Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 11 apr 2006 23:46 de ExoticDream
Zici ca e destul de stabil in relatii si totusi nu ai vrea sa numere cate a avut.... In fine, nu spune nimeni sa-l interoghezi ca la politie, dar un minimum de informatii ar trebui sa ai inainte de.... a te implica serios in relatia ...
Re: Re: Nu`i corect! din 11 apr 2006 23:32 de ExoticDream
Aha.... Valentineeeeee, vino sa vezi baiat ridicand in slavi baietii, "masculinism" in toata regula!!! In plus, daca fetele macar se jeneaza sa fie catalogate drept c****, baietilor nici ca le pasa!
Ohohooooo, NOROC ca mai ...
Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai din 11 apr 2006 19:16 de tomcat
Daca vrei poti veni la mine si te dezvirginez io....nu-i problema....da-m iun mesaj :ok:
Re: Nu`i corect! din 11 apr 2006 18:11 de tomcat
Oricum...ideea e ca daca fetelor nu le place sa fie considerate curve daca se culca si cu alti barbati...atunci sa stea linishtite in banca lor....Cat despre barbatii care se culca cu alte femei...puteti sa ne faceti curve masculine cat vrei....nu ma ...
Re: vreau parerea voastra din 11 apr 2006 17:30 de Nekunoskuta
Dupa umila mea parere ceva e putred in Danemarca. Daca iti legi penisul la baza, cum mai circula sangele in el ca sa obtii si sa mentii erectia? Plus ca DAUNEAZA! Gandeste-te ca la spital iti lasa garoul legat de mana dupa ce-ti ia sange. Senzatia nu ...
vreau parerea voastra din 11 apr 2006 17:14 de fery
cand fac dragoste cu iubita mea pentru a avea o durata mai mare pe timpul actului sexual imi leg penisul la baza lui iar separat fac acelasi lucru si cu testicolele,in felul acesta mi se umfla penisul iar ejacularea intirzie dat fiind ca am si ...
Re: Re: Modificarile limbii romane din 11 apr 2006 16:39 de Nekunoskuta
Nu stiu exact cat timp ar trebui sa treaca dar am vazut la televizor ca la subtitrari se folosesc variantele "nicio" si "niciun".
Re: Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 11 apr 2006 15:39 de MachoMan
Habar n-am, ne intrebi pe noi? Of, Doamne, iar ai inceput propozitia cu "iar"! Daca gramatica nu-i, macar creatie literara ii? Recita-ne o poezie creatie personala ca sa te credem!
Nope, stai linistit, de vina este nivelul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 apr 2006 15:33 de MachoMan
Tu cauti sex, noi ceva mai mult, chestie de gust. Teoria sexului este deosebit de utila, fara ea practica se cam duce pe apa sambetei! Acum te preocupa soarta Terrei? Credeam ca vrei sa faci sex de amuzament, nu pentru proliferarea speciei!
Am ...
Re: Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 11 apr 2006 15:18 de verdiuc
Iar la Olimpiada de romana pe judet am luat premiul 2? Sa fi ratat locul 1 din cauza gramaticii?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 apr 2006 12:30 de verdiuc
Bine mai,atunci hai sa deschida cineva un subiect,si dupa un raspuns evaziv,altii sa inceapa sa vorbeasca de cat poarta la pantof,despre cum e vremea afara...si btw...sexpert.ro se numeste,nu sentimente.ro.Daca nu,riscam sa facem din sex o ...
Re: Re: Re: Modificarile limbii romane din 11 apr 2006 11:24 de MachoMan
Esti sigur ca erau "olimpiazi" la limba romana? Stiai ca o fraza/propozitie nu se incepe cu conjunctia "iar"? Trecem peste regula de a lasa spatiu dupa semnele de punctuatie, asta tine de exprimarea in scris daca textul este ...
Re: Re: Re: par pubian??? din 11 apr 2006 11:12 de vizitator
ai dreptate,suntem un pic masochisti,senzatiile sunt super;nu iti doresti sa dormi si pe nisip decat numai pe cearceafuri fine?
Re: Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 11 apr 2006 07:18 de sweetgirl1
Pai nu am de gand sa il pun sa le numere sau sa imi spuna cu cate...nu m-as simti prea bine.Intradevar l-am intebat de relatile lui anterioare si mi-a povestit cate ceva...el este un tip destul de stabil intr-o relatie dar...oricum exista un ...
Re: singuratatea in 2 din 11 apr 2006 01:44 de ExoticDream
Cred ca te-ai grabit cu mutatul si logoditul, nu poti cunoaste pe cineva in timp scurt. Ce stii tu despre acest barbat? Sa te indragostesti se poate intampla si la prima vedere, dar ca sa iubesti este nevoie de mai mult decat o privire de inger ...
Re: Modificarile limbii romane din 11 apr 2006 01:19 de ExoticDream
Dupa DOOM (Dictionarul Ortografic, Ortoepic si Morfologic), aparut anul trecut, a fost lansata in februarie 200 noua "Gramatica a limbii romane", dar deocamdata lucrurile sunt neclare, va mai trece un timp pana cand ne vom lamuri daca ...
Re: singuratatea in 2 din 11 apr 2006 00:14 de LonelyGirl
Nu cred ca o luna e suficient ca sa ajungi sa cunosti foarte bien pe cineva.Poate ca nu e baiatul care crezi tu ca e sau poate el avea alte asteptari...singura posibilitate de a afla ce s-a intamplat cu adevarat e sa discutati serios si ...
Re: Re: singuratatea in 2 din 10 apr 2006 23:51 de Daddy
Jesus, urasc atitudinea femeii care se da suparata :p
Re: Intrebare, astept daca se poate raspunsuri din 10 apr 2006 23:45 de Daddy
Of, sunteti inconstienti? Ce intelegi prin "i-a scapat putin"?
Riscurile sunt mari... nu va mai jucati...
Re: Conferinta pe messenger din 10 apr 2006 23:40 de Daddy
Count me in.
Pagina 2636 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||