Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 mar 2006 15:15 de verdiuc

S-a mai spus asta: daca ele sunt curve atunci noi suntem gigolo spatiali.

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 23 mar 2006 15:11 de Mentos

Tu nu esti normal.Te crezi GIGOLO sau ce.Daca eram in locul ei te inpuscam pe loc.Fa bine si du fata la medic ca ai dat de "dracu" probabil.

din 23 mar 2006 11:23 de verdiuc

Cum spui tu...insa te-as sfatui asa: daca intalnesti un baiat,iar la primul sarut simti ceva tare pe-acolo,paraseste-l. Eu cand ma sarut cu iubita nu am erectie prea des,pentru ca nu ma gandesc la ceva fizic,ci mai degraba la ceva ...

Cum sa ma comport la prima intalnire?

din 23 mar 2006 10:32 de Don Henley

Salut,am gasit si eu o fata cu care sa ies,numai ca ea a mai avut cativa prieteni si nu stiu cum sa ma comport cu ea pentru ca eu nu am mai avut nici o prietena pana acum. As vrea sa devin prietenul ei,dar as vrea prin toate etapele pe care le-a ...

din 23 mar 2006 10:24 de carrie

dar ce argumente teribile ai baiete! ma plec in fata intelepciunii tale debordante! "e democratie" auzi!... cel mai simplu este sa trantesti asa un "adevar universal" cand nu stii cum sa combati ceva si stii ca ai cam dat-o in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 23 mar 2006 09:16 de Nekunoskuta

Nu mie trebuie sa-mi pese de soarta altor fete ci prietenilor lor care....cica....le iubesc. Orice om normal la cam isi da seama ca 8 ore e un chin si nu ar face asta. Dar poate intri si tu in categoria "okidoki"...cine stie. Oricum ...

Re: am o intrebare

din 23 mar 2006 02:54 de inuendo

la 17 este peste medie, si ca sa il faci normal nu se face sa tai din el.. asa ca fi atent cu fetelel sa nu le omori naibi

din 23 mar 2006 02:36 de okidoki

I don't give a fuck! e democratie si aleg ce vreau eu!

Barbatul face distinctia intre iubire si sex

din 23 mar 2006 02:04 de ExoticDream

Studiile spun ca creierul barbatului, datorita compartimentarii sale, are capacitatea de a distinge intre iubire si sex, motiv pentru care adeseori barbatul este fericit cu o simpla relatie fizica buna. In schimb, mintea femeii are o retea de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!

din 23 mar 2006 01:48 de ExoticDream

Da, insa daca mai deschide inca un topic cu fraza de baza "Toate femeile [i]e[/i] c****" eu promit ca-l cenzurez! :devil::devil::devil:

din 23 mar 2006 00:53 de ExoticDream

Cand tii la cineva, normal mi se pare sa ai parte si de fericire sufleteasca, si fizica! Cand o saruti, iti implici si sufletul, si trupul (not to mention the mind!). Ce motiv ai avea sa saruti o persoana oarecare? S-a mai discutat aici pe multe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de pacatosi va simtiti

din 23 mar 2006 00:37 de ExoticDream

Nu stiu in ce masura ii va deranja pe cei din jurul tau acest pacat, insa tu vei suferi cel mai mult: de plictiseala! (Vorbesc serios! Incearca sa te izolezi o luna de zile doar cu familia si iubita ta si apoi spune-mi daca iti pastrezi ...

Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 22 mar 2006 23:14 de

deci nu te intereseaza soarta altor fete. bine... 8 ore ziceati? sa vedem daca se bate recordul

Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea??

din 22 mar 2006 22:46 de

si eu care am prietena virgina si ma gandeam ca o ora e prea mult pt prima oara si citesc de animale dinastea care chinuie fata 8 ore... da chiar. cam cat ar trebui sa dureze dezvirginarea?(daca sunt dispuse fetele de pe forum sa spuna cat a durat ...

Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 21:35 de Farfalla

OVARELOR POLICHISTICE(sindrom al). Afectiune cronica ce se caracterizeaza prin prezenta in ovare a unor multiple chisturi tari de marime variabila, prin tulburari ale fluxului menstrual, printr-o pilozitate abundenta si printr-o greutate excesiva. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!

din 22 mar 2006 20:20 de carrie

ceea ce ma deranjeaza este, cum am spus, ca barbatii cer puritate dupa ce si-au facut toate damblalele...si nu pot accepta ca asta ai facut si tu, ca femeie...in fine...long story si i got to go probabil o sa ne mai duelam in idei si alta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 22 mar 2006 20:14 de valentine

Nu, nu fac discriminari intre sexe, nici macar nu imi trece prin cap desi e cam "la moda" chestia asta in ziua de azi... Pot sa ii ofer femeii ce pretind de la ea...? Eh, uite ca nu pot! Pt ca eu pretind de la ea sa fii avut putini ...

Re: Re: Re: Re: Descoperire de senzatie!!!!!!!

din 22 mar 2006 20:08 de carrie

incepe sa fie distractiv :) imi place ca tu macar nu faci discriminari intre sexe si sa stii ca iti respect opinia de vreme ce se pare ca tu poti si oferi unei femei ceea ce ii pretinzi ei, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea. si pe mine ...

din 22 mar 2006 20:04 de valentine

Deci sustii ca femeile ar trebuii sa se culce doar cu barbatii cu papagal, care stiu sa vrajeasca, cu baietii macho mai pe romaneste...interesanta teorie, dar afla ca aia in afar de un bang-bang nu o sa ai nimica de la ei si daca tie iti place sa ...

Re: Re: Re: Re: Ovar polichistic

din 22 mar 2006 19:54 de valentine

Eu nu fac parte din cele "destepte", dar pot sa iti zic ca este un rinichi anormal:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2659 din 3732
«   1 ... 2656   2657   2658   2659   2660   2661   2662 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare