Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie

din 24 apr 2006 01:27 de Ray

Mama mia,cati experti ! Ce cred eu: daca se poate face,atunci sa se faca ! Daca te consoleaza,eu am o alta problema: la inceput ea vroia oral,apoi din ce in ce mai putin,si acum nimic.Asa ca se poate si mai rau decat in cazul tau.Eu cara ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 24 apr 2006 01:07 de ray

Fetelor,faza cu oralul este faina, n-am ce zice; dar daca ati inceput,apoi mergeti pana la capat.Pe mine unul deranjeaza faptul ca ea nu inghite,si imediat zboara la baie ca sa o scuipe.Nasol,ma simt ca dracu atunci.Daca tot ati luat decizia sa-i ...

c se poate intampla????

din 24 apr 2006 00:22 de anonim

:((am facut-o cu o fata anal si pe urma am vrut sa o facem si normal dar problema a fost k eu tocmai ejculam si intamplator am ejaculat pe p**** ei!ea e virgina!problema mea e daca poate ramne insarcinata??:((

Re: baieti:v-ar placea sa fiti legati la ochi si m

din 23 apr 2006 16:27 de

orice ai face din lucrurile de mai sus o sal incante pe prietenul tau.daca vrei sa fie o zi memorabila combina mangaierile cu sexul de toate felurile si gata

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 23 apr 2006 11:54 de Nekunoskuta

Intrand aici si facand acest subiect dai dovada ca ne-ai urmarit si ca acum ne critici. Deci...daca ne-ai urmarit inseamna ca stai pe net destul de mult asa ca...nu mai ai nimic de criticat la noi, uita-te la tine ;) Daca nu ne-ai urmarit inseamna ...

Re:

din 22 apr 2006 09:10 de SORIN28

...intr-o gradinita din america,educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: "Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii ?" Se scoala Sean, irlandezul,si zice ca st.Patrick. -Gresit, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 apr 2006 08:18 de SORIN28

Dictionar explicativ pt. barbati[b/] :) 1. O data te rog si eu ceva Aceste cuvinte reprezinta una dintre cele mai frumoase figuri de stil din vocabularul unei femei. Este folosita cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 6 milioane, o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 22 apr 2006 03:49 de ExoticDream

Iubirea de familie, prieteni nu seamana cu cea pe care o simti fata de partener, poti sa ai o familie imensa care te iubeste la nebunie si/sau un grup enorm de prieteni si totusi sa te simti singur in interiorul fiintei tale.... Ceea ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie

din 22 apr 2006 03:16 de ExoticDream

Sunt de acord cu carrie, nu vad nici o legatura intre postura de doamna si diversitatea din viata sexuala, cu singura mentiune ca asta as aplica numai in cazul persoanelor care se iubesc. Ar fi normal ca o femeie care isi iubeste partenerul sa il ...

Re: Re: ajutati-ma si pe mine!!

din 22 apr 2006 02:54 de ExoticDream

De acord, dar te rog detaliaza conceptul "genul care are nevoie de sex" (mai ales la 17-18 ani). ;););)

Re: ajutati-ma si pe mine!!

din 22 apr 2006 02:53 de ExoticDream

Daca ati discutat deschis si ti-a spus ca nu vrea, nu incerca sa o pacalesti, folosindu-te de sentimentele pe care le are pentru tine pentru ca fie vei primi un raspuns dur, fie va ceda si apoi va regreta teribil. Poti face o tentativa delicata ...

Re: Re: Re: Re: gidilatul talpilor (va rog scrieti

din 22 apr 2006 02:45 de ExoticDream

Vad ca tot nu te-ai hotarat asupra unui nickname si a... genului! Lorena gadiland excitant fata suna a.... legaturi bolnavicioase (daca ai vazut filmul sau ai citit cartea)! :((:((:((

Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 21 apr 2006 18:45 de dazza

De aceste exercitii am auzit mai demult.:love: si eu chiar practic exercitiul acesta pt muschii vaginali. O femeie care face astfel de exercitii ofera partenerului mai multa placere,datorita controlului asupra muschilor vaginali. Deci,cum ...

Re: Cum e cu vaginul ?!

din 21 apr 2006 18:21 de carrie

nu se largeste de la sex (ce, la barbati se toceste? :) ), sau daca da, foarte-foarte putin, largirea" este insesizabila :) eventual daca o faci de 10 ori pe zi...dar e imposibil si nici nu ar avea farmec asa des :) da, la primele contacte ...

Cum e cu vaginul ?!

din 21 apr 2006 18:03 de dazza

Tot aud vorbindu-se: Aia e larga(galeata)..cealalta e stramta(e buna). Vaginul chiar se largeste daca o faci des? Sau e doar un mit :ermm: Cum iti dai seama cat masoara vaginul tau ? De unde stii cat esti de larga sau stramta? Asa cum pt unele ...

Re: prietenii

din 21 apr 2006 17:38 de SORIN28

Intr-o relatie(aia care implica sentimente si alte chestii d'astea), intotdeauna preitenii/amicii de sprit sau alte "afaceri" trec pe planul 2. Culmea e ca trec si inaintea parintilor. Sfatul meu: vorbesti cu el si vezi ce alege, eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: prietenii

din 21 apr 2006 16:36 de Nekunoskuta

Aha...si de-aia se plange ca nu sta mai mult cu ea. Hai sa fim seriosi, orice barbat matur stie ca intr-o relatie stabila prietenii de bere trec pe planul 2 in favoarea iubitei. Daca nu, sa-l f&*% berea sau prietenul ;)

Re: Re: Re: Re: Re: greturi non stop?

din 21 apr 2006 16:28 de Nekunoskuta

Tinand cont ca femeilor insarcinate nu le sunt recomandate pastilele de nici un fel trebuie sa suporti greturile. Asta e...daca vrei copil suporti ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie

din 21 apr 2006 14:37 de dazza

Si daca nu ar mai apela la nimeni cum ar fi ? :D:D Mare durere?? :-`

Re: ajutati-ma si pe mine!!

din 21 apr 2006 14:17 de Daddy

Explica-i ca tu vrei asta, dar trebuie sa ai in vedere si optiunea ei... Daca tu esti genul care are nevoie de sex si ea e genul care vrea sa ramana virgina, atunci cauta-ti alta prietena, pentru ca asa va chinuiti amandoi. Succes.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2628 din 3732
«   1 ... 2625   2626   2627   2628   2629   2630   2631 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare