Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Pentru Dr. Sexpert din 23 mar 2006 22:02 de Nekunoskuta
Sustin propunerile lui ExoticDream.
Propun sa se mareasca echipa moderatorilor pentru ca, cel putin acum, aveam doar unul activ si e greu sa se descurce singura.
Poate se rezolva si cu sectiunea "veteranilor", sa se poata accesa doar ...
Re: Re: Re: Intarziere menstruatie din 23 mar 2006 21:50 de Nekunoskuta
Daca testele au iesit negative sigur nu esti insarcinata. Menstruatia iti intarzie de la raceala, de la faptul ca abia ti-ai inceput viata sexuala, sunt multe alte cauze. Poti incerca bai fierbinti, vin rosu si ceai de pelin (asa....mai babesc :) ) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 20:31 de okidoki
lol , cred ca nu s-ar mai insura nici una. iti dai seama sa ai un iubit/prieten si sa faci sex cu inca 3 amantzi sub pretenxtul ca nu e nimica intre ei ,e doar asa sex. lol fetitza asa trateaza lucrurilor.
iti dai seama ce tare ar fi sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 20:22 de verdiuc
Intr-adevar,la o durata mai mare a saruturilor,ar trebui sa patrunda cosmicul si in teluric...:love:
Re: Re: Intarziere menstruatie din 23 mar 2006 20:20 de Maria
am mai facut azi inca un test..Clear Blue(am inteles ca ar fi cel mai bun) si a iesit tot negativ O:)insa menstruatia..tot nu a venit :(( sper sa vina in curand..pana atunci....pot exista probleme daca daca intretin alte relatii? :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls. din 23 mar 2006 19:58 de bluemoon
Atunci chiar ca trebuie sa ai rabdare. Castiga-i increderea si daca intr-adevar o iubesti arata-i asta. Nu o mai presa cu subiectul asta ca s-ar putea sa o pierzi. Succes! :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 23 mar 2006 19:48 de carrie
bluemoon, nu fi asa dura! :) eu inca nu am plecat din club sa fac sex cu un tip...pt ca mi se pare un cliseu... dar aventurile de o noapte-doua pot fi misto...daca stii cum sa alegi persoana.
trust me. si asta nu te face o curva. poate doar nu ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena din 23 mar 2006 19:45 de bluemoon
La cat de vechi e primul mesaj postat fata deja nu mai face parte din viata lui asa ca nu mai are pe cine duce la medic. Acum e in cautare de alte virgine pe care sa le traumatizeze pt tot restul vietii. Ma tot intreb cum te mai suporti? Si mai ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 19:26 de bluemoon
Carrie, daca ar fi toate femeile ca tine nu stiu ce s-ar alege de barbatii astia...
Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 23 mar 2006 19:10 de bluemoon
Eu sincer nu am inteles afirmatia asta. Te rog sa ne impartasesti si noua din ideile tale. In ceea ce priveste femeile chiar daca fac parte din aceasta categorie sunt perfect de acord cu afirmatia de mai sus. Am un frate si e mai smecher el din ...
Re: Re: Re: Re: la ce varsta v-ati pierdut virgini din 23 mar 2006 18:57 de bluemoon
Mi-am pierdut vitginitatea la 18 si nu mi-e rusine cu asta. Oricum fiecare face ce vrea cu viata lui si nu cred ca e cineva in masura sa sustina contrariul. Si daca tot veni vorba de parinti, ai mei au stiut de la bun inceput.:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia din 23 mar 2006 18:50 de bluemoon
Mi s-a intamplat sa trec prin astfel de experiente si pot spune ca nu e tocmai placut, cel putin nu pt mine. De fiecare data m-am facut ca nu observ. :p
Re: Am o nelamurire! din 23 mar 2006 18:39 de bluemoon
Chiar daca nu ai avut o prietena pana acum ma indoiesc ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce trbuie sa faci la o intalnire. Asa ca de ce trebuie sa te compari cu fostii. Oricum daca sunt fostii ceva nu ai facut bine la un moment dat. Cea mai buna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 18:17 de Nekunoskuta
Poate gandesc eu mai ciudat dar cred ca toti baietii ar trebui sa aiba erectie cand isi saruta iubita. Bineinteles ca nu la un pupic sau un simplu sarut, ma refer la o "partida" de saruturi. Vrei sa spui ca tu daca esti in pat cu iubita ...
Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!! din 23 mar 2006 18:01 de DuteTare
carrie te rog nu ma include in categoria aia :) poti sa faci sex cu 100 de barbati si sa nu fii curva.....dar poti sa o faci cu 5 si esti o curva penala :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 17:55 de DuteTare
PAREREA MEA??DATI DELETE ACCOUNT MAI BAIETE K FLOODEZI FORUMU CU PROSTIA Ta....saracu....:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de pacatosi va sim din 23 mar 2006 16:32 de verdiuc
I kind of do that.
Si pe cat imi iese,imi place.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 16:29 de verdiuc
Revenind,ce ziceti de sexul in 3?Oare nu e mai bine asa?Daca intre 2 oameni => iubire,intre 3,de ce nu ar fi?:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 mar 2006 15:41 de valentine
Eventual lingai:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzati din 23 mar 2006 15:31 de valentine
Nu esti de acord cu descoperirea mea? Sustine-ti parerea!!!):(
Pagina 2658 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||