Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Confer

din 8 apr 2006 14:31 de Farfalla

Eu ma gandesc ca vineri seara la ora 20:00 lumea iese prin oras, de aceea am zis ca mai tarziu ...

Re: Re: Re: jetul dusului largeste

din 8 apr 2006 13:54 de SORIN28

Nu apar alte probleme pentru ca pune prezervativ pe dus :lol::lol::lol:

Re: Re: jetul dusului largeste

din 8 apr 2006 13:43 de ExoticDream

Pai daca opreste apa, cu ce se mai joaca??? Iti imaginezi ce sanse are sa apara alte probleme daca introduce dusul??? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ba

din 8 apr 2006 13:36 de ExoticDream

Faptul ca partenerul de relatie nu stie de flirturi nu este un motiv ca sa te lansezi in ele, sinceritatea este atributul cel mai important al unei relatii! Daca te temi ca partenerul "te face pe la spate", rezolva problema cu el (afla ...

Re: Re: Re: Sexy

din 8 apr 2006 13:24 de ExoticDream

.... Lazarescu? Nu de alta, dar ar fi bine daca ai st[b]i[/b] ca domnul de la "etaj" e cu D mare (show some respect, man)!!! B)B)B)

Re: Re: Re: need help seriously

din 8 apr 2006 13:15 de SORIN28

De ce sunt rau?!(bine, nu ca nu sunt). N-am scris nicaieri ca daca esti nu cineva nu te poate insela sau nu poti insela, am spus doar ca in acest timp incepi sa cunsoti persoana de langa tine si cam ai idee despre ce-i poate capul, incepi sa-i ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne

din 8 apr 2006 13:09 de xxx

:ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: need h

din 8 apr 2006 13:03 de ExoticDream

Iese bine, fiecare are ce merita! Dezastru este daca se combina un "porc" cu o fata buna sau o "curva" cu un baiat bun! :/:/:/

Re: Re: Re: Re: Re: Barbatul sau femeia?

din 8 apr 2006 12:50 de ExoticDream

Cu sau fara predicat, suntem incantate ca ni se gasesc si noua [b]uneori[/b] intrebuintari: putem gati, spala, calca, face curatenie, naste si creste copii etc., putem face sex, adica..... putem sa satisfacem nevoia de sex a barbatului! Ah, ma ...

Re: Re: Re: Re: ÃÆ’???ÃÆ’???&A

din 8 apr 2006 12:40 de ExoticDream

Am incercat sa gasesc o traducere online la hieroglifele de mai sus, dar n-am reusit.... Chineza nu e! Vrajeala sau nu, cert este ca omul scrie de departisor! [b]Use the English language if you want us to understand!!![/b] :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In sp

din 8 apr 2006 12:36 de ExoticDream

Intrebari: 1. Ai fi "stat cu ea" si mai mult de 3 luni daca ea ar fi dorit asta? 2. De ce "fosta"? (La cat timp dupa ce ai devenit primul barbat din viata ei si din ce cauza s-a rupt relatia? Erati totusi destul de ...

Re: Re: Re: ÃÆ’??ÃÆ’??Ã

din 8 apr 2006 12:34 de LonelyGirl

Daca nu ma inseala memoria, au mai fost postate cateva subiecte in limba asta...ciudata.Si-apoi...cred ca omul vede ca nu scriem cu acelasi tip de caractere.Ma gandesc ca e la vrajeala...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati

din 8 apr 2006 12:30 de ExoticDream

In principiu, o virgina normala nu s-ar vinde unui necunoscut (cu sau fara bani). Exista insa un procent (n-am idee cat de mare) de virgine care s-au pastrat pentru marea iubire, dar care au suferit dezamagiri in dragoste si au ajuns la concluzia ...

Re: Re: ÃÆ’?ÃÆ’?ÃÆ’?

din 8 apr 2006 12:07 de ExoticDream

Asta e chiar "strainez", nu cred ca te-ntelege! Daca ne-ar fi scris intr-o limba de circulatie internationala, poate l-am fi ajutat sa-si rezolve problema, dar asa.... mi-e teama ca va ramane un neinteles! :):):)

Re: Intrebare, astept daca se poate raspunsuri

din 8 apr 2006 12:00 de SORIN28

Sa ne chemi la botez dar sa ne anunti ce culoare sa luam la hainute :lol:

Re: Cum ati reactiona....

din 8 apr 2006 11:50 de SORIN28

Vezi tu, barbatii sunt pentru voi(cum sunteti si voi pentru noi) o specie neinteleasa. Daca ii spui direct ca vrei sa-si faca analize inainte s-ar putea sa-l "superi". Iti dau un sfat(pe care multe din voi, doar cele care gandesc, il ...

Re: Cum ati reactiona....

din 8 apr 2006 09:38 de EviLiNsiDe

Sunt o multime de fiinte pe lumea asta care pot reactiona in fel si fel in functie de circumstante eu nu am sa iti dau un sfat concret la intrebarea ta pt ca nu imi place sa fac asta insa dak el te iubeste cu adevarat iti garantez k nu va avea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 apr 2006 23:56 de lol

Mai ce pot sa iti spun ca a ejaculat apoi foarte mult, nu credeam ca poate asa ceva:/, cred ca mai mult "coitus interruptus"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 apr 2006 23:43 de copilasul

Ce inseamna un pic? A aplicat coitus interruptus sau pur si simplu a ejaculat? Insa oricum mai este si lichidul pre ejaculator la care participa glandele lui Cowper si care lichid contine si el spermatozoizi.totusi nu te panica insa daca scapi ...

Re: Re: Sexy

din 7 apr 2006 21:53 de xxx

Daca ai stii cat de complicate sunt caile domnului...:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2638 din 3732
«   1 ... 2635   2636   2637   2638   2639   2640   2641 ... 3732   »

loading...