Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 23:21 de bluemoon

Daca e la inceputul vietii sexuale atunci e posibil sa nu aiba orgasm chiar daca ii face placere. E destul de greu la inceput. Ideea cu stimularea clitorisului e foarte buna. Pt inceput poate avea orgasm clitoridian.

Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 29 mar 2006 21:54 de mentosana

Pai aici ai dreptate si eu la fel am discutat cu ea fara rost.ce sa fac sa ii explic ca nu mai vreu sa fim impreuna nu mai simt nika pt ea.plange la greu pt orice chestie ca sa fac. HELP PLS.:((

Re: Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 21:39 de DianaLove

cand mi`am inceput viata sexuala nici eu nu aveam..dar ma prefaceam...acum nu mai trebuie sa ma prefac...e totul ok..incearca sa vb cu ea..si intreab`o ce ii place mai mult sa ii faci.

Re: Re: Re:

din 29 mar 2006 21:36 de DianaLove

chiar ai dreptate..dar dupa baieti tot noi suntem de vina..hmm asta este.or vedea ei de capul lor..:ok:

Re: Ce ati face?

din 29 mar 2006 21:28 de dazza

Ar fi cate ceva de facut.Poti de exemplu sa va indepartati un timp.Dar sa nu o luati ca pe o despartire temporara.Poti de ex sa pleci din oras o saptamana.Daca vi se face dor unul de altul e de bine.Poate ca fiecare are nevoie de ceva ...

Re: Re: Ce ati face?

din 29 mar 2006 21:06 de DianaLove

eu zic ca intotdeauna ar trebui sa fim pregatiti si pt ce e mai rau.chiar daca merge super-bine relatia.nu se stie niciodata.

Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 29 mar 2006 21:00 de DianaLove

hmmm cam asa e cum zici tu dar majoritatea fetelor fac asta ca sunt influentate de voi..sunt indragostite..sau stiu eu ce..oricum eu una chiar nu ma consider curva desi am facut`o deja cu 3 tipi pt ca au fost relatii serioase..oricum asta las la ...

Re: Re: nu sunt in stare sa satisfac o fata

din 29 mar 2006 20:52 de Blue

sau poate ar trebui mai mult exercitiu. mai multa experienta. pentru ca de obicei cu cat exersezi cu atat e mai bine.o intrebare: cu toate fetele e la fel sau doar cu ea? pentru ca daca e asa in general eu zic ca ar trebui vizitat un medic.

Re: Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 20:46 de Blue

mi s-a intamplat si mie! poate e ceva care ii distrage atentia! nu stiu! incearca sa o lingi pe sani, pa gat, lobul urechii! vezi ce o excita mai mult! incercati o pozitie in care sa o penetrezi ok, dar in acelasi timp sa ii si freci clitorisul! cred ...

Nu are orgasm:((

din 29 mar 2006 20:41 de numaiproblem

Titlul spune totul...Prietena mea nu are orgasm cand facem sex si nu sh ce sa-i mai fac sa o satisfac. Am incercat si cu preludiu mai lung,si cu oral si cu mai tot ce scria aici pe forum si nu am reusit.Nu e vorba k "nu ma tine pe mine"pt ...

Re: As vrea dar nu am cu ce

din 29 mar 2006 19:44 de DianaLove

nu stiu de ce baietii se gandesc intotdeauna cum sa o aiba mai mare...sau se mandresc cat de mare le e penisul.daca sti cum sa satisfaci o fata o poti satisface si cu penis mic.cat despre zdreanta aia...hmm ar trebui sa le lasi deoparte alea oricum ...

din 29 mar 2006 19:41 de Blue

ar trebui o discutie foarte serioasa. si rezultatul va veni automat dupa. daca trebuie sa-l cuceresti din nou? depinde ce vrei si ce simti tu. logic! dar daca spune ca nu mai are nici un rost si ca trebuie sa se termine, eu zic sa nu te injosesti ...

din 29 mar 2006 19:32 de DianaLove

eu cred ca problemele astea trebuie discutate intre voi sa o intrebi sau sa il intrebi ce are de gand sa faca...poate s`a saturat de tine si nu stie cum sa iti zica..si daca relatia e cam monotona ar trebui sa mai schimbati ceva la ea..sa faceti ...

Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 29 mar 2006 19:20 de Blue

interesant gandesti mai Diana. de ce e vina barbatilor daca unele femei sunt curve? ce, barbatii sunt cei care le obliga sa se culce cu ei sau sa faca anumite chestii? fiecare femeie are dreptul la decizie. chiar daca este influentata intr-un anume ...

Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 29 mar 2006 19:05 de DianaLove

cam aveti dreptate chiar daca sunt fata si imi e cam greu sa recunosc dar oricum aveti nevoie de noi ca suntem sau ca nu suntem curve.si e si vina voastra ca fetele sunt curve.:p

Re: Cine poate sa-mi spuna sigur?

din 29 mar 2006 18:20 de Blue

poti fi insarcinata doar daca a scapat putina sperma in tine! cumpara totusi un test de sarcina si fa-l! de ce sa iti fie teama de rezultat? e cel mai bine asa! dar totusi, trebuie sa stai calma pt ca 5 zile nu e mult! poate fi o raceala sau o ...

Re: fetelor, cum este prima data.

din 29 mar 2006 18:13 de Blue

ce sa zic? ar trebui sa fie un baiat fin, tandru, care sa te respecte cu adevarat! si care sa nu se duca a doua zi sa umple cartierul cu experienta lui cu virgina! sa nu iti faci griji daca nu va fi ca de obicei sau cum se spune! chestii cu ...

Cine poate sa-mi spuna sigur?

din 29 mar 2006 17:52 de Cineva

Cine poate sa-mi spuna sigur daca as putea fi insarcinata ? Faza e ca mi-a intarziat ciclul 5 zile...si am facut`o neprotejat !Niciodata nu mi s-a mai intamplat sa-mi intarzie atat..:(..nu stiu ce sa fac...mi-e si frica sa-mi fac un test de sarcina ! ...

Re: Re: fetelor, cum este prima data.

din 29 mar 2006 16:51 de crisss

Mersi mult ptr ca ai raspuns.esti o persoana de nota 2000.chiar ma gandeam daca o sa raspunda cineva.:rolleyes: mersi mult inca odata.

Re: Re: Re: Re: Nelamurire

din 29 mar 2006 15:35 de valentine

Pai...administrarea pastilei o fost corespunzatoare? Daca da...nema sarcina...si intarzierea menstruatiei e de la o raceala sau de la o mica dereglare hormonala ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2650 din 3732
«   1 ... 2647   2648   2649   2650   2651   2652   2653 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare