Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: unde a disparut subiectul cu apa calda?

din 3 apr 2006 23:43 de ExoticDream

Era din gama "Ce aberatii a mai visat userul nostru plictisit". Pana dau astia drumul la apa calda, hotaraste-te ce gen are cuvantul "penis" ([i]o[/i] penis sau [i]un[/i] penis, cum e?) :/:/:/

Re: Re: Re: Hexotic

din 3 apr 2006 19:30 de LonelyGirl

SWi de unde si de ce ma rog, ne-apucam "noi" sa purtam conversatii care nu ne privesc?NU ai de unde sa sti ce intentii a avut baiatul.

Re: Filme care te marcheaza!

din 3 apr 2006 16:32 de MarkD

Am uitat de UNDERGROUND regia lui Emir Kusturica,care are 3 variante: - 165 minute,varianta de DVD -195 de minute pentru cinema - 300 de minute,varianta de televiziune,pe care am vazut-o pe Antena 1 acum ceva ani! Iar daca vreti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 apr 2006 15:45 de Duduia

PS: sa fim seriosi, cine nu s-ar pricepe de minune sa infinga cutitul in spate si sa il si rasuceasca bine de tot in rana? si ce daca unii au avut parte de 6-7 femei cu cutite lungi? am fost si eu tradata odata. insa am luptat din rasputeri sa mi-l ...

Re: Re: Re: virgine

din 3 apr 2006 15:22 de Duduia

Gadilici, adevarul si NUMAI adevarul. Minciunile si micile tradari ale fetelor sunt altfel cantarite decat ale baietilor. Daca te iubeste, o sa priceapa ce si cum. Si poate o sa intrebe si DE CE nu ai mai facut-o timp de 3 ani. Poate raspunsul la ...

Re: Re: virgine

din 3 apr 2006 15:19 de Duduia

verdiuc, se va purta mai frumos daca e virgina? cat esti de sigur? eu am facut-o si a sustinut multa vreme ca e la misto. acum, poate o sa zici ca e un cretin. dar daca ii spui unui baiat care a avut ceva fete in patul lui ca esti virgina, nu prea ii ...

Re: Re: Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel

din 3 apr 2006 15:12 de Blue

poate asta e, de fapt, ideea! daca o sa aiba un cercel acolo e foarte posibil sa existe si multe persoane care sa il vada!

Re: Re: intrebare pentru toata lumea

din 3 apr 2006 14:59 de Blue

mai 'X' intrebarea era daca ai facut-o prima data cu prezervativ sau fara, nu cu cine! dar daca tu asa de bine te simti sa spui ca un neexperimentat ca tine (la vremea aceea) a dat gata o femeie maritata e OK!

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

din 3 apr 2006 14:45 de Blue

interesanta intrebare! ce te face sa crezi ca o virgina ar face-o cu un necunoscut pe bani? de obicei, pt fete conteaza foarte mult prim experienta sexuala si nu cred ca si-ar dori sa fie ceva de ganul 'bani multi, necunoscut etc'. si in momentul in ...

Re: Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 3 apr 2006 13:26 de cristinaand

Ascult muzica, ma joc pe calculator. Daca ma intreaba cineva ce am, turbez pe loc. Nu imi place sa fiu "zgandarita" cu intrebari binevoitoare de sanatate fizica si psihica. Cu atat mai putin pot rezista decent la fetele ce se apropie de ...

Re: Re: Re: Re: Intarziere menstruatie

din 3 apr 2006 00:38 de Andrei

Prietena mea are aceasi problema , are cam 2 saptamani de kand trebuia sa ii vina menstruatia , am luat acelasi test de sarcina si a iesit negativ , precizes ka la vre-o trei zile de kand trebuie sa ii vina ciclul a racit posibl sa fie si acesta ...

Re: Care e dimensiunea normala a testicoleleor ?!

din 2 apr 2006 21:38 de x

Banuiesc ca 14 cm pe circumferinta penisului.Mai frate daca si testiculele le ai pe masura pai esti un mascul pe cinste.Unde se termina normalul si unde incepe anormalul nu stiu cine ti-ar putea raspunde.Este ca si cum ai intreba care e dimensiunea ...

Unde a disparut subiectul cu apa calda?

din 2 apr 2006 21:26 de ?

era peaici pe undeva un subiect in care intreba o tipa daca in apa calda creste marimea penisului ca prietenu o avea de 14 centimetri si ea vroia mai mare si ca daca creste daca fac sex in apa calda... unde a disparut?

Re: Re: Hexotic

din 2 apr 2006 20:02 de MachoMan

Si de unde si de ce, ma rog, ar trebui sa stie tot poporul datele astea, ca declarate is altele? Daca avea omul chef sa faca urari de bine, imi imaginez ca gasea o cale mai... ortodoxa! Asa, aici, suna a "misto". :blink:

Re: Zoofilia

din 2 apr 2006 18:07 de christian

.. faptul ca exista .. si ca se practica de mult timp, nu are decat o singura concluzie: nebuni au fost, sunt, si vor mai fi!!! si oare ce ar determina acesti nebuni sa faca asta ?? din punctul meu de vedere: probabil ca dupa o anumita perioada ...

Re: Imi scade excitatia daca-mi pun cercel in omul

din 2 apr 2006 13:33 de un vizitator

cred ca ar fi mai practic in labii,te poti juca cu "omuletul" fara sa deranjeze cercelul.Am vazut asta la mare si era sic(cercel cu lanisor).sensibilitatea nu scade.Cand nu il mai vreti il scoateti si gata.atentie insa cu si in ce conditii ...

Re: fetelor, cum este prima data.

din 1 apr 2006 23:20 de carrie

important este sa nu fi foarte stresata (ideal ar fi deloc, dar nu prea se poate pt ca e un pas destul de important) :) si sa iti doresti cu adevarat sa se intample. al doilea lucru, el sa se comporte dragut si sa aiba rabdare, s-ar putea sa nu ...

Re: Re: fetelor, cum este prima data.

din 1 apr 2006 22:01 de crisss

Mersi muly.Mi-a plzuy mult ce mi-ai scris.Si ma bucur ca nu a fost un dubiect de prosyt gust si ca am primit raspunsuri si sper s amai primesc:p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 apr 2006 22:00 de nudist

sunt prietenul Ilenei,obiectul discutiei,(mi-a aratat discutia de pe forum,de care si uitase). Merg des la nudisti,imi place asta si interesant,cand merg singur,nu am proleme cu erectia,dar cand merg cu prietena mea,cu care sunt de mai ...

Re: Cum reactionati cand sunteti stresati?

din 1 apr 2006 21:58 de DianaLove

Eu cand sunt stresata ma plimb dintr`un loc in altul...nu am stare si daca ajung sa ma enervez incep sa strig daca imi spune cineva mai aiurea.:p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2646 din 3732
«   1 ... 2643   2644   2645   2646   2647   2648   2649 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare