Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Perioade de abstinenta... din 24 mar 2006 17:33 de bluemoon
Pe acest forum se sustine sus si tare ca sexul e la ordinea zile ba chiar mai mult se duce o adevarata campanie impotriva libertatii sexuale a femeii asa ca m-am hotarat sa deschid acest subiect. Daca a mai fost dezbatut anterior imi cer scuze dar ...
Re: INTREBAREEEE din 24 mar 2006 14:46 de bluemoon
Sunt valabile ambele cazuri dar cel din urma e cel mai rar intalnit. In primul caz asa-zisa menstruatie nu mai are aceasi compozitie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!! din 24 mar 2006 14:31 de bluemoon
Sincer nu sufar de pe urma mentalitatilor invechite dar sincer mi se pare foarte deplasat ca sa faci sex cu o persoana pe care o cunosti de maxim 2 ore. In ceea ce priveste aventurile de o noapte cred ca pot fi interesante daca iti alegi cu grija ...
Dedicatie pentru valentine! din 24 mar 2006 14:09 de ExoticDream
11. "[Intr-un club/discoteca] Mare succes: multi ochelari galbeni, camasi desfacute si stringuri roz ce ieseau din pantalonii cu talie joasa. Inhatand microfonul, o Jennifer Lopez cu prenumele Anissa si-a definit epoca:
[b]- Toti suntem niste ...
Despre dragoste si sex... din 24 mar 2006 13:57 de ExoticDream
5. "Este mult mai placut sa faci dragoste fiind indragostit. Noi, barbatii, suntem ca femeile: preferam sexul cu sentiment. Avem nevoie de tulburare, de farmec, de magie; altfel sexul nu este decat gimnastica. Asta explica de ce bem atat alcool. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 13:37 de valentine
Iti dau oarecum dreptate in ce ai scris aici...
Intradevar, am ajuns sa ne fie frica sa ne mai insuram/maritam, se stie din ce motiv...:/
Re: Re: As vrea dar nu am cu ce din 24 mar 2006 12:42 de marius
dute mai laba....it's not the size that matters,that only the motion in the ocean...crec'ca
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 12:30 de ExoticDream
In cazul asta (si cu, si fara erectie), partenera n-ar mai trebui sa aiba legatura cu el! Problema este ca.... ea nu stie!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 10:36 de carrie
relatia de IUBIRE reala, adevarata, absoluta si eterna nu exista. de aceea dupa un timp, cand apare plictiseala, tentatia samd, unul din parteneri va ceda (de obicei barbatul, dar nu e o regula :rolleyes: ).
efemeritatea iubirii este demonstrata ...
Re: Lipsa dorintei din 24 mar 2006 09:14 de thalite
Buna Nora,
Si eu m-am confruntat cu o astfel de problema. Am luat in calcul multe posibilitati, am incercat sa discut cu el,l-am intrebat daca are pe cineva, l-am intrebat daca este bolnav, am incercat sa provoc tot felul de dicutii despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 07:43 de verdiuc
Daca se saruta cu o necunoscuta,si fara sa aiba erectie tot nu are legatura cu partenera...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 02:22 de ExoticDream
De acord cu tine, in asemenea situatii mintea, sufletul si trupul "conlucreaza", iar efectul este o stare complexa de bine care, printre altele, se manifesta si prin erectie, fara ca asta sa insemne ca el s-ar gandi preponderent la ...
Ce mai scrie la gazeta.... din 24 mar 2006 02:08 de ExoticDream
[b]Barbatii romani sustin ca fac mai mult sex decat partenerele lor. Multi au probleme de erectie, dar putini se trateaza. [/b]
Unul din trei barbati are probleme de erectie, insa doar 34% din ei discuta despre ele, de cele mai multe ori cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 mar 2006 01:45 de ExoticDream
Hai sa nu ne mai ascundem dupa "gandirea umana", daca femeia care face sex cu multi este [i]curva[/i], atunci si barbatul care umbla din pat in pat este.... masculinul de la [i]curva[/i]!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!! din 24 mar 2006 01:38 de ExoticDream
Ar trebui sa definim ce intelegem fiecare prin notiunea de curva. Conform DEX:
curva = femeie care duce o viata desfranata; prostituata
Asadar sunt incluse aici ambele variante: sex mult si sex pe bani. Disputa ramane in jurul cuantificarii ...
Re: Re: INTREBAREEEE din 24 mar 2006 00:30 de Taqua
Ba uite ca exista...O buna amica a ramas insarcinata si, in afara faptului ca avea o pofta de mancare usor exagerata, nici nu si-a dat seama, avand ciclul normal pana in a cincea luna.Sarcina a fost normala, bebe-ul nu are nici o problema...Mai ...
Re: Re: Ovar polichistic din 24 mar 2006 00:20 de Taqua
:ok:
Re: INTREBAREEEE din 23 mar 2006 23:05 de Nekunoskuta
Nu exista menstruatie peste sarcina. Exista o sangeare care poate sa apara o luna, maxim doua peste sarcina si nu se poate confunda cu menstruatia pentru ca nu apare la data ei si nici nu se aseamana ca abundenta si durata. Deci daca ti-a venit ...
Ciclu in timpul sarcinii? din 23 mar 2006 22:52 de unikata
am auzit ca exista cilcu peste sarcina...e kiar posibil??? si daca e posibil cat poate sa dureze ma indoiesc , ca pe tot parcursul acesteia voi ce ziceti sau ce ati auzit???
Re: Re: oare e destul? din 23 mar 2006 22:12 de
"Minunat chiar la 19 ani !" adica ce?crezi ca penisu creste in continuu pana la 80 de ani?ce legatura are minunatia cu varsta?chiar nu inteleg
Pagina 2657 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||