Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt dependenta de sex

din 13 apr 2006 15:54 de duduia

oricand se poate intoarce pe poteca cea buna,nu? are 2 cai de a-si consuma energia: sex/multa, FOARTE multa miscare. daca alege prima varianta, ar trebui sa o si-o consume cu acelsi partener mereu. din punctul asta de vedere, cosntanta nu are ...

Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 13 apr 2006 14:39 de Farfalla

Sunt de acord cu tine :ok::ok:

Re: Re: Re: Re: sex dupa menstruatie

din 13 apr 2006 14:21 de Farfalla

Da, nu sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata :ok: Don't worry ... be happy !

Re: Femeia goala

din 13 apr 2006 14:19 de Farfalla

E si pentru fete intrebarea(?)

Re: Femeia goala

din 13 apr 2006 13:24 de xxx

Daca e vreo ofilita de aia...mai bine lasa:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 apr 2006 12:44 de Duduia

daca iitorul partener al unei fete ce nu mai e virgina (si el e la curent cu info) e chiar un baiat destept, nu o intreaba ce a facut cu cel/cei dinintea lui. insa ar putea sa ii descopere preferintele FETEI in ce priveste sexul, sar sa i le arate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 apr 2006 12:37 de Duduia

Daca te paraseste( nu doresc nimanui asta, nici fetelor, nici baietilor), o sa iei decizia corecta: sa mergi mai departe. si o sa te enerveze la culme interminabilele povesti ale cunoscutelor tale despre experiente similare, despre cat de porci ...

Re: Re: Re: Re: sex dupa menstruatie

din 13 apr 2006 12:07 de Duduia

Doamne, cum ii place romanului mai intai sa faca si apoi sa intrebe ce a facut! Trist. Eu merg pe urmatoarea idee: daca tot e vbde relatie stabila, sa poate renunta la prezervativ si se trece la pilule. Oricum, ar putea face un test de sarcina ...

Femeia goala

din 13 apr 2006 12:07 de verdiuc

Ce ati face daca nu ati avea prietena,iar voi v-ati pomeni cu o femeie frumoasa,goala,langa voi,dand semne clare ca vrea sa faca sex cu voi?

Re: Re: sex cand ai ciclu?

din 13 apr 2006 11:59 de Duduia

la intrebarea asta s-au dat numeroase raspunsuri in cadrul altui topic. si am remarcat faptul ca in majoritatea raspunsurilor s-a subliniat posibilitatea producerii unor micute leziuni. data fiind zona producerii lor...voi nu va ganditi la viitor ...

Re: Re: Re: Re: Finally!

din 13 apr 2006 11:51 de verdiuc

Valentin,sa stii ca sunt in asentimentul tau ca marea majoritate a femeilor (99%) din ele sunt asa cum spui tu.Iti reamintesc insa ca atunci cand vei da de o fata din acel procent 'curat' sa nu o scapi.Caci daca ai scapat-o...vei suferi mult.In ...

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 13 apr 2006 11:36 de Duduia

tocmai i-am aratat topicul sora-mii. mi-a spus despre una dintre colege care " s-a lasat de meserie" (astea au fost cuvintele ei) pt ca ii pare rau. de aceasta data, ma bazez pe concluziile colegelor ei. imi pare rau pt ele. chiar daca nu o ...

Re: Re: Jocuri bolnavicioase

din 13 apr 2006 11:26 de MachoMan

Perfect de acord! Uite asa se naste si creste floarea c..... la noi! Aia mica, daca e asa frumoasa si desteapta (de ultima ma indoiesc profund), de ce nu asteapta sa se joace de-a sexul cu prietenul ei (ca sigur isi gaseste unul), de ce o face ...

Re: Re: Re: Re: Re: jocuri

din 13 apr 2006 11:23 de MachoMan

Daca ai o prietena care te "iubeste" atat de tare, este posibil orice! In conditii normale insa, e placut cu catuse din cand in cand, been there, done that! ;)

Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 13 apr 2006 11:20 de MachoMan

Unde vezi tu roman? Nici macar nuvela nu-i! Personaje putine, actiune idem, idei si mai... idem! E evidenta treaba: baiatul ala ori nu o iubeste pe fatuca aia de "acasa", ori judeca in special cu capul celalalt (adica nu se poate abtine ...

Re: Re: Re: Re: jocuri

din 13 apr 2006 04:18 de SORIN28

Si urmeaza partea "frumoasa"... un vibrator in anus :lol::lol::lol: cum se mai plangea cineva la un alt subiect =))

Re: sex cand ai ciclu?

din 13 apr 2006 01:10 de bluemoon

Depinde de la organism la oraganism. S-ar putea ca din cauza actului sexual fluxul menstrual sa fie mai puternic. Dar de oprit in nici un caz nu se opreste.

Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea

din 13 apr 2006 01:05 de ExoticDream

Grea alegere??? Glumesti! Daca o iubeste, nici macar nu-si pune problema unei alegeri: se lupta pentru relatia aceea pana in panzele albe, asteapta, nu se lasa tentat de orice pustoaica dragita care ii ofera sex!!! :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: jocuri

din 13 apr 2006 00:54 de ExoticDream

La bici chiar nu, dar la catuse de ce nu? Daca esti cu iubitul tau in care se presupune ca ai incredere, ce diferenta este intre a te lasa legata de pat sau incatusata? Tocmai ideea de privare temporara de libertate mi se pare incitanta! Daca ...

Re: Re: Re: sex dupa menstruatie

din 12 apr 2006 23:53 de io

prietena mea are ciclu regulat niciodata nu ii intarzie mai mult de o zi maxim 2. de exemplu daca ieri a fost ultima zi de ciclu si azi nu ia mai venit deloc si am facuto fara prezervativ, nu sunt sanse sa ramana insarcinata, nu?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2634 din 3732
«   1 ... 2631   2632   2633   2634   2635   2636   2637 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare