Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 14:10 de Nightwish
Respect parerea fatelorcarenu accepta sa faca sex oral,dar daca sexul oral nu i se potriveste unei sotii,rezulta ca pentru a beneficia de asa ceva sotul trebuie sa apeleze la traseiste:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 21 apr 2006 13:20 de carrie
n-am zis neaparat ca pozitiile AU legatura cu asta, dadeam niste exemple...
si ba da,la majoritatea LE PLACE (vorbesc pentru ca stiu, nu pentru ca asa cred)...este normal sa le placa, in zona respectiva este cea mai mare concentratie de ...
Re: ajutati-ma si pe mine!! din 21 apr 2006 09:50 de maeka
Daca zici ca ti-a dat de inteles ca vroia iar acum nu, inseamna ca da, ar vrea dar poate ii este frica, se simte nepregatita. este un pas importanta si poate ca gandul ca ar putea deveni realitate chiar acum, a facut-o sa se sperie un pic. vorbeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 21 apr 2006 00:10 de carrie
fara sex, daca trece prea mult timp, te urci pe pereti fara scara :rolleyes:
fara iubire esti cel mult deprimat; oricum iubire exista mereu in jurul tau: familie, prieteni...
ceea ce ne deosebeste de animale este RATIUNEA, faptul ca gandim, ...
Re: Re: Re: Re: Orel in casnicie din 20 apr 2006 23:39 de carrie
da, si sa se duca la coltul strazii sa capete...(va plangeti apoi ca de ce va inseala sotii: iata unul din motive: "sexul oral/alta pozitie decat misionarul/alte fantezii nu se potrivesc unei doamne") cunosc destule femei maritate care ...
Re: Re: Re: Re: greturi non stop? din 20 apr 2006 20:32 de dazza
si daca tot suntem pe domeniul asta ...aveti idee daca exista ceva pastile pt greata,care sunt administrate femeilor insarcinate !
Mie imi e cel mai teama de primul trimestru de sarcina..cu greturi si cu toate alea !!
:ermm:
Re: Re: Re: Orel in casnicie din 20 apr 2006 20:11 de dazza
Nu inteleg o chestie ?
Lamureste-ma si pe mine de cand vrei sa faci sex oral cu ea si de ce ?
Cand o sa iti raspunzi la asta o sa stii daca este o dorinta de-a ta sau vrei pt ca si altii o fac !
Daca ti-a venit ideea dupa ce v-ati casatorit ...
Re: O ghicitoare pentru destepti. din 20 apr 2006 13:49 de ExoticDream
Mai Samson, noi [i]estem[/i] tare destepti aici, dar, daca ghicim, ne dai treizeci de camasi si treizeci de haine de schimb??? (Merge si un bax.)
(?)(?)(?)
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In specia din 20 apr 2006 13:35 de ExoticDream
Acum inteleg de ce s-a sesizat LonelyGirl!:):lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: prietenii din 20 apr 2006 13:24 de ExoticDream
Ba ma invart printr-un mediu potrivit - de studenti de top la o facultate de stat apreciata (nu am vrut sa ma laud, dar nu am cum sa te fac sa intelegi altfel), dar chiar si acolo cultura nu mai este la mare pret in zilele noastre, tinerii nu mai ...
Re: Re: Re: Re: prietenii din 20 apr 2006 12:53 de Swann
Nu te invarti tu prin mediile potrivite...acum inteleg de ce esti asa de categorica impotriva barbatilor, daca ai cunoscut doar asemenea specimene.
Pt Nekunoskuta: fata nu a detaliat de ce nu iese cu prietenii lui...poate ca el vrea sa iasa ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 20 apr 2006 12:38 de pic
:unsure::blink:
Re: Ma excit repede (pt. fete) din 20 apr 2006 11:44 de LonelyGirl
Citeste si tu cateva chestii despre autocontrol.Tre` sa te poti controla in orice situatie iar daca nu poti, poti invata.:ok:
Re: Re: prietenii din 20 apr 2006 11:20 de LonelyGirl
LOLLLL>...posta?asta e un cuvant "greu".Hai sa fim seriosi...din moment ce sunt impreuna si el iese cu prietenii crezi ca asta e scopul???
Re: Re: Re: blow job? din 20 apr 2006 11:14 de LonelyGirl
Mi se pare sau tu privesti femeia ca pe un obiect?Placerea noastra unde este?Esti tare egoist.Totusi, daca va doriti o femeie cu care sa puteti face orice fara a da nimik in schimb cred ca cel mai potrivit ar fi sa va luati o papusa gonflabila.E ...
Re: intrebare din 20 apr 2006 11:03 de LonelyGirl
Asculta ce zic fetele:ok:
("fetele fiind Necunoskuta)
Re: circumcizie din 20 apr 2006 10:24 de Nekunoskuta
Cum adica nu e circumcis "de tot"? Cumva te referi ca nu i s-a rupt ata de tot? Daca e asa si-l doare trebuie sa apeleze la ajutorul unui medic care printr-o simpla operatie ii va sectiona ata.
Re: Re: Re: blow job? din 20 apr 2006 10:05 de Nekunoskuta
Ba da, trebuie sa facem ce ne place noua, cum ne simtim noi in largul nostru si voi ar trebui sa respectati asta. Si daca tu iti alegi prietenele pe asemenea considerente...scuza-ma ca-ti spun...dar nu ai pic de respect pentru femei ;)
Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt din 20 apr 2006 05:13 de baxxu
corect ce spune "spleen".pai mai omule,cum sa doresti virgina an patul tau nuptial cand ai lasat an urma atatea fete care dupa primul contact cu tine au devenit femei!?stii tu"?:dupa fapta si rasplata!poti cumpara o virgina?cat ai da ...
Re: prietenii din 20 apr 2006 04:08 de baxxu
lasa-l cu prietenii si stai pe langa el.daca te ia la misto,dispari d-acolo ca s-ar putea sa devii ce nu cred ca-ti doresti,posta.ai grija ca e belea.prietenii,foarte putini la nevoie.bafta.
Pagina 2629 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||