Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei din 19 mar 2006 02:22 de ExoticDream
Gravitatia o fi de vina, mai stii? Oare n-ar mai adormi daca sangele ala ar cobori sus?!?
P.S. Propun sa ne explice verdiuc fenomenul.
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: perioada fertila din 19 mar 2006 02:06 de ExoticDream
Daca tu ai curajul sa risti.... ;););)
Re: vreau un raspuns urgent. va rog!!! din 19 mar 2006 01:07 de unikata
am avut aceiasi problema dar nu am folosit anticonceptionale....in general dupa contactul sexual organismul reactioneaza diferit daca teai protejat nu ai de ce sa iti faci griji...calculeazati perioadele nu mai lua anticonceptionale si foloseste ...
Re: Contine spermatozoizi? din 18 mar 2006 23:33 de bluemoon
Contine spermatozoizi dar depinde si de tine cat de fertila esti. Asa ca mai bine nu-ti asuma riscul si prtejeaza-te!
Re: Re: Contine spermatozoizi? din 18 mar 2006 21:41 de Nimeni
Pai cum sigur contine dar nu ramane?
Daca e in perioada fertila, ar putea ramane, doar de la chestia aia?
Contine spermatozoizi? din 18 mar 2006 20:46 de Nimeni
Am si eu o intrebare.. Se poate ca lichidul din timpul excitie, un lichid gelatinos, sa contina cumva spermatozoizi, astfel incat daca ajunge in vagin sa creeze 'probleme'?
Multumesc.
Re: Re: Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 16:02 de Nekunoskuta
Daca ai chef sa postezi la misto...asteapta ;)
Re: Re: Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 15:57 de Farfalla
Daca nu ai chef sa o astepti inseamna ca nu o iubesti. Atunci de ce mai stai cu ea daca nu vrea sa o faca cu tine? Mai bine o parasesti ca sa nu sufere dupa tine. Du-te la prostituate :ok:
Re: Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 13:58 de Xpert
N-am chef sa astept. [Cenzurat de ExoticDream] Asteapta tu cat vrei.):(
Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 13:48 de Nekunoskuta
Daca o iubesti astepti.
Re: Re: perioada fertila din 18 mar 2006 09:46 de valentine
Crezi tu?:rolleyes::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 mar 2006 02:50 de okidoki
Nu baga in mana in foc.
Da o fata frumoasa este tinta a o gramada de baieti talentati si falsi ! poate avea astfel de barbati oricand vrea! iar daca isi pierde timpul cu tine e ceva!
o fata frumoasa are mintea mult mai libera, deoarece nu ...
Fara sa generalizam! din 18 mar 2006 02:44 de ExoticDream
Nu cred; o fata frumoasa are o multime de baieti care roiesc in jurul ei si, chiar daca gaseste unul care i se potriveste, va simti mereu tentatia de a vedea cum este si cu altul, si altul.... De fapt, n-as spune ca n-ar fi fidela, ci ca ar ...
Re: perioada fertila din 18 mar 2006 02:22 de ExoticDream
Ai sanse maxime in perioada fertila. Pentru a o determina, trebuie sa stii care este durata unui ciclu (este bine sa notezi aceste date pentru circa 6 luni consecutive). Algoritmul de calcul este urmatorul:
Prima zi a fiecarui ciclu ...
Re: Re: Re: Sexul in statistici din 18 mar 2006 02:08 de ExoticDream
Tu nu te referi la oamenii ocupati, ci la cei mai studiosi care, fiind mai cerebrali, dupa parerea mea, sunt si mai selectivi in privinta sexului, nu ar spune "da" oricarei sanse de a sari in pat cu cineva, iar in cazul relatiilor de ...
Re: Sfaturi pls. din 18 mar 2006 01:52 de ExoticDream
Daca o iubesti, mai astepti, nu neaparat pana la casatorie, sunt convinsa ca, daca si ea te iubeste si nu o fortezi, incet-incet isi va dori si ea sa faceti dragoste, trebuie sa ai rabdare si sa avansezi in pasi marunti, nu brusc, altfel refuzul ...
Re: Re: Re: sex in trei din 18 mar 2006 01:41 de ExoticDream
Ciudat este ca, desi dupa ce barbatul a avut o partida de sex grozava, iese la suprafata partea mai blanda, mai feminina din el, totusi.... el adoarme! Probabil datorita faptului ca dupa o partida de sex barbatul slabeste (gurile rele spun ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 20:02 de ExoticDream
"Pe frunze-uscate sau prin naltul ierbii
Parea c-aud venind in cete cerbii...."
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fe din 17 mar 2006 19:49 de ExoticDream
Fals, nu e nici o regula, exista si categoria urata, proasta si c****!!!
Oricum... noaptea toate femeile sunt frumoase, cand faci sex nu trebuie sa-ti povesteasca despre Kant si mecanica cuantica, iar daca ar fi sfanta nu te-ar satisface de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 mar 2006 19:42 de okidoki
De ce sa faci si sex cu un astfel baiat?!
Pagina 2664 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||