Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2006 03:27 de Bozgoru

nu stiu... e buna... dar in afara cuplului..adika daca ai prieten/a.... nu e prea buna masturbarea daca esti singur si ti se umfla ouale...si la fete(cine stie ce se umfla)..:lol: este binevenita masturbarea

Re:

din 28 mar 2006 03:18 de Bozgoru

13 cm in stare de erectie..? e cam mic... nu ai ce face... nu te gandi la mariri de penis etc.. ca degeaba ti-l maresti daca scade potenta... a asa se intampla la operatiile astea... sfaturi.. ce pot sa-ti spun... sa te intalnesti cu fete care au ...

Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti se

din 28 mar 2006 02:13 de ExoticDream

N-as zice ca sunt pudica, dar nu ma atrage ideea. Si ce daca este vedeta? Sa ma bucur ca sunt si eu a mia roata la caruta?? Beigbeder povesteste in cartea aceea de care va ziceam exact felul in care se distreaza vedetele secolului nostru (actori, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg fem

din 28 mar 2006 02:04 de ExoticDream

IQul nu are nici o legatura cu virginitatea (vezi modelul "Sharon Stone" din filme), ceea ce unii barbati reproseaza femeilor care fac sex de placere, fara implicare sentimentala, nu este lipsa de inteligenta, ci usurinta de a se darui ...

Re: Re: se poate dezvirginare cu degetul

din 28 mar 2006 01:28 de 2gether

Bah omule ce fantezii ciudate ai!! Daca ii vorba de prietena ta nu fi magar cu ea si ofera-i ce la ce se asteapta orice virgina de la prietenul ei prima data. Si dupaia ca sa iti satisfaci curiozitatea cauta o bighidoaica virgina saraca tare si ...

ejacularea in anus

din 27 mar 2006 23:46 de alin4alin

e ceva rau daca in timpul unei partide de sex anal iti dai drumul inauntru? B)

Re: candidoza vaginala

din 27 mar 2006 23:16 de Farfalla

Ai incercat Diflucan sau Fasygin? Partenerul tau se trateaza si el sau s-a tratat pentru candida ? Pentru ca daca nu folositi prezervativul inseamna ca a luat si el si de acolo reapare tot timpul candida....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 27 mar 2006 23:06 de carrie

corect, si cu atat mai mult aceia care isi doresc virgine dupa ce au avut nu-stiu-cate femei. si voi care va saturati de femei cu experienta, ca, vezi-doamne, ele numai "aia" stiu sa faca, de ce o virgina este neaparat mai desteapta ...

Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti sex?

din 27 mar 2006 22:26 de DICK

Nekunoskuto din moment ce ai zis ca ai vrea sa faci sex cu Keanu Reeves si eu arat exact ca el,nu ai vrea faci sex si cu mine?Ai mms pe mobil?Te-ai inregistrat in myX?Daca vrei iti trimit o poza cu mine sau daca ai G 3 te sun sa ma vezi.Daca iti dau ...

Re: Re: Re: Re: Perioade de abstinenta...

din 27 mar 2006 21:22 de Nekunoskuta

Le-ai cerut tu buletinul si te-ai asigurat ca sunt minori? Au cumparat ceva si vanzatorul nu le-a cerut buletinul? Daca nu, nu mai vorbi ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vede

din 27 mar 2006 20:03 de valentine

Ai vrea sa fii amicul meu?:love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete a

din 27 mar 2006 19:38 de DICK

Poate nu ma crezi dar eu chiar arat exact ca Keanu Reeves.Multi m-au confundat cu el.Daca ma vezi zici ca suntem frati gemeni(!)Tu semeni cu vreo vedeta(?)

Re: SEX

din 27 mar 2006 19:18 de ASDASD

Stai cuminte ma,nu are nici o treaba faza cu icoane.Eu nici nu ma gandesc la chestiile acestea,bine din cand in cand imi mai trec niste ganduri de genul asta.Dar cred ca nu are nici o legatura faza cu icoanele.Numai daca esti de o anuminta ...

Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 27 mar 2006 17:34 de David21

Prieteni tai sunt tampiti... :wacko::wacko::wacko: Parerea mea...:ok::ok:

ai incercat sa ai orgasm?

din 27 mar 2006 14:19 de Dinu

ar trebui sa o iei mai usor - daca esti la primele experiente s-ar putea sa mai dureze pina ti se creeaza niste reflexe la stimulii pe care-i primesti - daca-i primesti; daca nu primesti nimic poti sa incerci cit vrei plus ca ar trebui sa participi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 27 mar 2006 14:13 de dazza

Vezi cum e cand nu cunosti si judeci o situatie. :ok: El si-a schimbat religia tarziu.Dupa schimbarea religiei nu a mai fost cu nici o femeie.A fost dezamagit de fostele iubite.El nu s-a culcat cu ele ca sa isi bata joc sau ca sa obtina ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 27 mar 2006 14:11 de MachoMan

Unde a scris ca el a dezvirginat doua fete? Nu stiu cum e cu controlul membranei, nu-s ala care face tam-tam, dar nu mi-ar conveni ca iubita mea sa fi facut sex cu 5-10-15 barbati la nici 24-25 de ani! O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 27 mar 2006 14:07 de bluemoon

Daca isi doreste o sotie virgina si in acelasi timp exista motive religioase e cred ca e un ipocrit. Motivatia religioasa a aparut doar acum brusc si doar in cazul tau? Unde era atunci cand a avut relatii sexuale extra conjugale? Daca intr-adevar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2006 14:06 de MachoMan

Hmmm, eu credeam ca noi suntem aia care zicem chestia cu "La mine sau la tine?", iar ele aleg una din variante. Inseamna ca ele ne indeamna pe noi? :o

invatati sa iubiti

din 27 mar 2006 14:06 de Dinu

Inainte de a face sex ar trebui sa invatati sa iubiti - v-ar prinde mult mai bine. Simplul sport de-a regula chiar nu-si are rostul - cind o sa ajungeti sa iubiti pe cineva, sa stiti ce gindeste dupa un simplu gest abia atunci o sa puteti spune ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2653 din 3732
«   1 ... 2650   2651   2652   2653   2654   2655   2656 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare