Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt dependenta de sex din 13 apr 2006 15:54 de duduia
oricand se poate intoarce pe poteca cea buna,nu? are 2 cai de a-si consuma energia: sex/multa, FOARTE multa miscare. daca alege prima varianta, ar trebui sa o si-o consume cu acelsi partener mereu. din punctul asta de vedere, cosntanta nu are ...
Re: Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 13 apr 2006 14:39 de Farfalla
Sunt de acord cu tine :ok::ok:
Re: Re: Re: Re: sex dupa menstruatie din 13 apr 2006 14:21 de Farfalla
Da, nu sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata :ok: Don't worry ... be happy !
Re: Femeia goala din 13 apr 2006 14:19 de Farfalla
E si pentru fete intrebarea(?)
Re: Femeia goala din 13 apr 2006 13:24 de xxx
Daca e vreo ofilita de aia...mai bine lasa:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2006 12:44 de Duduia
daca iitorul partener al unei fete ce nu mai e virgina (si el e la curent cu info) e chiar un baiat destept, nu o intreaba ce a facut cu cel/cei dinintea lui. insa ar putea sa ii descopere preferintele FETEI in ce priveste sexul, sar sa i le arate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 apr 2006 12:37 de Duduia
Daca te paraseste( nu doresc nimanui asta, nici fetelor, nici baietilor), o sa iei decizia corecta: sa mergi mai departe. si o sa te enerveze la culme interminabilele povesti ale cunoscutelor tale despre experiente similare, despre cat de porci ...
Re: Re: Re: Re: sex dupa menstruatie din 13 apr 2006 12:07 de Duduia
Doamne, cum ii place romanului mai intai sa faca si apoi sa intrebe ce a facut! Trist. Eu merg pe urmatoarea idee: daca tot e vbde relatie stabila, sa poate renunta la prezervativ si se trece la pilule. Oricum, ar putea face un test de sarcina ...
Femeia goala din 13 apr 2006 12:07 de verdiuc
Ce ati face daca nu ati avea prietena,iar voi v-ati pomeni cu o femeie frumoasa,goala,langa voi,dand semne clare ca vrea sa faca sex cu voi?
Re: Re: sex cand ai ciclu? din 13 apr 2006 11:59 de Duduia
la intrebarea asta s-au dat numeroase raspunsuri in cadrul altui topic. si am remarcat faptul ca in majoritatea raspunsurilor s-a subliniat posibilitatea producerii unor micute leziuni. data fiind zona producerii lor...voi nu va ganditi la viitor ...
Re: Re: Re: Re: Finally! din 13 apr 2006 11:51 de verdiuc
Valentin,sa stii ca sunt in asentimentul tau ca marea majoritate a femeilor (99%) din ele sunt asa cum spui tu.Iti reamintesc insa ca atunci cand vei da de o fata din acel procent 'curat' sa nu o scapi.Caci daca ai scapat-o...vei suferi mult.In ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 13 apr 2006 11:36 de Duduia
tocmai i-am aratat topicul sora-mii. mi-a spus despre una dintre colege care " s-a lasat de meserie" (astea au fost cuvintele ei) pt ca ii pare rau. de aceasta data, ma bazez pe concluziile colegelor ei. imi pare rau pt ele. chiar daca nu o ...
Re: Re: Jocuri bolnavicioase din 13 apr 2006 11:26 de MachoMan
Perfect de acord! Uite asa se naste si creste floarea c..... la noi! Aia mica, daca e asa frumoasa si desteapta (de ultima ma indoiesc profund), de ce nu asteapta sa se joace de-a sexul cu prietenul ei (ca sigur isi gaseste unul), de ce o face ...
Re: Re: Re: Re: Re: jocuri din 13 apr 2006 11:23 de MachoMan
Daca ai o prietena care te "iubeste" atat de tare, este posibil orice! In conditii normale insa, e placut cu catuse din cand in cand, been there, done that! ;)
Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 13 apr 2006 11:20 de MachoMan
Unde vezi tu roman? Nici macar nuvela nu-i! Personaje putine, actiune idem, idei si mai... idem! E evidenta treaba: baiatul ala ori nu o iubeste pe fatuca aia de "acasa", ori judeca in special cu capul celalalt (adica nu se poate abtine ...
Re: Re: Re: Re: jocuri din 13 apr 2006 04:18 de SORIN28
Si urmeaza partea "frumoasa"... un vibrator in anus :lol::lol::lol: cum se mai plangea cineva la un alt subiect =))
Re: sex cand ai ciclu? din 13 apr 2006 01:10 de bluemoon
Depinde de la organism la oraganism. S-ar putea ca din cauza actului sexual fluxul menstrual sa fie mai puternic. Dar de oprit in nici un caz nu se opreste.
Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 13 apr 2006 01:05 de ExoticDream
Grea alegere??? Glumesti! Daca o iubeste, nici macar nu-si pune problema unei alegeri: se lupta pentru relatia aceea pana in panzele albe, asteapta, nu se lasa tentat de orice pustoaica dragita care ii ofera sex!!!
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: jocuri din 13 apr 2006 00:54 de ExoticDream
La bici chiar nu, dar la catuse de ce nu? Daca esti cu iubitul tau in care se presupune ca ai incredere, ce diferenta este intre a te lasa legata de pat sau incatusata? Tocmai ideea de privare temporara de libertate mi se pare incitanta! Daca ...
Re: Re: Re: sex dupa menstruatie din 12 apr 2006 23:53 de io
prietena mea are ciclu regulat niciodata nu ii intarzie mai mult de o zi maxim 2.
de exemplu daca ieri a fost ultima zi de ciclu si azi nu ia mai venit deloc si am facuto fara prezervativ, nu sunt sanse sa ramana insarcinata, nu?
Pagina 2634 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||