Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 28 mar 2006 19:58 de SORIN28

Da, normal ca depinde de fiecare. Eu daca as vrea slabesc cred as alege varianta mai sanatoasa( culmea si mai ieftina) decat pastile. :ok:

Re: Re: Re: Re: Se poate cu orice

din 28 mar 2006 19:19 de

teau minitit.nam mai auzit de fete care sa se dezvirgineze in mod special ca sa scape de obsesie. anyway de dezvirginat se poate si cu degetu si cu nasu daca esti mai rinocer si cu coada de matura si cu compresoru de la masina si cu furtunu ...

Re: Am nevoie de un sfat

din 28 mar 2006 18:35 de carrie

fetele au dreptate, dar depinde cat de mult va tine aceasta situatie. daca e prea mult(mai mult de 2-3 saptamani, spun eu), eu cred ca este o problema. de multe ori viata sexuala vorbeste mult despre ceea ce se intampla in cuplu. insa nu cred ca e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 28 mar 2006 18:27 de carrie

daca majoritatea femeilor ar fi cum vrei tu, adica virgine, prostitutia ar fi legalizata si mult mai infloritoare decat este (nu ca nu ar fi destul, dar asta ar fi material pt alt topic) si barbatii (majoritatea, nu generalizez) ar avea multe ...

Re: Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 28 mar 2006 18:21 de fetitza2006

mai conteaza banii???depinde d fiecare...

Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 28 mar 2006 16:29 de Nekunoskuta

Trecand peste miile de "k"-uri (am citit un amarat de post in 5 minute:wacko:), medicamentele alea sunt 216.000 (asta daca esti client walmark, daca nu, sunt mai scumpe), sunt in cutii de 30 pastile si se iau de 3 ori pe zi. La un ...

din 28 mar 2006 15:10 de dazza

Incearca sa nu mai deschizi subiectul acesta o perioada de timp.Fii alaturi de el,comunica cu el.Nu il lasa sa se inchida in sine.Arata-i ca ii esti alaturi,arata-i ca il intelegi si ca nu il vei parasi.Ocupa-te mai mult de el,acorda-i mai ...

Caut cabinet ginecologic bun in Galati

din 28 mar 2006 14:54 de Mihaela

Am si eu o rugaminte:daca stiti cumva imi puteti spune va rog un cabinet ginecologic cu un medic ginecolog bun din Galati.Am consulatat o doctorita dar nu sunt prea multumita si as vrea si o alta parere.Va multumesc.

Re: Re: Re: Parintii

din 28 mar 2006 14:31 de bluemoon

Nu era vb de astfel de cazuri. Spuneam ca uneori parintii exagereaza si atunci exemplul de mai sus nu se include. In plus astfel de iubire se gaseste foarte rar. Din punctul meu de vedere cel pe care sa-l iubesc intr-atat de mult trebuie sa-mi ...

Re: Re: Parintii

din 28 mar 2006 14:21 de Farfalla

Si daca gasesti femeia/barbatul visurilor tale pe care il iubesti enorm de mult, si el la randul lui la fel, dar parintii nu sunt de acord?Da,pe parinti o sa-i ai alaturi pana la un moment dat,nu toata viata. Trebuie sa iti faci si tu viata ... nu ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 28 mar 2006 14:21 de valentine

Nu stiu daca o prefera...majoritatea nu isi dau seama;)

din 28 mar 2006 12:47 de Nekunoskuta

Nu conteaza cum e firea lui, orice om poate reactiona asa la stres. Daca ai discutat cu el si ti-a zis toate alea inseamna ca nu ai ce problema sa-ti faci. Lasa sa treaca o perioada de timp, poate va rezolvati si celelalte problema pe care le ...

Re: astept raspuns cat de repede posibil

din 28 mar 2006 11:51 de Nekunoskuta

Tu erai cam in perioada ovulatiei. Calcul exact nu exista insa ovulatia are mereu loc cu 14 zile inainte de menstruatie. Plus 3-4 zile inainte si 3-4 zile dupa, se obtine perioada fertila. Mai cauta pe net, sunt programe care iti calculeaza. vezi pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa facet

din 28 mar 2006 10:59 de David21

Era vorba despre o fantezie, nu despre un act sexual propriu zis....:rolleyes:.. Si fantezii avem cu totii, :unsure:.. Si mai exista si vedete fara fumuri in cap..:love::love:

astept raspuns cat de repede posibil

din 28 mar 2006 10:54 de iulya2006

Well...:) As vrea sa imi explice cineva fff clar cu se calculeaza perioada fertila... Am facut sex protejat cu prietenul meu dar prezervativul a iesit si abia dupa un timp ne-am dat seama ca nu mai era...el nu a ejaculat dar eu am citit undeva ca ...

Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti sex?

din 28 mar 2006 10:25 de Nekunoskuta

Mai baby Keanu, shut up, please. Tine cont ca acum te rog frumos ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 28 mar 2006 10:23 de Nekunoskuta

Vad ca experienta de pe acest forum pe tine nu te-a invatat nimic. Cum poti sa spui ca e fata usoara o copila de 15 ani care e vrajita de un tip de 19 si vine pe aici sa intrebe daca e bine sa-ti inceapa viata sexuala cu el pentru ca fata il ...

Re: candidoza vaginala

din 28 mar 2006 10:12 de Nekunoskuta

Nu se poate, ceva ai pierdut din vedere in timpul tratamentului. Gandeste-te bine in urma si reia toti pasii facuti, incearca sa-ti dai seama ce ai gresit. Asculta si sfatul de mai sus. Mai consulta alt medic (daca ai consultat vreunul), poate obtii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 28 mar 2006 07:00 de valentine

Pai daca nu ar exista femei usoare(adica majoritatea din ziua de azi)...nu ar exista nici barbatii cu multe la activ. Si inca o chestie...cand vorbesc de femei,curve,panarame (tot aia inseamna cele 3 cuvinte) nu ma refer la bobciile alea la care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantez

din 28 mar 2006 03:38 de lluvia dorad

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2652 din 3732
«   1 ... 2649   2650   2651   2652   2653   2654   2655 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele