Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 18:28 de Nekunoskuta

Poate ai o varsta...sau poate nu. Gandeste-te insa ca ai avut 12-13 ani si nu sitai ce sa faci. Noi suntem aici ca sa ajutam cu safaturi din experienta sau din carti pe orice persoana care are nevoie de ajutor. Chair daca intreaba cum sa sarute, ...

Re: c se poate intampla????

din 24 apr 2006 18:14 de Nekunoskuta

Da, poate ramane insarcinata daca sperma a ajuns in vagin.

Re: Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 17:35 de Emanuella

:rolleyes:Nu trebuie sa fii asa artagoasa...Cautam un raspuns.Nu critic pe nimeni,pana la urma voi alegeti cum va petreceti timpul..Si nu sunt deloc superficiala.Am citi multe din discutiile voastre.Apropo:viata mea din afara internetului nu ma ...

Re: Re: ajutati-ma si pe mine!!

din 24 apr 2006 16:03 de MINUKO

BV TIPULE..APRECIEZ..ASA M-A LUAT SI PE MINE IUBITUL MEU..SI SUNTEM DE 5 ANI IMPREUNA:D

Re: Re: Re: pt barbati

din 24 apr 2006 06:52 de SORIN28

@baxxu - vezi ca ai blocat caps lock-ul. E obositor :ok:

Re: Re: pt barbati

din 24 apr 2006 05:01 de baxxu

TACI DRACU CU IMAGINATIA TA.CINE TE CREZI TU MAH?CREZI CA DACA ATI IMAGINEZI PE IUBITA ,NU O ANSELI?REALITATEA MA ,IMAGINATIA MAI LAS-O.MAI BINE IMAGINEAZA-TI CA VINE,CA ARDE DE NERABDARE SA SE ANTOARCA LA TINE.DACA STII CA TINE LA TINE,LASA FEMEIA ...

Re: Re: Re: Re: Ma excit repede (pt. fete)

din 24 apr 2006 04:47 de baxxu

APROPOS:CE INITIATIVA AI LUA DACA AI DA DE UN ASTFEL DE CAZ,TU SA FII IMPLICATA DIRECT AN ACTIUNE?

Re: ajutati-ma si pe mine!!

din 24 apr 2006 04:38 de baxxu

IA ASCULTA MAI!AM VB. CU UN AMIC D-AL MEU":MA BAXULE,M-AM COMBINAT CU GAGICA CARE A IESIT MISS BOBOC LA LICEUL SPORTIV.TARE DE TOT.SE DUC ACASA ,NU DIN PRIMA SEARA,AU MAI VB.ANAINTE,SI ANCEP SA SE DEZBRACE.TIPUL O ANTREABA:ESTI PREGETITA SA FACI ...

Re: Vreau un raspuns! Macar unul...

din 24 apr 2006 04:25 de baxxu

VINO LA FOCSANI SI DA-MI UN SFAT.DACA MERGI LA VECINU SI-I SPUI:,SAU VINE POSTASUL,NENEA E BINE SA FIU C"""A?DA FATA TATII,SIGUR.AL CREZI ,NU?ASA,CU NETU ASTA:IA PUNE ANTREBAREA PE SITE SI AI SA VEZI PARERI DIN TARA NU DE LA POSTAS.

Re: pilula combinata

din 24 apr 2006 04:17 de baxxu

CE PILULE MAI?PREZERVATIVUL CE ARE?DACA NU ESTI SIGURA ,FA CE VREI!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blow job?

din 24 apr 2006 04:15 de baxxu

MA,MAI DA CU MIERE DE ALBINE CA SA ALUNECE.

Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 24 apr 2006 03:59 de baxxu

DACA AU FOST DE ACORD,E OK SI CU SEXUL.VEZI DOAMNE CA FATA,CRED,VIRGINA FIIND,VROIA FEMEIE PESTE NOAPTE,AMI PLACE SA CRED CA ESTE "SEX CU PREMEDITARE".+CA TINE SI DE SILUETA ,DEPINDE DE CAZ.

: fantezii sexuale in scoal

din 24 apr 2006 03:51 de baxxu

DEGEABA-I FANTEZIE DACA NU A REALIZAT-O.A RAMAS CU FANTEZIA.

Re: Re: prietenii

din 24 apr 2006 03:48 de baxxu

DACA TE IUBESTE ,TREBUIE SA LASE MAI MOALE ANTALNIRILE CU PRIETENII.

Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie

din 24 apr 2006 03:35 de baxxu

HAI MA LAS-O.SI DACA N-AI P""A CE-I MAI BAGI AN GURA?P""A E PENTRU P"""A,ACOLO-I E LOCUL SI ACOLO TREBUIE SA INTRE.POATE CA SI CURVELE ALEA VOR CASNICIE.TE-AI ANTREBAT?,SAU LUMEA FARA CURVE N-AR MAI EXISTA.!!!

: Re: Ce inteleg fem

din 24 apr 2006 03:21 de baxxu

sexul pentru unele fete nu inseamna necesitate si placere ci o manifestare fizica a dragostei. BA NU-I ASA.MA DAU CA EXAMPLU.:EU O IUBESC,SUNT ATENT CU EA,AM GRIJA DE EA,O ASCULT,NE SFATUIM,AMI ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg

din 24 apr 2006 02:55 de baxxu

PENTRU NECUNOSCUTA.parerea mea e ca nu se potrivesc scrierile tale pentru toata lumea.e ca si cum baietii ar fi de vina ca unele fete sunt curve.vina este ampartita.an ziua de azi se cauta sexul peste tot.este oriunde si ne sare efectiv an ochi prin ...

Ce inteleg femeile prin ,, a fii curva

din 24 apr 2006 02:33 de baxxu

eu spun ce anseamna.a fi curva,deci prima data nu erai,ai devenit.ti-ai necinstit primul baiat,apoi pe tine,trupul tau.an vechime curvele erau ucise cu pietre.si barbatii sunt curvari.numai daca te uiti la o fata si o poftesti an mintea ta,ai ...

Re: Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 24 apr 2006 01:35 de Ray

Apropo,ca uitasem:adevarata deflorare a femeii, nu o face barbatul, ci o face, ghici cine? > exact,o face BEBELUSUL,este mai greu de crezut, da va puteti convinge citind in mamualele de specialitate.si numai daca el se naste pe cale ...

Re: Re: Cum e cu vaginul ?!

din 24 apr 2006 01:32 de Ray

VAGINUL este o cavitate virtuala.Practic ar trebui sa se muleze pe tot ce intra acolo.Asa cum spunea cineva mai sus, vaginul se largeste la nastere (daca se naste pe cale naturala),si dupa aceea niciodata nu va mai fi ca la inceput; asa ca de dragul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2627 din 3732
«   1 ... 2624   2625   2626   2627   2628   2629   2630 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare