Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Orel in casnicie

din 15 mar 2006 21:11 de alin4alin

Sexul oral nu isi are locul intr-o casnicie care se doreste reusita. Daca tii la ea nu cred ca e bine sa ii propui asa ceva(!)

Re: Aici chiar cer ajutor...

din 15 mar 2006 20:55 de alin4alin

:-` daca tii la el... atunci dai ceea ce vrea :-` gandestete ca oricum va trebui sa faci sex candva.. O:)

Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 15 mar 2006 20:18 de Fata buna...

1. nu trebuia sa iei pastile si alte porcarii. 2. mananca fara nici un fel de grasimi si multe fructe. 3.cere parerea unui baiat sa vezi daca nu gresesti tu cumva in privinta ca, crezi ca esty grasa! :-`noroc!:blink::lol::/(!)O:)

Aici chiar cer ajutor...

din 15 mar 2006 19:33 de Ad..........

:~*eu am 11 ani si prietenul meu 14 ani el mia zis ca ar vrea sa o faca in vara dupa examenele lui..... bla bla.... adevarul este ca si eu sunt foarte dezvoltata si multe persoane rad de mine si imi spun multi dintree ei acesta expresit: Iti bati joc ...

Re: Iubire sau Iluzie?

din 15 mar 2006 18:22 de bluemoon

In calitate de femeie pot spune ca in majoritatea cazurilor femeile au fost parasite de prima lor iubire si deci de primul partener sexual. Ce e de facut atunci? Sa stai sa bocesti toata viata? Sa te legi de o amintire si sa traiesti in singuratate? ...

Re: Re: Re: Re: sex in trei

din 15 mar 2006 18:06 de bluemoon

Ma asteptam la astfel de raspuns cel putin din partea unuia dintre voi. :-` Si atunci cum crezi ca noi ar trebui sa acceptam o a doua femeie, chiar si pt o partida de sex? Daca as avea forta fizica necesara si eu as face acelasi lucru ca si tine ...

trebuie s-o cititi!!!!

din 15 mar 2006 18:03 de LonelyGirl

Rob este tipul de om pe care ti-ar placea sa-l urasti: e intotdeauna bine dispus si are intotdeauna ceva pozitiv de spus. Daca cineva il intreaba cum ii merge, el raspunde: "Daca ar fi mai bine de atat, ar fi nevoie de doi oameni pentru atata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v

din 15 mar 2006 17:57 de bluemoon

Chiar nu credeti ca mai exista in luma asta bolnava si femei care sa merite respectul si aprecierea voastra? Femei care sa nu caue nici bani si nici smecheri. Femei care sa te sustina neconditionat si la bine si la rau si care sa renunte la orice ...

Re: am si eu niste probleme..

din 15 mar 2006 17:52 de YLoveCamelia

nu te mai masturba.

Re: am si eu niste probleme..

din 15 mar 2006 16:53 de Ronin

Probabil e doar ceva psihologic. Mi s-a intamplat si mie la inceput. Toti ziceau ca prima data termini in 2 minute si am avut surpriza sa nu termin deloc. Si s-a intamplat la fel si la urmatoarele 20-30 dati. Pana cand o data habar n-am cum am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Trezi

din 15 mar 2006 12:03 de David21

Niciodata nu se includ femeile din familie cand se face o clasificare sau o remarca in cea ce priveste femeile!! E o regula!(!)(!)(!)

Re: Re: citiri si raspundeti va rogggggggggggg

din 15 mar 2006 12:00 de David21

Las-o ca e dusa rau...:wacko::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-v

din 15 mar 2006 10:11 de Nekunoskuta

Ai facut o clasificare a fetelor in 3 categorii. Te rog sa o incluzi pe prietena ta in una din ele. paoi pe mama ta, sora (daca ai), verisoara si pe rand pe toate femeile din viata ta. De curiozitate...

Re: citiri si raspundeti va rogggggggggggg

din 15 mar 2006 09:50 de Nekunoskuta

Tu nu ai mai postat mesajul asta de vreo 2 ori pe forum? Daca esti atat de disperata du-te la un medic, o astfel de problema nu o tratam noi aici ci necesita control de specialitate. Chiar nu-ti dai seama ca toate simptomele sunt rele si denota ca ...

am si eu niste probleme..

din 15 mar 2006 07:02 de sbadea

prima mea chestie este in felul urmator.. in timpul actului sexual, nu ma pot termina.. deloc, doar daca ma masturbez. Prietena mea, stie ce face, este foarte "dotata"..sani fund..etc.. ma excita la nebunie, nu este "larga", sexul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (I

din 15 mar 2006 04:18 de Bozgoru

Adevarul l-ai spus okidoki cam 90 %... uite cum sta treaba din punctul meu de vedere... fetele( alea cu un IQ mai mic))... cauta baieti de cartier.. mai smekerasi..mai tatuati.. mai musculosi.. sa le futa... mai este inca o categorie de fete... o ...

Re: Re: Ce-i iubirea?

din 15 mar 2006 03:55 de Bozgoru

fiecare dintre noi are o jumatate.... sau macar pe cineva caruia sa-i oferim iubire..chiar daca nu o primim.... ai doar 20 de ani... trebuie sa te bucuri.. ca n-ai iubit pana acuma... exemplu..: cum era sa iubesti si sa te desparti de persoana ...

Re: Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 15 mar 2006 03:51 de Bozgoru

da... a spui inaltime si greutate... pentru ca majoritatea fetelor ,,exagereaza,, cand e vb de greutatea lor.. se cred grase..chiar daca sunt niste skiloade

Re: Re: eu ce ma fac?????

din 15 mar 2006 01:50 de Nixx

cam asha m-am gandit si eu ...la o sticla de vin si o sticluta de lubrifiant poate si o sticluta de ulei de masaj ... numai sa o fac sa se relaxeze si sa scape macar cat de cat de inhibitii ... si totushi ... nu e prima data cand mi-o trag dar este ...

Re: Re: penis

din 15 mar 2006 00:46 de verdiuc

Daca nu te doare,CURAJ.Daca te doare...du-te la doctor.:lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2667 din 3732
«   1 ... 2664   2665   2666   2667   2668   2669   2670 ... 3732   »

loading...