Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 16:06 de SORIN28

Adica daca nu am chef, ma simt obosit am o problema?! Chiar e nevoie in fiecare zi de sex?! Nu te gandesti ca dupa un timp s-ar putea sa devina rutina si sa nu mai vrei nici tu?! :blink:

Re: Re: Curioasa

din 4 apr 2006 15:30 de Blue

ce importanta are varsta? de ce sa il doara? cred ca este un mesaj pus la misto! nu stiu de ce mai intrebi pt ca tu esti cea experimentata! doar ti-ai inceput viata sexuala de 2 ani! cred ca sarmanului baiat ii e teama ca nu o sa iti faca fata sau ca ...

Re: Re: Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 15:13 de Blue

chiar asa? ce naiba? daca un barbat spune ca este obosit si ca nu are chef sa faca sex, inseamna ca asta e o problema! destul de grava!

Re: Re: Re: Re: Fetelor,primavara si vara purtati

din 4 apr 2006 15:09 de Duduia

probabil din motive asemanatoare urmatoarei situatii: un prieten mi-a spus ca pe un barbat il incita mai mult o femeie care nu e imbracata sumar decat una care isi etaleaza "podoabele" in vazul lumii. are pe unde sa zburde imaginatia. ...

Re: Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 15:08 de SORIN28

Vino tu obosita de la munca, sa nu-ti doresti altceva decat sa stai lenevind pe pat si sa vrea sex. Sa vezi ce frumos spui ca nu se poate:ok:

Re: Re: Re: sunt gay

din 4 apr 2006 14:59 de Duduia

din moment ce intrebi daca are ceva daca esti homosexual, ma indoiesc de faptul ca urarile de aici te fac sa te simti total confortabil. vei avea probleme, asa pregateste-te pentru ce e mai rau. eu cred ca preferintele sexuale, ca si religia, sunt ...

Re: Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 14:41 de Duduia

da,multumesc. stiu cam prin ce metode as reusi sa-l fac sa-si doreasca sex la fel de des ca si mine. dar deja am pasit in vinovatia aia. cred ca e cazul a vorbesc cu el. despre asta, chiar nu am vorbit niciodata. strarea asta o experimentez de vreo 3 ...

Re: Re: Re: Am nevoie de un sfat

din 4 apr 2006 14:31 de Blue

e foarte bine! ma bucur ca ati putut sa rezolvati cat de cat situatia. doar ti-am spus ca nu sexul este elementul care tine o relatie. da, cred ca ai dreptate, de cele mai multe ori (sa nu zic majoritatea cazurilor), femeia este cea care tine ...

Re: sex in fecare zi

din 4 apr 2006 14:25 de Blue

stai linistita! sunt in totalitate de acord cu tine. te inteleg ca vrei sa faci cat mai mult sex, dar nu inteleg de ce nu vrea si el. chiar daca vine obosit de la serviciu, cred ca sexul este o metoda de relaxare. iar daca o sa se ajunga la o partida ...

Re: Re: Re: Re: unde a disparut subiectul cu apa c

din 4 apr 2006 14:08 de

domnisoara supermoderator care stie tot ce se intampla pe forumul asta. intrebarea a fost pusa de altcineva. eu doar intrebam unde a disparut. sa stiu si eu ce criterii de cenzurare exista pe forumul asta.aparent sunt cenzurate doar intrebarile ...

sex in fecare zi

din 4 apr 2006 14:04 de Duduia

va bombardez, mi se pare. desi nu obtin acel orgassm, hormonii alearga in mine zilnic. as vrea a o fac in fiecare zi. si asta nu numai acum, de cand a venit primavara. si asta ma face sa ma simt vinovata, pentru ca vad ca el nu poate chiar atat ...

no orgasm

din 4 apr 2006 13:48 de Duduia

a postat si un baiat un topic asemenator, in marea lui parte. nu am orgasm. ma simt foarte bine, de foarte multe ori,placerea atinge o intensitate foarte ridicata, dar nu ajung pana acolo. sunt activa sexual de 9 luni. de 2 luni incoace, am observat ...

Re: Re: Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stres

din 4 apr 2006 13:16 de Duduia

curios (sau nu), este singura persoana careia ii permit sa fie atenta cu mine in situatii de stres. insa nu pentru a-l face sa se simta bine, ci din inertie. e grijuliu, dar nu e sufocant. la suparare, nu sunt pritena buna cu zambitul si rasul. ...

Re: Cea mai rapida metoda de ingrasare!

din 4 apr 2006 11:23 de SnaPy

Inaltimea si greutatea ideala FEMEI BARBATI INALTIMEA(m.) GREUTATEA(kg.) INALTIMEA(m.) GREUTATEA(kg.) 1,47 43,5 - 48,5 1,57 53,8 - 58,5 1,50 44,5 - 49,9 1,60 54,9 - 60,3 1,53 45,8 - 51,3 1,63 56,2 - 61,7 1,55 47,2 - 52,6 ...

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

din 4 apr 2006 00:43 de ExoticDream

Nu s-a nascut ea, suma aia! Vezi ca in "Memoriile unei gheise" virginitatea se scotea la licitatie si ajungea pana la 15000 de yeni, daca iti permiti, da o fuga si poate achizitionezi ceva ce n-a vazut Ferentariul/Rahova! B)B)B)

Re: Re: Re: Ajutor !!

din 4 apr 2006 00:41 de Taqua

Bei, Vama Veche, tu gandesti ce scrii sau iti place sa aberezi? :blink:

Re: Re: Re: Ajutor !!

din 4 apr 2006 00:23 de ExoticDream

Nu va mai jucati cu Postinorul!!! Bomboanele se vand la cofetarie! :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 4 apr 2006 00:21 de ExoticDream

"Tactica" ta este ideala, exact asa isi doresc barbatii sa fie tratati in stare de stres! Cica barbatul stresat ar fi asemeni "Ganditorului" lui Rodin: daca femeia il lasa in pace pe "stanca" lui cu un ceai si un ...

Re: Re: Ajutor !!

din 4 apr 2006 00:21 de verdiuc

Ea nu stie daca e insarcinata.Dar stie ea ce prostioara o fi facut,poate nu cu vina ei:~*.Si pana sa faca un test de sarcina,mai bine ia un postinor...

Re: Re: Re: unde a disparut subiectul cu apa calda

din 4 apr 2006 00:06 de ExoticDream

Cum de te-ai prins? Cat pe-aci sa am un orgasm mental! A propos, ai cules intrebarea asta de la bancul zilei? Era ceva in genul asta: Daca penisul se micsoreaza la apa rece, de ce nu se mareste la apa calda? Anyway.... daca tot n-ai ce ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2645 din 3732
«   1 ... 2642   2643   2644   2645   2646   2647   2648 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare