Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

din 30 mar 2006 15:49 de Blue

chiar e nasoala situatia! daca ai fost in perioada de fertilitate, cu atat mai posibil sa fi ramas insarcinata! ati riscat foarte mult! sper ca a fost de ajuns ca a doua oara sa nu se mai intample!

Re: mi-e frica, ajutor!

din 30 mar 2006 15:21 de carrie

eu zic sa iei oricum postinor(in 72 de ore) chiar daca nu sunt chiar zilele critice. nu se stie niciodata.

Re: mi-e frica, ajutor!

din 30 mar 2006 15:18 de Nekunoskuta

Hai ca imi place de voi. Comunicati, nu te panichezi...felicitari :) Pai in primul rand gandeste-te daca esti in perioada fertile, te poate ajuta mult. Apoi...daca nu au trecut 72 de ore de la contactul sexual poti apela la Postinor2 (pastila d ea ...

mi-e frica, ajutor!

din 30 mar 2006 15:04 de cristinaand

ca intotdeauna, aseara am folosi prezervativ. eu si prietenul meu eram destul de infierbantati. dupa ce a ejaculat, am observat amadoi ca prezervativul disparuse. am mers urgent la baie. era in interiorul vaginul meu total. l-am scos si l-am aruncat. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ejacularea in

din 30 mar 2006 14:31 de Nekunoskuta

E posibil ca subiectul sa nu fie pus la misto. Si chiar daca e asa, poate cineva care are intr-adevar intrebarea asta vine aici sa se intereseze :)

Re: Re: Re: Re: Nu are orgasm:((

din 30 mar 2006 13:09 de numaiproblem

ma vad cu ea o data pe saptamana timp de 2-3 zile,asta pt k nu suntem aman2 din Buc deci nu cred k voi rezolva ceva dak o las sa arda de nerabdare. Multumesc ink o data celor care mi-au raspuns si le multumesc si celor care s-au abtinut sa fak ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ejacularea in anus

din 30 mar 2006 12:48 de verdiuc

Pe de alta parte si topicul este pus la misto.Ce sa aiba daca....? Nimic,evident.Daca asta este preferinta lui...:love::love::love:

Re: confused

din 30 mar 2006 11:49 de dazza

hmmm....am avut un prieten mai bine de un an de zile cu care nu am facut sex. I-am spus de la inceput sa ma consider mult prea mica sa fac asta si ca vreau sa mai astept.Oricum i-am dat de inteles de la inceput ca nu o vom face niciodata. Am ...

Re: confused

din 30 mar 2006 11:47 de bluemoon

Aceea nu e dragoste. Totul nu a fost decat o tactica de a te face sa te razgandesti. Si chiar daca nu ai fi fost virgina tot ar fi trebuit sa-ti respecte alegerea de a astepta. In ceea ce priveste jocurile de acest gen mi se par de-a dreptul ...

confused

din 30 mar 2006 11:30 de InnocentEyes

Daca un tip are o prietena pe care sustine ca o iubeste si ea inca e virgina chiar nu poate fi fericit cu ea sau nu se poate simtii implinit alaturi de ea daca nu are parte de sex .... doar cu ..."preludii" sau chestii de genul asta care sa ...

Re: Re: Re: Nu are orgasm:((

din 30 mar 2006 11:07 de Nekunoskuta

Cred ca si ea e stresata din cauza asta si la fiecare contact sexual sta cu gandul "iar nu voi avea orgasm". Zi-i sa se relaxeze si sa uite de asta, se va intampla odata si odata. Daca e la inceputul vietii sexuale dureaza ceva timp pana ...

Re: Stressss..help!

din 30 mar 2006 11:03 de Nekunoskuta

Hai sa-ti prezint un mod foarte usor de a aflta daca e insarcinata: testul de sarcina ;) Nu ai precizat ca ar fi facut asa ceva. Daca testul iese negativ e posibil sa aiba o dereglare hormonala de la Postinor. Daca tot nu va vine inima la loc mergeti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In specia

din 30 mar 2006 11:00 de Nekunoskuta

Vezi Valentine exemplu la ce-ti spuneam odata ca voi determinati fetele prin miscari de-astea subtile "in toata luna asta imi spunea zilnic ca ma iubeste" sa va intre in pat? Si apoi tot voi blamati. "porci misogini" :D ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 30 mar 2006 10:50 de Nekunoskuta

O incurajez? Mai degraba o descurajez.:D Si de ce sa nu recunoastem ca e o posibilitate? Daca pastila nu a fost luata corespunzator sau din alte motive nu si-a facut efectul e posibil sa fie insarcinata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem

din 30 mar 2006 10:49 de Nekunoskuta

Cred ca pe undeva pierzi esenta DISCUTIILOR de pe aici. Da, sunt doar discutii, fiecare isi spune pararea, incearca sa inteleaga alte pareri si nu obligam pe nimeni sa ne asculte si sa-si formeze viata dupa viata noastra. Eu una in cate am spus ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de sen

din 30 mar 2006 06:34 de thugboy

Avand in vedere faptul ca suntem fiinte umane nu cred ca se pot face discriminari ( si barbatii au gauri si pot sa bage in ei )toti avem in acceasi masura vina ptr ce se intampla cu noi si cu viata noastra si suntem egali asta e parerea mea orice ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzati

din 30 mar 2006 05:50 de thugboy

asculta-ma putin "Je1"(eu in locul tau mias vedea de treaba ; vii tu la noi cu 6-7 femei sau prietene care leai avut tu )!?Ce trecut e omul domle prin viatza :)))))))))) .El cu valentine si cu napoleon care zic ca toate femeile sunt curve ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!

din 30 mar 2006 05:40 de thugboy

asculta-ma putin "Je1"(eu in locul tau mias vedea de treaba ; vii tu la noi cu 6-7 femei sau prietene care leai avut tu )!?Ce trecut e omul domle prin viatza :)))))))))) .El cu valentine si cu napoleon care zic ca toate femeile sunt curve ...

Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt

din 30 mar 2006 00:30 de InnocentEyes

whaaa ce topic :(( pe mine m-a parasit prietenul dupa o luna jumate pe motiv ca nu mai poate sa ma astepte ---ce daca am 21 de ani si sunt virgina -- si in toata luna asta imi spunea zilnic ca ma iubeste ...ce dreaq iubire mai e aia cand nu e in ...

Stressss..help!

din 30 mar 2006 00:12 de christian

Salut, Va prezint urmatoarea problema in speranta ca voi ma puteti ajuta: Sunt impreuna cu o fata de aprox 9 luni..iar relatiile sexuale le-am inceput nu la mult timp dupa ce ne-am cunoscut.. De la inceput am folosit ca metoda anticonceptionala ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2649 din 3732
«   1 ... 2646   2647   2648   2649   2650   2651   2652 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare