Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 12:14 de carrie

nu stiu. am zis inainte ca nu stiu. si nici nu vreau sa ma intreb pt ca nu conteaza. conteaza ceea ce a fost si cum a fost. :lol: o paranteza: oricat ai iubi un barbat, daca nu te multumeste si in pat, pana la urma tot vei calca stramb. eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 1 apr 2006 10:54 de Taqua

"ma refer daca are timp"??? Da, i-ar trebui un minim de 75 de ani pentru varianta expusa de tine... Foarte tare...te-ai gandit cand ai scris sau asa patesti de-obicei? :p:p:p

Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 01:25 de ExoticDream

Sa intelegem ca ii vei ceda? Hm..... faci asa ceva desi stii bine ca el nu-ti respecta dorinta de a nu va grabi? Cred ca vei regreta. Mai gandeste-te daca merita! Daca ii tot ierti greselile, nu ma mir ca vei face pasul asta. Iubire-iubire ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 01:16 de ExoticDream

Oare chiar l-ai iubit? Daca da, in pat n-ai mai fi stat sa-i evaluezi performantele sexuale in aceeasi maniera ca in celelalte cazuri. :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: confused

din 1 apr 2006 01:12 de ExoticDream

Probabil ca de la o varsta incolo, nu mai este posibil sa ai o relatie cu un barbat fara sa faci sex, asa ceva se intampla in cazul adolescentilor, cand unul sau amandoi sunt inca virgini. Gandeste-te ca o fata de 15-16 ani se indragosteste de un ...

Re: virgine

din 1 apr 2006 00:52 de ExoticDream

Daca ai fost asa cuminte timp de 3 ani si daca baiatul acela are incredere in tine, de ce te temi sa-i spui adevarul? Probabil este la mijloc ceva ce el nu trebuie sa stie, asa-i? Vreo prostie facuta "la tinerete"? Minciuna are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 31 mar 2006 20:41 de David21

Vorbesti singur, n-are timp sa-ti citeasca mesajul, asta mai ales de cand se masturbeaza salbatic cu gandul la exotica!!!!:unsure: :love:

Re: Re: Urgent!

din 31 mar 2006 20:09 de lyzz

e posibil ca pastila sa nu-si mai faca efectul! asta scrie si in prospect: ca daca ai luat postinor,trebuie sa folosesti o alta metoda,si daca si metoda ta a esuat,atunci e naspa.Dar daca ai luat si cea de-a doua pastila e in regula! stai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In sp

din 31 mar 2006 20:03 de Nightwish

Vizavi de parerea domnului Okidoki...Tu cauti cu disperare o fata virgina din cate am observat si le condamni pe cele curve.Pai te contrazici tu singur.Vrei o fata cinstita si la locul ei,tu care te lauzi ca ai dezvirginat 40 de fete?Eu ...

Re: Stressss..help!

din 31 mar 2006 19:54 de lizzy

trebuie sa stai linistit!! daca a luat postinorul,normal ca ii intarzie ciclul!! si sfatul meu ar fi sa renuntati la prezervativ,sfatul meu si mai ales la postinor!!! spune-i prietenei tale sa mearga la un ginecolog si sa-i prescrie ...

Re: Re: Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 18:19 de Nekunoskuta

Depinde...in fine...ideea era ca metoda de contraceptie depinde de la cuplu la cuplu, de la organsim la organism si ar trebui sa o aleaga impreuna.

Re: Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 18:16 de carrie

coitul intrerupt nu e o metoda sigura, chiar daca el e antrenat are o marja de eroare destul de mare. si dupa parerea mea este destul de frustrant pentru ambii parteneri.

din 31 mar 2006 17:41 de Nekunoskuta

Daca-i baiat destept se prinde. Daca-i ca tine...nu se prinde :D

din 31 mar 2006 17:00 de MachoMan

Eu zic sa mergi sa cosi himenul ala obraznic care n-a vrut sa stea cuminte! Daca tu, care ai facut sex hohoho... acum 3 ani nu stii care e diferenta dintre o virgina si una care " a facut-o", ce pretentii ai de la amaratul ala? :devil:

Re: Re: Re: mi-e frica, ajutor!

din 31 mar 2006 16:05 de carrie

pana la urma ce este mai grav: postinor sau avort? ca banuiesc ca oricum sarcina se exclude. eu am luat postinor de 2 ori in viata mea,la interval de cateva luni, pe vremea cand nu luam inca anticonceptionale. cateva prietene de-ale mele au ...

Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 15:56 de carrie

pilulele nu au chiar atatea efecte secundare. se exagereaza si in realitate procentul de femei care nu le tolereaza e foarte mic. (vezi ca la orice medicament, cat de banal, apar pe prospect cateva posibile efecte secundare:) ) in orice caz, dupa 35 ...

Re: Re: Re: Re: confused

din 31 mar 2006 15:36 de carrie

nu trebuie sa iti pui chiar atatea intrebari :). sexul e un lucru foarte natural si probabil o sa iti dai seama in curand. vine de la sine. si intr-adevar, nu ai cum sa ai de la inceput senzatiile pe care le are o femeie cu experienta, dar ...

Re: ce metoda contraceptiva sa folosesc..?

din 31 mar 2006 12:21 de Taqua

Te duci la un ginecolog serios, ii explici situatia, el iti va da sa faci niste teste, si in functie de rezultate, iti va recomanda anticonceptionalul cel mai potrivit pentru tine. Administrarea indelungata neintrerupta (5-10 ani) intr-adevar ...

Re: Fetelor! Treziti-va (In special...

din 31 mar 2006 12:08 de cristinaand

sunt fata. si am asteptat. am avut propuneri. au fost refuzati toti. nu pentru ca asteptam marea iubire si daruire. ci pentru ca de fiecare data ma intrebam:"uita-te bine la el si da-ti si mai bine seama daca e ce iti doresti". imi vine ...

Re: Re: mi-e frica, ajutor!

din 31 mar 2006 11:46 de Taqua

Da, mah, da...dati-o inainte cu Postinor 2. Ca alte contraceptive de urgenta n-or mai exista! Las', maine poimaine va veni sa ne povesteasca cum nu i-a mai venit de nu stiu cate luni, iar cand, in final, i-a venit, nu s-a mai oprit pentru ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2647 din 3732
«   1 ... 2644   2645   2646   2647   2648   2649   2650 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare