Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 16 apr 2006 23:13 de Nightwish

Intrebari: 1. Ai fi "stat cu ea" si mai mult de 3 luni daca ea ar fi dorit asta? 2. De ce "fosta"? (La cat timp dupa ce ai devenit primul barbat din viata ei si din ce cauza s-a rupt relatia? Erati totusi destul de ...

Re: S-a ingrasat!

din 16 apr 2006 22:37 de Nekunoskuta

Maaaaaaare dreptate are!!! Tu tii langa tine un bibelou sau o fiinta iubita? Treaba ei daca si cand vrea sa slabeasca, e o ipocrizie sa-i ceri asta doar pentru ca tu vrei sa o arati la lume ca pe un exponat scump si frumos.):(

S-a ingrasat!

din 16 apr 2006 20:19 de xxx

Cum naiba iti convingi prietena sa mai dea cateva kilograme jos,odata ce s-a ingrasat ca o vaca si desi promite de o buna perioada de timp ca o sa slabeasca,nu a dat nici macar un kilogram jos,dimpotriva a pus. Sa nu mai spun ca peste o scurta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te iubesc-cuvintel

din 16 apr 2006 20:12 de

si daca profita ca sunt atat de multi barbati pe lumea asta le catalogam drept curve asa ca regandeste-ti strategia

Re: pt baieti..va rooog raspundeti-mi si mie la ca

din 16 apr 2006 15:37 de gyurex

buna . In primul rand doresc sa-ti dau anumite sfaturi:Riscurile de contaminare cu BTS sunt mai mici prin practicarea sexului oral decat in cazul raporturilor sexuale cu penetrare. Totusi nu se poate afirma ca nu exista nici un risc. Un singur ...

Re: Re: Re: sarcina

din 16 apr 2006 13:45 de Farfalla

Pai da, dar aceea nu se poate numi menstruatie pentru ca ea de obicei apare la 2-3 saptamani cand trebuie sa vina menstruatia normala si tine decat 2-3 zile,cum am zis mai sus aceea este o hemoragie uterina. Am scris mai demult despre sarcina ...

Re: Re: te iubesc-cuvintele care sperie

din 16 apr 2006 11:13 de carrie

asta era aranjamentul. din moment ce nu erau impreuna avea fiecare dreptul sa isi caute pe cineva mai bun eventual, sa exploreze. si dupa parerea mea un astfel de aranjament este extrem de util: cei doi se cunosc bine si se inteleg, de ce nu ar ...

din 16 apr 2006 02:34 de Lonely_Girl

as vrea sa imi fie si mie acceptata si mie poza...daca nu cer prea mult:D

Re: Re: anticonceptionale pt barbati

din 15 apr 2006 19:39 de Deeassy

Da, TomCat exista! Daca vrei sa stii mai multe scrie-mi!

Re: Re: pt barbati

din 15 apr 2006 19:35 de Deeassy

Pe draq TomCat!!! Le vei pierde pe fiecare dintre ele, si vei ajunge la o varsta la care te vei simti atat de singur in momente importante ale vietii incat vei plange. Cea pe care o vei avea alaturi vei observa ca e o straina si vei ...

Re: Re: Lipsa dorintei

din 15 apr 2006 19:27 de Deeassy

Buna! O problema asemanatoare am si eu: cand nu sunt cu el am un kef nebun sa fac dragoste, il sun ii spun ce si cum, iar cand sunt singura cu el nu mai am kef de nimik. Nu stiu care ar putea fi probleme, dar sunt sigura ca e la mine.

Re: pt barbati

din 15 apr 2006 17:05 de Mentos

Are dreptate tomcat ce naiba cum sa nu o mierlesc daca ea e goala langa mine si doreste. Dai frate (!)(!)(!)(!)(!)(!)

Nu are orgasm:((

din 15 apr 2006 10:27 de GGu

si fata mea se excita super mega greu! acceasi problema am avut'o si noi!tine doar de ea sa se lase prinsa in joc si sa uite de toate problemele!iar tu tre s'o ajuti sa faca asta! adik presiune 0 asupra ei daca va avea sau nu orgasm!

?!

din 15 apr 2006 09:33 de monee

Stau si ma intreb oare pentru ce se mai pun hartiutele acelea cu indicatii in orice cutiuta cu medicamente (sau anticonceptionale)daca nu le mai citeste nimeni.Acolo iti da indicatii clare despre modalitatea de administrare.Oricum anticonceptionalele ...

Re: Re: ....

din 14 apr 2006 22:38 de tomcat

corect.... numai ca femeile astea nu prea inteleg cuvantul obosit...decat daca vine din gura lor

Re: pt barbati

din 14 apr 2006 22:35 de tomcat

cu siguranta....nu ma pot abtine.... cred ca as pica orice test de fidelitate.... ...pei ce naiba..ori traiesc...ori...

Re: **

din 14 apr 2006 21:47 de SORIN28

Te uiti si....atat:ok:

Re: **dar tu

din 14 apr 2006 18:58 de ada

Re: Jocuri bolnavicioase

din 14 apr 2006 18:17 de carrie

iarasi aruncati cu pietre...nici nu ma mai mir... ma rog... de ce ar fi chiar asa de blamat vreunul din ei? se plac din punct de vedere fizic si amandoi sunt de acord cu asta (ciudata este doar faza cu tabara, dar daca is din orase diferite...de ...

Iubirea si tentatia fundurilor straine

din 14 apr 2006 18:08 de baterfly

daca ai relatii zilnic cu iubita,te uiti si la funduri straine (?):ermm:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2632 din 3732
«   1 ... 2629   2630   2631   2632   2633   2634   2635 ... 3732   »

loading...