Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 7 apr 2006 14:29 de Farfalla
Daca vrei un pahar de vi rosu dulce , poate:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ati re din 7 apr 2006 14:27 de Blue
crede-ma! sentiment reciproc! rar om ca tine! si ... sa fii diferit de restul e un lucru bun! chiar daca esti diferit in sensul... e bineeeee!!!!
Re: Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 7 apr 2006 14:27 de xxx
Ce faci fratiorul meu? Cum e viata la peste 22-23 de ani? Cand bem o bere?:-`
Re: Baiatul, hormonii si dragostea din 7 apr 2006 14:25 de Farfalla
S-o ia pe calea aventurilor !Si daca ar avea o relatie mai lunga nu ar tine, din cazua hormonilor, a anturajului,a dorintei ......
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: need help seri din 7 apr 2006 14:25 de xxx
Nu esti curva,esti porc daca faci asa ceva;)
P.S niciodata nu as face-o cu alta tipa atat timp cat am relatie cu una,indiferent de relatie...chit ca e serioasa sau nu;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: need help seriousl din 7 apr 2006 14:24 de Blue
auzi mai? dar daca tu esti cu o tipa si in acelasi timp o faci cu alta pt ca te-ai simtit atras de ea, nu esti tot curva? sau ce, in cazul barbatilor nu functioneaza legea asta?
Re: Re: Re: Re: Re: sal din 7 apr 2006 14:17 de Blue
daca e pe preferinte... incearca totusi sa intri cand esti binedispus sa ajuti pe toata lumea!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 apr 2006 14:14 de xxx
Aha! Deci daca imi da lectii se poate. Si daca ii fac eu prima oara asa din senin fara nici o indrumare anterioara,crezi ca pot sa o fac exact ca ea? Asta era ideea...;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 7 apr 2006 14:10 de Farfalla
Da, dar ea poate sa iti arate, sa te invete cum face cand e si singura .... daca chiar vrei ... se poate
Re: Re: Re: Re: din 7 apr 2006 13:56 de Blue
cred ca xxx e si putin narcisist! de ce sa mai caute el o fata buna? mai bine spune ca toate sunt ... si isi face singur treaba! daca are atata experienta si e atat de bine!
in ceea ce o priveste pe Oana si situatia ei... tare ciudat cred ca s-a ...
Re: Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 13:45 de Blue
imi place ca de data asta este vorba de un subiect pe care oricine il abordeaza nu poate zice decat 'da' sau 'nu'! parerile sunt la extreme! observ ca mai toti baietii s-ar simti ciudat daca prietena le-ar cere sa faca analize! ce inseamna asta? toti ...
Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 12:40 de Nekunoskuta
Nu e deloc jignitor si daca lui i se pare asa inseamna ca nu da doi bani pe ea. Multe BTS-uri nu se iau numai prin contact sexual. Poate avea (Doamne fereste) SIDA luata de la o transfuzie de sange sau de la un ac infectat si sa nu stie.
Eu ...
Re: Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 12:27 de dazza
Mda...sa zicem.Totusi nu cred ca s-ar fi culcat cu orice fata.Daca a facut-o inseamna ca e fraier.
Iar in cazul in care i s-a rupt prezervativul pana acum si nu era prea sigur de sanatatea fetei respective,nu cred ca a stat pana acum fara sa ...
Re: Conferinta pe messenger din 7 apr 2006 11:41 de Taqua
Contati si pe mine!
Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In specia din 7 apr 2006 10:17 de Nightwish
whaaa ce topic :(( pe mine m-a parasit prietenul dupa o luna jumate pe motiv ca nu mai poate sa ma astepte ---ce daca am 21 de ani si sunt virgina --
Nu toti barbatii sunt la fel.Fostul "priten" al tau nu a stiut sa aprecieze ce are ...
Sangerari si dureri dupa chiuretaj! din 7 apr 2006 09:51 de kinga
Am avut un chiuretaj acum 4zile Luni 03.04.06 nu am sangerat decat foarte putin in ziua aceea si mi sa oprit sangerarea dar joi 06.04.06 am inceput ca sa sangerez ca si la un ciclu normal si am dureri pe sub burta ca si la ciclu normal si as dori sa ...
Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 07:53 de sweetgirl1
Eu nu am spus ca nu s-a protejat...am spus ca exista posibilitatea sa se fi rupt prezervativul si o data este de ajuns daca fata e bolnava.El este cu 10 ani mai mare decat mine deci cred ca ar intelege mai bine situatia in care ma aflu si ...
Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 01:20 de dazza
Destul de jignitor sa il pui sa isi faca analizeze.O sa creada ca: 1 nu ai incredere in el
2 il banuiesti de vreo BTS.
Totusi pt inceput nu ar trebui sa ii spui asta.Faceti-o cu prezervativ,asa poti evita multe si poti evita si sa il jignesti pe ...
Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 00:59 de Taqua
Daca pentru el conteaza starea ta de confort si siguranta, nu va reactiona in nici un fel. BTS-urile "rar" sunt mentionate in fruntea cuiva si nu ar avea de ce sa se simta jignit daca il rogi sa isi faca aceste analize. E suficient sa ...
Re: Re: Re: Cum ati reactiona.... din 7 apr 2006 00:26 de verdiuc
Eu sunt baiat.
Si mi-ar parea foarte ciudata cererea ta,avand in vedere ca am folosi un prezervativ ok.
Dar daca mi-ar cere asta,si as dori-o cu adevarat,as face analizele.Una este sanatatea,si altele sunt sentimentele.
Pagina 2640 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
53 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||