Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 27 mar 2006 13:59 de MachoMan

Oare toate femeile vor sa stie cum e si cu altul? Tu, daca ai avea 19 ani si nunta ar fi programata peste cateva saptamani/luni, n-ai mai avea stare si ai face sex neaparat? Sau ar fi ca sa testezi potrivirea sexuala? O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2006 13:49 de bluemoon

Intotdeauna varbatii isi gasesc motivatii pt activitatea lor sexuala si de cele mai multe ori aceste motivatii sunt femeile. Hai sa fim seriosi, nu cred ca daca tu vrei sa te abtii o femeie te poate viola. Exista si astfel de cazuri dar astea sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 mar 2006 11:48 de Je1

Exotico nush cum sa-ti zic..dar sa stii ca femeile daca nu ar indemna barbatul la sex..ei nu ar putea fi "curvi".Din aceasta cauza..fiindca femeile sa lasa usor la pat..ele ajung sa fie curve..barbatii nu au vina din privinta asta..Si in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea

din 27 mar 2006 10:43 de DICK

Ma uimesti nekunoskuto,chiar ma surprinzi,ti-ar place si cu o femeie?Ai mai facut-o?Esti bisexuala?Super tare.Angelina Jolie e super tare si mie mi-ar place(!)De B.Spears ce zici?(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa f

din 27 mar 2006 10:38 de Nekunoskuta

Ma intrebam cand te apuca nebuneala :D Din tara cu nimeni. Am preferintele mele in materie de vedete masculine dar nu merg pana acolo incat sa vreau sa fac sex cu ele. Din strainatate...Keanu Reeves si Angelina Jolie (daca se poate ...

Re: Ma masturbez de ciuda!!!

din 27 mar 2006 10:29 de Nekunoskuta

Irelevant ;) Problema nu e masturbarea. Daca simti nevoia...asta e. Problema esti tu si atitudinea fatza de fete. Incearca sa intelegi de ce nu mai esti ca inainte. Te-a respuns vreuna intr-un mod mai brutal? Incearca sa-ti revii. Zici ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa facet

din 27 mar 2006 10:19 de DICK

Nekunoskuto tu cu ce vedete ai vrea sa faci sex?Sunt tare curios(!)Raspunde-mi te rog mult.

Re: Re: Re: Re: Re: mda...

din 27 mar 2006 10:17 de Nekunoskuta

Cam asta ar fi problema, sa ajungi sa te intrebi asa dupa 5-10 ani de casnicie ;) Spunand asta te arati constienta de faptul ca este si poate va ramane s8ingurul si e posibil sa nu stii ce inseamna "mai bine" dpdv sexual. Adevarul e ca ...

Re: Re: Re: Re: Cu ce vedete ati vrea sa faceti se

din 27 mar 2006 10:07 de Nekunoskuta

Nu cred ca ar rezista intr-o relatie barbat-barbat[b]i[/b] :D Dar daca s-ar iubi cred ca ar fi mult mai fideli.

Re: Ma masturbez de ciuda!!!

din 27 mar 2006 06:44 de valentine

Eu ce draq mai sunt daca din totdeauna am vrajit numai fete mai mari ca mine?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descop

din 27 mar 2006 04:26 de Bozgoru

daca o femeie se culca ,,cumpatat,, cu 100 de barbati,, ma refer daca are timp... adika sa stea cu unu 6 luni..pauza 3 luni..altu la rand.. si tot asa..nu e curva... dar daca sta cu unu se desparte de el..si a doua zi e cu altu.... e o curva penala ...

Ma masturbez de ciuda!!!

din 27 mar 2006 02:25 de IceDog

Am 19 ani shi am si io o problema. De fapt nu stiu cum sa incep... Ma masturbez aproape zilnic. Nu o fac constant. Cate odata fac pauza de cateva zile dar pana la urma nu mai rezist. Problema este ca ca desi nu vreau sa recunosc, ma masturbez de ...

din 27 mar 2006 01:28 de ExoticDream

In principiu si eu sunt de acord cu tine, incompatibilitatea sexuala apare in cazuri destul de rare si se refera la diferente semnificative intre dimensiunea organelor genitale ale celor doi, in rest.... cred ca si apetitul sexual se poate aduce ...

din 27 mar 2006 01:21 de ExoticDream

Mai nou??? Nu, dintotdeauna a fost asa, ei incearca marea cu degetul, nu te obliga; daca tu cedezi, este vina ta. Nu conteaza daca dai sau nu peste asemenea exemplare, important este cum le raspunzi! Ideea este sa ii trimiti la plimbare pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de sen

din 27 mar 2006 01:04 de ExoticDream

Gaseste tu substantivul care sa denumeasca varianta masculina a cuvantului "curva"! De ce nu poti fi barbatii "curvi"? Eu zic ca pot si inca foarte bine! Ce-ar fi sa nu-i mai scuzam atat ca nu se pot abtine, saracutii, din ...

din 27 mar 2006 00:22 de spleen

:ok::ok::ok: absolut de acord. nici eu nu inteleg cum ar putea aparea o incompatibilitate intr-o relatie axata pe dragoste, e aproape imposibil.

Candidoza vaginala

din 26 mar 2006 23:32 de furnicuta

am incercat toate tratamenntele posibile pt candida si nu am scapat de ea.as putea insira doar cateva dintre ovulele care le-am luat nizoram clotrimazol macmirol pimafucin ghinozol etc nu mi le aduc aminte pe toate totosata si tabllete oral plus ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzati

din 26 mar 2006 22:49 de Je1

barbatii nu pot fi "curvi"..in schmb femeile pot fi curve.. macar un barbat nu-ti baga cutitul in spate..

Re: Re: Re: Re: mda...

din 26 mar 2006 22:39 de dazza

Eu nu cred in aceasta nepotrivire.Ce naiba..nu gaseste...locul..nu stie sa te mangaie..sa te atinga..sa te sarute?? Chestia asta o poti afla si fara sa faci sex cu el.Iti poti da seama daca te face sa vibrezi sau te lasa rece.Si mai e aici o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce inteleg femeile

din 26 mar 2006 22:31 de dazza

E o situatie mai speciala.Noi 2 de fapt nici nu putem divorta...:lol::lol::lol Nu ne-ar permite religia..:ok: Oricum am sarit parleazul :~*:p ..pot sa zic acuma hop ?? :lol: Nu condamn pe nimeni.Fiecare cu norocul lui. Si sa stii ca voi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2654 din 3732
«   1 ... 2651   2652   2653   2654   2655   2656   2657 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare