Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine spermatozo din 20 mar 2006 17:45 de GG
Bag seama nu e nimeni sa va spuna din experienta. Sotia mea a ramas insarcinata in urma acestei practici si asta dupa ce mult timp am practicat aceasta metoda fara a avea neplaceri. S-a intamplat sa ramana insarcinata la un astfel de contact dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Contine spermatozoizi? din 20 mar 2006 17:06 de Nimeni
Pai da, am ejaculat afara, si ma intrebam daca de la licidul ala din timpul excitatiei poate sa ramana insarcinata.
Tnx.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in din 20 mar 2006 14:50 de verdiuc
Si daca a fi insuti inseamna sa mergi gol pe strada?
Sunt anumite norme...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este erectia rusi din 20 mar 2006 14:46 de verdiuc
Mie nu la plaja de nudisti sau la ginecolog mi se pare daca este interesant daca este o rusine sau nu...
Ci la discoteca,atunci cand in urma miscarilor mai mult sau mai putin lascive ale partenerei se intampla acest fenomen,si mai ales cand el si ...
Re: Re: Fosta Prietena din 20 mar 2006 14:34 de verdiuc
Si daca iubita ta este o fosta buna prietena care ti-a devenit iubita,si iti stie toate vechile prietene?
Re: Re: Re: Re: E posibil? din 20 mar 2006 14:13 de LonelyGirl
Sunt total de acord.:ok:
Re: Re: Re: E posibil? din 20 mar 2006 14:00 de LonelyGirl
Ai mare dreptate.INsa de foarte multe ori apare o persoana extraordinara pe care nu o putem accepta din cauza fostei relatii care a creat atatea DEZAMAGIRI SI...CINE STIE DE CATE ORI A TRECUT O DRAGOSTE ASA CUM AM OFERIT , PE LANGA NOI..FARA CA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul in statistici din 20 mar 2006 13:41 de David21
Fals, stresul nu duce la lipsa activitati sexuale!
Studiatul, munca, nu implica neparat stres!
Stres-> sex= eliminarea tensiuni provocata de stres.
Sunt n cazuri in care nu sunt implicate activiati intelectuale, si totusi lipseste apetitul ...
Re: Re: Re: ceva interesant din 20 mar 2006 09:13 de Nekunoskuta
Si oare eu nu am zis la fel?:blink:Aproximativ la fel.
Apropo...cum gandeste o virgina? Adica daca eu spun ca iubind o persoana iubesti totul la el, inclusiv faptul ca nu e prea dotat...e gandire de virgina? Interesant ce gandire ai tu. Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 20 mar 2006 07:18 de SORIN28
Parca am mai discutat odata pe tema asta?! Si parca ti-am mai spus ca nu poti vorbi cu toata lumea la fel. Cu baietii ai un fel de a vorbi, cu colegii de servici vorbesti altfel, cu sefii vorbesti altfel, cu iubita vorbesti altfel. Asta insemna ...
Re: Re: dureri din 20 mar 2006 04:13 de Bozgoru
poate tu nu esti destul de adanca..poate el o are prea mare..si e totusi normal sa te doara daca esti in situatia asta... incearca la urmatoarele acte sexuale ca penetrarea sa nu mai fie asa adanca... si vezi cum te simti dupa..
Re: Re: Re: E posibil? din 20 mar 2006 03:14 de Bozgoru
NU ! iubirea e doar pentru o persoana daca iubesti doua persoane inseamna ca de fapt nu iubesti pe nici una din ele din tot sufletul!
Re: Re: E posibil? din 20 mar 2006 02:02 de ExoticDream
Stii bine ca se intampla sa iubim persoane cu care nu ne potrivim sau care nu ne merita sau care se schimba pe parcursul relatiei. Continui sa iubesti, cu toate ca in subconstient realizezi ca relatia aceea nu este chiar cum ti-ai dorit, lupti ca ...
Re: Re: Re: Re: Sfaturi pls. din 20 mar 2006 01:51 de ExoticDream
Nu, nu vorbeste la misto, Xpert cel de-al doilea este dick, s-a bagat si el unde nu-i fierbe oala. Raspunde-i baiatului care a pus intrebarea, el n-are nici o vina daca unii se plictisesc si se trezesc batand campii.
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 20 mar 2006 01:39 de ExoticDream
Asta este alta poveste: multi baieti traiesc cu obsesia ca, daca isi arata partea umana, buna, anturajul ii va cataloga drept fraieri, blegi bla bla bla, dar anturajul ni-l alegem in functie de personalitatea noastra, de ceea ce ne dorim sa gasim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 20 mar 2006 01:33 de ExoticDream
Nu numai oamenii care au absolvit scoli inalte pot avea suflet mare, faceti o confuzie, nu de limbaj sofisticat era vorba, ci de unul civilizat. Este firesc ca omul simplu sa nu se poata exprima in metafore si/sau folosind un vocabular elevat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: da sau nu? SFATURI!!! din 20 mar 2006 01:15 de ExoticDream
De data asta nu putem fi siguri. Daca e el, ne scrie de pe malul marii! Totusi..... de ce ne-am bate capul?!?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Virgin la 23 de ani din 20 mar 2006 00:47 de bluemoon
Mai cunosc un caz asemanator. Si acum e pe drumul cel buna. E tare fericit ca nu s-a last influentat de altii. Acum e indragostit si chiar daca a trecut ceva timp de cand sunt impreuna inca astepta momentul. Oricum ideea e ca dragostea salveaza ...
Re: E posibil? din 20 mar 2006 00:22 de bluemoon
Dragostea e un sentiment care oscileaza. Nu poti iubii mereu cu aceasi intensitate. Si uneori exista momente, pe care unii le numesc monotonie, in care apare o persoana care te atrage. Ori din punct de vedere fizic ori din punct de vedere ...
Re: E posibil? din 19 mar 2006 21:07 de LonelyGirl
Consider ca daca iubesti nu ai cum sa faci paiune pentru altcineva.Iar daca acest lucru se intampla, e o dovada ca nu ai iubit.Doar ti s-a parut.
Pagina 2662 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||