes? Efectiv nu stiu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 25 apr 2006 12:58 de pocahontas

HRISTOS A INVIAT! SI O PRIMAVARA MINUNATA PENTRU TOATA LUMEA. trecand si eu prin "zona crepusculara", :D am citit cu atentie printre randuri, si nu m-a rabdat inimioara sa plec fara sa-i pun o intrebare domnisorului okidoki: Nu crezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi

din 25 apr 2006 12:02 de bluemoon

Pai daca asa scrie in prospect inseamna ca producatorii stiu mai bine. Imi cer scuze pt dezinformare!

Re: da............

din 25 apr 2006 11:26 de bluemoon

Scapa cat mai repede de el deoarece nu te merita! O sa te paraseasca si tu o sa suferi enorm pe langa faptul ca o sa regereti enorm alegerea facuta. Mai asteapta cativa ani pt a face un astfel de pas chiar daca acum ti se pare ca e bine sa fi in pas ...

Re: Viata sexuala cu herpes genital?

din 25 apr 2006 07:52 de SORIN28

Maria, pacat ca ai internet la indemana, pacat ca exista "google" si nu stii sa cauti. Uite aici ceva care te va ...

din 25 apr 2006 07:24 de SORIN28

Asculta sfatul lui baxxu, paraseste-l. Normal ca gaseste alta. O fufa flamanda sau una care a patit la fel ca tine si a ajuns o curva.:ok:

Viata sexuala cu herpes genital?

din 25 apr 2006 05:31 de mariaherpes

Acum 6 luni fostul meu prieten mi-a oferit "cadoul" adica o frumusetze de herpes genital. Cand am aflat vestea de la medic dupa analize (mult timp am crezut ca sunt iritatii de la lenjeria neclatita bine de detergent) am avut un soc, am ...

:D

din 25 apr 2006 02:55 de Luizik

"Refren: Trupul meu ar vrea,sa`ti arate ceva Ce demult stiu k`ti placea Lasa`ma sa te sarut.. Acolo unde`ti place mai mult.. Lasa trupul tau gol,sa ma atinga usor Sa simt parfumul tau ce`mi da fiori Spune`mi doar k nu ...

Este mai nedureroasa dezvirginarea la 15-17 ani?

din 25 apr 2006 02:45 de baxxu

se plangea o fata de p-acilea ca a ajuns sa fie virgina pana la 20 de ani si ca la primul contact sexual a avut dureri groaznice.acu antrebarea:daca avea primul contact sexual la 15,16,17 ani si nu la 20,oare mai erau aceleasi dureri groaznice?ma ...

din 25 apr 2006 02:16 de baxxu

da-l dracu de fraier.cumva e smecher de cartier?se pare a fi o vedeta care se chinuie sa apara pe ecrane.sa-i spui din partea mea":ma,mi-a spus unu de pe site sa te las ca esti de nimic.daca vrei sex ,du-te la vagaboante cu bani.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 25 apr 2006 02:06 de baxxu

DA!ca pentru fericirea ta nu trebuie sa stai degeaba.si,care fericire?ce ai facut bun sau rau de esti asa fericit?pai daca nu faci nimic pentru fericirea ta i-ar ca sa fii fericit ,trebuie sa muncesti,sa stii ca faci ceva ce-ti place.daca nu ai sa ...

da............

din 25 apr 2006 02:01 de nu conteaza

am 13ani peste 2 luni fac 14 pritenul meu are 15 ani vrea sa facem sex si mia spus ca daca nus de acord ma paraseste si gaseste el alta:blink:eu ce sa fac:-`:wacko:??????

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce?

din 25 apr 2006 01:52 de baxxu

io am gasit fata care a plans.nu-mi venea sa cred ca se antampla asa ceva.io am un defect.nu pot sa mint an dragoste si sunt prea sincer.s-a antamplat sa planga pt.ca tatal ei o tine din scurt.eu nu pot sa stau departe de fata pe care o iubesc.o ...

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 25 apr 2006 01:11 de Bozgoru

daca exista comunicare in relatia..si pudismul e lasat la o parte ..poti sa-i ceri orice partenerului..fara nici o rusine !

Re: placerile fetelor

din 25 apr 2006 01:07 de baxxu

antreaba asta pe iubita ta daca ai.n-o mai da an fasole atata!!!

Re: Re: Re: pilula combinata

din 25 apr 2006 00:32 de baxxu

inteligenta lu tata,daca nu vrei copii,baga an tine ce vrei ca nu-mi pasa.pilulele alea au efecte negative mai tarziu si ai sa vezi ce bine ti-o fi an relatia ta de lunga durata cand vei vrea sa ai copii.ai sa-i iei cu amprumut de la stat.

Re: Re: pilula combinata

din 24 apr 2006 23:05 de bulinutza

ba desteptaciune, prezervativul e pt trebuyri de o noapte, nu pt relatii de lunga durata, ok? filtreaza ce gandesti de cateva ori si apoi ia-te de viata mea. am pus o intrebare si tu ai dat altraspuns. concluzia: neinteresant, tzoparlane.

Re: Re: Re: Re: Re: Ma excit repede (pt. fete)

din 24 apr 2006 18:33 de Nekunoskuta

Baxxu...foloseste te rog butonul "Editeaza", nu se dau premii celor care au multe mesaje :p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2626 din 3732
«   1 ... 2623   2624   2625   2626   2627   2628   2629 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare