Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Melodii preferate din 6 apr 2006 14:07 de Nekunoskuta
Amor que me desgarras, que me partes de miedo
Que a veces te me escapas y de pronto no encuentro
Amor de tantas gotas Y remordimientos
Que a veces me callo, que a veces me creo
Amor que es tan letal como una puñalada
Primero me ...
Conferinta pe messenger joi, 13 aprilie, ora 20 din 6 apr 2006 13:58 de Nekunoskuta
Incercari au mai fost...sa vedem acum ce iese. Sa stabilim o zi si o ora cand sa ne intalnim pe messenger si sa discutam. Eu una prefer pana la sfarsitul saptamanii pentru ca apoi nu mai stiu ce program am. Cine e de acord sa-si semnaleze prezenta si ...
Re: Barbatul sau femeia? din 6 apr 2006 13:44 de Nekunoskuta
Personal cred ca la 69 e dificil sa ai orgasm pentru ca e vorba de o dubla concentrare.
Daca are femeia prima barbatul ar trebui sa se...retraga putin sa evite o muscatura prea dureroasa:lol:
Oricum, nu cred ca exista o regula, depinde de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 apr 2006 13:42 de Nekunoskuta
Relatia mea cu mama in ce priveste discutia despre sex este ca in bancul scris de Exotic :D Numai ca seara aia nu a venit pana acum si daca va veni cred ca face stop cardiac :D
Re: Melodii preferate din 6 apr 2006 13:34 de sweetgirl1
Ieri am primit o piesa care are niste versuri foarte frumoase.
Si tus manos no me acariciasen, no seria feliz
Si tu boca no besara la mia, podria morir
Si me faltase tu ternura y tu comprension,
Mi vida perdera toda ilusion
Sin tu cuerpo, ...
Re: Sex la menst... din 6 apr 2006 11:43 de adriana
nu poti
Re: TREBUIE CITIT !!! din 6 apr 2006 11:21 de jojo
Cititi mai jos traducerea a doua articole medicale foarte bune, cu precizarea ca punctul de vedere exprimat aici coincide cu politica inteleapta actuala a autoritatilor medicale din Canada si SUA, si se pare ca si cu cel al autoritatilor medicale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe din 6 apr 2006 11:00 de xxx
Cum incearca baiatu sa se comporte respectuos fata de tine,sa te ia cu chestii siropoase,nu dai o flegma pe el.
Cum apare unu care te ia cu vraji de zici ca e baiatu lu mama Omida imediat ii cazi in plasa.
Explica doamna avocata a femeilor! De ce ...
Re: El, ea si eternul "TE IUBESC" din 6 apr 2006 10:57 de xxx
Hai nu zii zau!!!
Daca ai stii tu cate cazuri de femei care reactioneaza dupa cum spui tu mai sus (despre barbati) exista care au stricat o gramada de baieti buni nu o sa mai delirezi atata despre barbati si sa aperi atata ...
Re: El, ea si eternul "TE IUBESC" din 6 apr 2006 10:56 de xxx
Dar totusi ala care o face sa se simta dorita si adorata nu ii aprinde nici o flacara tipei pt ca pur si simplu tipa nu se simte atrasa de el atat timp cat o tine in puf si numai cu vorbe bune. Daca tipul ar fii fost destept si ar fii inceput ...
El, ea si eternul "TE IUBESC" din 5 apr 2006 23:46 de ExoticDream
In acest topic facem abstractie de situatiile (des intalnite) de vrajealo-flirt in care cuvintele mari sunt aruncate aiurea, inainte ca vreo umbra de sentiment sa se fi infiripat intr-un cuplu relativ nou.
Exista si in alegerea momentului delicat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 apr 2006 20:49 de Blue
din punctul asta de vedere e foarte bine pt voi! eu am o relatie buna cu mama mea dar nu am fost, probabil, atat de apropiate incat sa discutam despre asta! sau daca alm facut-o, a fost ceva foarte general! cu toate astea; mi-a fost usor pt ca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay din 5 apr 2006 20:43 de LonelyGirl
Mai!Da` o dati mereu cu femeile curve..femeile asa...femeile invers...pe voi nu va vedeti????
P.S.Scuza dar voi mai mari curve ca voi, baietii nu exista.
Re: am si eu o intrebare..... din 5 apr 2006 18:59 de xxx
Daca ai da detalii despre lucrurile care le-ai facut anterior venirii ciclului si care nu fac parte din "cotidianul zilnic al oricarui om" poate o sa aflii...
Re: Re: Re: Re: Re: Hexotic din 5 apr 2006 17:43 de ExoticDream
I am not sorry... Savage Garden ("Affirmation" ), nice and interesting lyrics (vezi "Coltul de poezie" ).
Din nefericire pentru amatorii de sporturi de iarna (extreme sau nu), ar fi o pierdere de vreme si bani sa bantuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la din 5 apr 2006 17:23 de sweetgirl1
La fel este si mama...de pe la 16 ani mi-a spus ca este viata mea iar ea nu are cum sa imi spuna cand, cum si cu cine.Mi-a spus numai sa am grija cu bolile, sa ma protejez.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la din 5 apr 2006 16:34 de ExoticDream
Si la mine in familie este cam tot asa, lucrurile functioneaza pe baza de incredere, libertate de actiune, sinceritate, iar rezultatele eu zic ca sunt foarte bune (suntem la a doua generatie deja)! Nu cred ca as fi facut prostii mari daca mi-ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor !! din 5 apr 2006 16:25 de ExoticDream
Tu ai idee ce efecte poate induce bombonica aia hormonala asupra corpului unei femei? Avand in vedere ca prezervativul este, in general, singura metoda de contraceptie pe care o resimte si barbatul, raspunde-mi la urmatoarea intrebare:
Daca ...
Despre operatia de circumcizie in sine din 5 apr 2006 14:03 de ApePrimate
Salut. Am gasit subiectul asta , am vazut muti oameni cu probleme si m-am gandit ca as putea sa lamuresc o parte dintre ei. Acum o saptamana am suferit o operatie de circumcizie.Sufeream de o forma de fimoza nu f avansata dar doctorul urolog mi-a ...
Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se din 5 apr 2006 13:52 de Blue
sunt sigura ca ar accepta din primul moment, fara as se gandeasca! si sa nu credeti ca s-ar simti oarecum inferiori sau folositi! cred ca pana la urma chiar si barbatii ar putea fi considerate 'curve'! nu? pai in momentul in care un barbat se lasa ...
Pagina 2643 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||