Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 24 apr 2006 01:27 de Ray
Mama mia,cati experti !
Ce cred eu: daca se poate face,atunci sa se faca !
Daca te consoleaza,eu am o alta problema: la inceput ea vroia oral,apoi din ce in ce mai putin,si acum nimic.Asa ca se poate si mai rau decat in cazul tau.Eu cara ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: blow job? din 24 apr 2006 01:07 de ray
Fetelor,faza cu oralul este faina, n-am ce zice; dar daca ati inceput,apoi mergeti pana la capat.Pe mine unul deranjeaza faptul ca ea nu inghite,si imediat zboara la baie ca sa o scuipe.Nasol,ma simt ca dracu atunci.Daca tot ati luat decizia sa-i ...
c se poate intampla???? din 24 apr 2006 00:22 de anonim
:((am facut-o cu o fata anal si pe urma am vrut sa o facem si normal dar problema a fost k eu tocmai ejculam si intamplator am ejaculat pe p**** ei!ea e virgina!problema mea e daca poate ramne insarcinata??:((
Re: baieti:v-ar placea sa fiti legati la ochi si m din 23 apr 2006 16:27 de
orice ai face din lucrurile de mai sus o sal incante pe prietenul tau.daca vrei sa fie o zi memorabila combina mangaierile cu sexul de toate felurile si gata
Re: Vreau un raspuns! Macar unul... din 23 apr 2006 11:54 de Nekunoskuta
Intrand aici si facand acest subiect dai dovada ca ne-ai urmarit si ca acum ne critici. Deci...daca ne-ai urmarit inseamna ca stai pe net destul de mult asa ca...nu mai ai nimic de criticat la noi, uita-te la tine ;)
Daca nu ne-ai urmarit inseamna ...
Re: din 22 apr 2006 09:10 de SORIN28
...intr-o gradinita din america,educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea:
"Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii ?"
Se scoala Sean, irlandezul,si zice ca st.Patrick.
-Gresit, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 apr 2006 08:18 de SORIN28
Dictionar explicativ pt. barbati[b/] :)
1. O data te rog si eu ceva
Aceste cuvinte reprezinta una dintre cele mai frumoase figuri de stil din vocabularul unei femei. Este folosita cu diverse ocazii, cum ar fi o pereche de pantofi de 6 milioane, o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 22 apr 2006 03:49 de ExoticDream
Iubirea de familie, prieteni nu seamana cu cea pe care o simti fata de partener, poti sa ai o familie imensa care te iubeste la nebunie si/sau un grup enorm de prieteni si totusi sa te simti singur in interiorul fiintei tale....
Ceea ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 22 apr 2006 03:16 de ExoticDream
Sunt de acord cu carrie, nu vad nici o legatura intre postura de doamna si diversitatea din viata sexuala, cu singura mentiune ca asta as aplica numai in cazul persoanelor care se iubesc. Ar fi normal ca o femeie care isi iubeste partenerul sa il ...
Re: Re: ajutati-ma si pe mine!! din 22 apr 2006 02:54 de ExoticDream
De acord, dar te rog detaliaza conceptul "genul care are nevoie de sex" (mai ales la 17-18 ani).
;););)
Re: ajutati-ma si pe mine!! din 22 apr 2006 02:53 de ExoticDream
Daca ati discutat deschis si ti-a spus ca nu vrea, nu incerca sa o pacalesti, folosindu-te de sentimentele pe care le are pentru tine pentru ca fie vei primi un raspuns dur, fie va ceda si apoi va regreta teribil. Poti face o tentativa delicata ...
Re: Re: Re: Re: gidilatul talpilor (va rog scrieti din 22 apr 2006 02:45 de ExoticDream
Vad ca tot nu te-ai hotarat asupra unui nickname si a... genului! Lorena gadiland excitant fata suna a.... legaturi bolnavicioase (daca ai vazut filmul sau ai citit cartea)!
:((:((:((
Re: Re: Cum e cu vaginul ?! din 21 apr 2006 18:45 de dazza
De aceste exercitii am auzit mai demult.:love:
si eu chiar practic exercitiul acesta pt muschii vaginali.
O femeie care face astfel de exercitii ofera partenerului mai multa placere,datorita controlului asupra muschilor vaginali.
Deci,cum ...
Re: Cum e cu vaginul ?! din 21 apr 2006 18:21 de carrie
nu se largeste de la sex (ce, la barbati se toceste? :) ), sau daca da, foarte-foarte putin, largirea" este insesizabila :) eventual daca o faci de 10 ori pe zi...dar e imposibil si nici nu ar avea farmec asa des :)
da, la primele contacte ...
Cum e cu vaginul ?! din 21 apr 2006 18:03 de dazza
Tot aud vorbindu-se: Aia e larga(galeata)..cealalta e stramta(e buna).
Vaginul chiar se largeste daca o faci des? Sau e doar un mit :ermm:
Cum iti dai seama cat masoara vaginul tau ?
De unde stii cat esti de larga sau stramta?
Asa cum pt unele ...
Re: prietenii din 21 apr 2006 17:38 de SORIN28
Intr-o relatie(aia care implica sentimente si alte chestii d'astea), intotdeauna preitenii/amicii de sprit sau alte "afaceri" trec pe planul 2. Culmea e ca trec si inaintea parintilor. Sfatul meu: vorbesti cu el si vezi ce alege, eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: prietenii din 21 apr 2006 16:36 de Nekunoskuta
Aha...si de-aia se plange ca nu sta mai mult cu ea. Hai sa fim seriosi, orice barbat matur stie ca intr-o relatie stabila prietenii de bere trec pe planul 2 in favoarea iubitei. Daca nu, sa-l f&*% berea sau prietenul ;)
Re: Re: Re: Re: Re: greturi non stop? din 21 apr 2006 16:28 de Nekunoskuta
Tinand cont ca femeilor insarcinate nu le sunt recomandate pastilele de nici un fel trebuie sa suporti greturile. Asta e...daca vrei copil suporti ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 14:37 de dazza
Si daca nu ar mai apela la nimeni cum ar fi ? :D:D
Mare durere?? :-`
Re: ajutati-ma si pe mine!! din 21 apr 2006 14:17 de Daddy
Explica-i ca tu vrei asta, dar trebuie sa ai in vedere si optiunea ei...
Daca tu esti genul care are nevoie de sex si ea e genul care vrea sa ramana virgina, atunci cauta-ti alta prietena, pentru ca asa va chinuiti amandoi.
Succes.
Pagina 2628 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||