Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Nelamurire

din 29 mar 2006 13:38 de alecsutza

Buna ,am si eu o mica dilema..in urma cu 7 saptamani am luat postinor2 in urma unui contact sexual neprotejat ...mi-a venit menstruatzia dupa o saptamana de la administratrea postinorului si de atunci au trecut aproape 6 saptamani..(fara sa vina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg

din 29 mar 2006 12:17 de carrie

e clar ca parerile sunt ireconciliabile. :lol: si e foarte bine asa, de asta viata este asa interesanta, pentru ca suntem diferiti. eu nu militez impotriva dragostei, nu cred ca greseste nici femeia care priveste sexul ca sex, nici cea care nu il ...

sunt gay

din 29 mar 2006 12:03 de gutunoi

are ceva daca sunt gay?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 mar 2006 11:35 de carrie

le considera curve pentru ca nu pot "sa le duca". o femeie care il baga in pat pe un tip, in general il va scoate prima de acolo si nu va astepta sa o scoata el. si este o "folosinta" reciproca si comuna, daca amandoi sunt ...

Re: Re:

din 29 mar 2006 11:24 de carrie

nu stiu daca sunt necesare sau nu. dar problema este ca din cauza unor astfel de indivizi frustrati, neadaptati si misogini (vezi multe posturi de pe aici, unul care m-a socat a fost ceva de genul "foarte bine, sa te doara si mai rau pt ca nu ...

din 29 mar 2006 11:24 de dazza

Asa e spleen..cum sa isi simta orgoliul lezat..:lol: Profita de sansa aceea,isi pun in practica toate fanteziile posibile cu tupeista care l-a acostat si pe urma o arunca la gunoi. :D Barbatii considera aceste femei..curve.!! Si doar se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem

din 29 mar 2006 11:18 de dazza

Mersi mult :love: pt ce ai scris. Eu personal nu cred ca o virgina va visa intr-u anume moment sa o faca cu altii.Si cred asta,pt ca..primul barbat in viata unei femei nu poate fi uitat.Si toate fetele isi amintesc cu nostalgie de primul ...

din 29 mar 2006 02:18 de ExoticDream

Tu sustii ideea ca dragoste adevarata nu exista, ca noi, aia care mai credem in asa ceva, nu avem experienta si ne vom lovi cu capul de pragul de sus si, decat sa suferim deceptii, mai bine o luam cu sexul de placere inca de la inceput? Atat timp ...

Re:

din 29 mar 2006 01:24 de bluemoon

Cred ca ar trebui sa ai mai multa grija in ceea ce priveste motivatia. Ma refer la motivul 2. Nu cred ca remarcile de acest gen sunt necesare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce int

din 29 mar 2006 01:18 de bluemoon

Sincer nu stiu daca m-ar fi vrut virgina. Dar oricum nu regret persoana cu care mi-am pierdut virginitatea. L-am iubit enorm de mult doar viata a facut sa nu fim impreuna. Se pare ca am fost norocoasa de doua ori. Pe mine experienta anterioara m-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Perioade d

din 29 mar 2006 01:13 de ExoticDream

Si eu tot la subiect eram: cu sexshop-uri la fiecare 2 metri (adica, practic, unul langa altul, ca in 2 metri aia nu incape mai mult de o dugheana amarata), orasele noastre ar arata ca niste adevarate temple ale sexului, te-ai gandit ca nu ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Perioade de ab

din 29 mar 2006 00:51 de David21

Se discuta despre sex-shopp-uri....nu faceam decat sa fiu la subiect...:rolleyes::rolleyes: Daca se discuta despre biblioteci si celelalte ma bagam si acolo..:rolleyes::rolleyes: Adica, crezi ca eu nu mai dau si pe la cinema, biblioteca , si ...

din 29 mar 2006 00:46 de ExoticDream

Ai sa razi, dar Beigbeder vorbeste inclusiv despre acest lucru in cartea aia, daca ma pasuiesti pana maine iti gasesc cateva citate! Este interesant sa afli din cartile astea cum este viata in diferite orase ale lumii... Ar trebui sa-ti placa, se ...

din 29 mar 2006 00:35 de spleen

sunt realist-idealist :D pentru mine viata nu e numai alb si negru. Nu sunt misogin, pur si simplu imi pare rau ca avem atatea curve, ca " a face dragoste" a fost redus la o necesitate fiziologica. Oricum e problema voastra , daca ...

din 29 mar 2006 00:29 de carrie

motivele posibile ar fi 2: 1) la spitalu' 9 nu va da voie pe net. 2) nu cred ca sunt calculatoare la talibani (am auzit ca astia cauta noi adepti... or fi auzit cumva de tine si s-or gandit ca esti ideal pt job: stiai ca daca pocnesti o bomba ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem

din 29 mar 2006 00:17 de carrie

stai tu linistit ca nu ne asculta, la discutiile de principiu nimeni nu asculta de nimeni si nu isi schimba parerile. daca esti un barbat care la randul lui nu a facut niciodata sex, ci doar dragoste, felicitari si ai tot dreptul sa gandesti asa. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 28 mar 2006 22:43 de spleen

nu-i mai asculta dazza! sunt invidioase. eu te felicit si-ti urez sa nu fii curva! ai grija de dragostea ta. nu mai abera nekunoscuta, nici tu nici carrie. hai s-o luam de la inceput. prostioarele celea cu incompatibilitatea sexuala sunt pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: md

din 28 mar 2006 22:16 de spleen

aiuresti!!!!!! 95% din barbati nu-si vor simti amorul propriu lezat daca vreo fata le baga in pat.

Re: O intrebare

din 28 mar 2006 21:01 de Nekunoskuta

Mai...sunt tare multi. Sunt buni ambii medici de la Spitalul Militar dar daca nu ai medicul de familie acolo nu cred ca ai cum sa ajungi la ei. Mai era un medic bun, d-na dr. Mariana...nu stiu cum, avea cabinetul pe la Potcoava de Aur, prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!

din 28 mar 2006 20:55 de Nekunoskuta

Daca citeai mai sus erau variantele alimentatie sanatoasa vs. pastile ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2651 din 3732
«   1 ... 2648   2649   2650   2651   2652   2653   2654 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare