Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 00:15 de sweetgirl1
Am incredere in el, si nu ma pripesc in luarea acestei decizii dar niciodata nu pot stii cu cine s-a culcat el.O data putea fi de ajuns sa se rupa prezervativul iar respectiva fata sa fi fost bolnava.
Eu nu pot face dragoste cu un baiat numai ...
Re: Cum ati reactiona.... din 6 apr 2006 19:59 de Blue
eu sunt fata! si nu stiu daca o sa ma crezi, dar inainte sa o fac pt prima data, prietenul meu isi facuse toate analizele (o chestie la serviciu, nu l-am obligat eu) si l-am intrebat care au fost rezultatele! mi se pare absolut normala cerinta ta! pt ...
Cum ati reactiona daca partenera va cere analize? din 6 apr 2006 19:45 de sweetgirl1
Sunt cu preitenul meu de aproape 7 luni.De cateva luni este plecat din tara.Nu am facut dragoste cu el pana acum...la inceput nu il cunosteam prea bine si nu am vrut sa ma grabesc si dupa aceea a trebuit sa plece o perioada.Discutam in fiecare zi pe ...
Re: Re: Re: need help seriously din 6 apr 2006 18:51 de xxx
Tocmai ai confirmat ca ai sau ai avut o prietena curva:D:/:D
Re: Re: need help seriously din 6 apr 2006 18:48 de Blue
Sorin28 esti rau! de ce spui asta! chiar daca esti impreuna cu o persoana de un an, asta nu inseamna ca nu te poate insela, in ciuda faptului ca se comporta ca o sfanta! o prietena a mea avea o relatie de cativa ani si sustinea ca isi iubeste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarz din 6 apr 2006 18:33 de alina
oricum o sa mai fac un test si dc iese tot negativ atunci e bine...sper.in caz contrar o sa consult si un medic.daca ar fi sa fi ramas insarcinata de ce nu am nici un fel de simptome?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 18:13 de LonelyGirl
Tot mai multe fete afirma ca se gandesc mai mult sau mai putin serios sa-si schimbe orientarea sexuala.Pana la urma poate nu e oidee chiar proasta
:p
Re: Re: Barbatul sau femeia? din 6 apr 2006 17:25 de xxx
Pitesti te iubesc:D
Uite o fata calumea;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 17:24 de xxx
Alt text care poate intra in lista numita "aberatiile zilei de azi":rolleyes::rolleyes:
Re: am si eu o intrebare..... din 6 apr 2006 16:55 de Farfalla
Ai facut sex neprotejat? A ejaculat in tine? Testul de sarcina se foloseste la 14 zile de la contactul sexual neprotejat ... daca nu esti insarcinata inseamna ca ori esti racita, ori esti stresata la servici sau la scoala ...:ok:
Re: Barbatul sau femeia? din 6 apr 2006 16:50 de Farfalla
Daca e in 69 e mai greu ca trebuie sa stai sa te concentrezi si la tine si la ceea ce faci. Oricum femeia are orgasm mai repede B)
Re: Conferinta pe messenger din 6 apr 2006 16:40 de sweetgirl1
Imi place ideea.Stabiliti ora si ziua.Sper sa pot.
:flowers::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intarziere din 6 apr 2006 16:32 de bluemoon
Mai exista si marje de eroare. Cunosc un caz in care testul a iesit negativ si totusi ea era insarcinata. Asa ca ar fi bine sa consulti si parerea unui medic. Raceala nu are cum sa-ti afecteze menstruatia. In ceea ce priveste metode de contraceptie ...
Re: Conferinta pe messenger din 6 apr 2006 16:31 de Farfalla
E o idee super !! Stabiliti ora si ziua ...
Re: Re: Re: Re: Barbatul sau femeia? din 6 apr 2006 16:29 de ExoticDream
Stiu ca unii barbati pot... numere innodate (bravo lor! ), stiu ca barbatul care isi iubeste partenera nu face nani indiferent daca ea este satisfacuta sau nu, incercam doar sa-i explic lui xxx ca nu toate femeile isi lasa partenerii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 16:27 de bluemoon
Eu am o mare nelamurire... Daca tot esti gay de ce te tot agiti atata cand vine vorba de femei. Daca n-ai fost capabil sa-ti gasesti una care sa te satisfaca din tote punctele de vedere atunci sper ca partenerul tau sa iti ofere ceea ce o femeie nu ...
Re: Re: Matrimoniale pe net ! din 6 apr 2006 15:58 de kgjhg
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 15:57 de ExoticDream
Glumeam! Era o generalizare fortata, ca raspuns la generalizarea ta fortata!
Nu esti la curent, sunt in tratament!!! :love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 15:49 de ExoticDream
De unde stii tu ca au chinuit baieti sarmani inainte de a te cunoaste pe tine??? Le ceri CV?
:cat::cat::cat:
Re: need help seriously din 6 apr 2006 15:49 de SORIN28
Imi place ca dupa un an de relatie serioasa tu chiar ai incredere in ea :ok:
Pagina 2641 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||