Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sunt disperata!!! din 5 apr 2006 13:49 de ApePrimate
Ati incercat si sex oral(cunnilingus)? Poate esti genul de fata care reuseste sa ajung la orgasm mai greu prin contact sexual normal. Si inca o intrebare... Tu ai avut vreodata orgasm? Daca da incearca sa iti aduci aminte ce ai facut atunci si sa ...
Re: Re: sex in fecare zi din 5 apr 2006 13:05 de Duduia
incisivo! mai usor, ce te ambalezi asa? poate nu ai retinut formula "ma abtin". sau ca vreau sa vb cu el despre asta. sau chiar simplul fapt ca il las in pace cand e obosit. daca un om e atat de extenuat incat atunci cand se asaza in pat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la ce din 5 apr 2006 12:48 de dazza
Eu inca nu mi-am pierdut virginitatea.Am 18 ani si 6 luni.
Vad ca toti ati asociat pierderea virginitatii cu primirea acestei vesti de catre parinti.
Eu am niste parinti extraordinari si o mama cum rar intalnesti.
Mi-a spus de pe la 15 ani: Fata ...
Re: Re: par pubian??? din 5 apr 2006 09:47 de Nekunoskuta
NUUU!!! Foarte misto e dupa vreo 4-5 zile cand creste parul. Atunci senazatii...tari :D
Re: sex in fecare zi din 5 apr 2006 09:47 de Nekunoskuta
Vrei un sfat, nu? Paraseste-l! ;) Daca nu-l intelegi si pui satisfacerea placerilor tale fizice mai presus de el inseamna ca esti cu adevarat o pagana langa el. Da, ar fi normal sa-ti stapanesti hormonii pentru ca la un moment dat se va simti ...
Re: Re: Re: Hexotic din 5 apr 2006 03:07 de ExoticDream
Nu ai inteles. Karma inseamna, in linii foarte mari, ca fiecare din noi primeste (mai devreme sau mai tarziu) exact ceea ce ofera (legea compensatiei, actiunea si reactiunea). Karma inseamna cauza si efect, nu soarta sau destin. Fiecare dintre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la ce vars din 5 apr 2006 02:20 de ExoticDream
Vrea sa spuna cam asa: copiii trebuie sa fie intelegatori si sa nu-si socheze parintii, iti dai seama cum s-ar simti un parinte daca ar sti ca urmasul sau a terminat-o cu virginitatea inca de la 13-14 ani!
Stii bancul ala cu copilul care ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in fecare zi din 5 apr 2006 02:11 de ExoticDream
Tu nu esti niciodata obosita? Nu ai nici o preocupare care sa-ti absoarba macar o parte din energie? Risti sa-l plictisesti daca il zapacesti cu sexul... si pe urma tot tu vei suferi. Daca ai timp, poate mergi la gimnastica aerobica, fitness, un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay din 5 apr 2006 01:48 de xxx
:unsure::unsure::unsure::mellow::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay din 5 apr 2006 01:46 de Taqua
Daca femeile urate nu sunt femei, atunci valoarea cantitativa a procentului de curve scade simtitor. Si explicatia pleaca exact de la rationamentul tau:
98% din femei sunt curve.
Uratele nu sunt femei (doar pt mine...da' ce ...
Re: Stressss..help! din 4 apr 2006 22:07 de christian
Salut,
Va multumesc pentru sfaturile voastre.
Le-am urmat! a facut testul de sarcina si... nu sunt tatic!:)
Acum astept sa-i vina menstruatia.
Ehh.... am facut multe greseli si toate astea din lipsa cunostintelor. Informatii exista peste tot, ...
Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fe din 4 apr 2006 21:11 de
bine spus.
atunci barbatii de ce nu fac acelasi lucru?daca tot vor egalitate femeile de ce nu ne intretin?
just kidding. nu cred ca ar accepta barbatii asa ceva prea repede
Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo din 4 apr 2006 19:07 de Blue
ok! daca stam sa gasim acum categorii de fete cred ca nu o sa terminam niciodata! este rau sa cazi in extreme! ori generalizezi, ori particularizezi! si asta ai facut tu acum! ai o problema! vezi toate femeile ca fiind curve! si ce vrei? ca o fata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay din 4 apr 2006 18:22 de Blue
cred ca tie iti place sa contrazici oamenii! si cand vezi ca cineva isi sustine o idee, incerci sa te adaptezi putin! eu zic totusi sa nu deviem de la subiect! daca nu e deja prea tarziu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt gay din 4 apr 2006 18:17 de xxx
:) Eu am ceva cu gay:p
Daca nu poti sta...tasteaza din picioare...cat despre generalizat...ok hai sa nu generalizez 98% din femei sunt curve;)
P.S femeile urate nu intra in categoria femei in opinia meaB)
Re: sunt gay din 4 apr 2006 18:02 de xxx
si eu
Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se din 4 apr 2006 18:00 de xxx
"toate femeile sunt curve" iti zice ceva?:-`:D
Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fe din 4 apr 2006 17:58 de Blue
da! sigur! lasa tu vrajeala! intrebarea era pe ce suma ar face-o fetele nu daca ar renunta sa o faca pe bani daca tipul ar fi dotat si bun la pat! nu?
Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelo din 4 apr 2006 17:52 de xxx
Majoritatea nu ar face-o pt bani daca acel necunoscut are putina vrajeala in el si un corp frumos...(mai incolo pot sa descopere si daca dotarea e buna sau nu);) ci are face-o pe gratis
Re: Re: Re: sex in fecare zi din 4 apr 2006 16:11 de bluemoon
Cel mai bine e sa-i spui. Nu are de ce sa te ascunzi de el sau sa te intrebi daca e normal. E cat se poate de normal sa vrei sa-l simti pe cel pe care il iubesti!:love:
Pagina 2644 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||