Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex in trei din 14 mar 2006 09:55 de bluemoon
La cat sunt de geloasa nu cred ca ar iesii bine :devil: Dar oricum nu cred ca s-ar ajunge pana acolo pt ca ar avea nevoie de consimtamantul meu.:p Dar hai sa luam in calcul si alta varianta: doi baieti si o fata. Intrebare pt baieti: Ce a-ti face ...
Re: Re: Uitarea fostului din 14 mar 2006 09:51 de Nekunoskuta
In toate cazurile! Asta daca presupunem ca fosta iubire chiar a fost iubire. Cred ca e omeneste imposibil sa iubesti si in 3 zile sa uiti si sa fii capabil/a sa sari in bratele altuia pe care sa-i iubesti la randul lui.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 09:48 de Nekunoskuta
NU poti face risipa de "giugiuleli"! Nu exista asa ceva. Mi se pare total imposibil sa ma satur de modul cum ma atinge pe spate (e doar un exemplu). E adevarat ca poate fi speriata de pierderea virginitatii si asta sa fie cauza pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2006 09:47 de bluemoon
:ok:
Re: Re: Re: Re: sex in trei din 14 mar 2006 09:47 de verdiuc
Eu cred ca nu ar ar fi in regula sexul in 3.Cred ca asa ceva ar putea fi vorba doar in cazul unei nebuneli adolescentine,cand intre cele 3 persoane este clar ca nu poate fi vorba de ceva serios.Ci eventual un joc de tabara.
Pe de alta parte,in cazul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2006 09:39 de Nekunoskuta
Nu am nimic cu nimeni, fiecare face ce vrea cu trupul sau, si-l expune imbracat sau dezbracat pe ce plaja vrea. Insa sunt tare confuza in legatura cu 2 chestii:
1. Cum naiba unii nu sunt de acord cu prietenia dintre doua persoane de sex opus, nu-si ...
Re: Re: Re: sex in trei din 14 mar 2006 09:19 de Nekunoskuta
Chiar daca una e prietena ta?:unsure:Stiu ca de obicei asta presupune sexul in 3: tu, prietena si o prietena de-a ei/comnuna/o necunoscuta. Mai rare sunt cazurile in care cei 3 se cunosc doar din vedere sau de putina vreme.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boa din 14 mar 2006 09:17 de Nekunoskuta
Mai...EVA a fost t%^$& ca a muscat din mar dar vezi tu ce catelus cuminte a fost ADAM ca a ascultat-o? Daca din pacatul origunal tragem concluzia ca Eva a fost t&*^%, concluzia ca Adam a fost "sclavul" Evei merge? ...
Re: E oare normal sa gandesc asa? din 14 mar 2006 09:14 de Nekunoskuta
E ceva normal dupa 5 luni de relatie. Dupa ce il cunosti mai bine o sa uiti aceste ganduri si iti vei da seama ca doar prezentul conteaza. Daca insa vei continua sa gandesti asa si dupa 2 ani de relatie (de exemplu) atunci te poti intreba daca e ...
Re: Lipsa dorintei din 14 mar 2006 08:55 de soothe
Oamenii se schimba si tot ce incepe se si termina odata...asta ca sa ma exprim intr-un mod optimist.
O discutie in stare de frustrare de partea ta, nu vad sa clarifice problema, pentru ca el are o problema. Oricum ar fi tot problema se cheama. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 04:28 de SORIN28
daca pe tine te gadila cineva o luna de zile in talpa(sa zicem ca acolo te gadili) vrei sa-mi spui ca te inveti cu gadilatul?!:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: pot fi insarcinata daca mam pr din 14 mar 2006 02:44 de soothe
imi face placere sa fiu de folos; practic medicina traditionala orientala cu acte in regula (in Canada).. ne mai auzim
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In sp din 14 mar 2006 02:09 de ExoticDream
Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Exista baieti care cauta "disperati" virgine pentru ca sunt satui de fetele usoare care se gasesc pe toate drumurile, iar ei, dupa ce si-au satisfacut curiozitatea in privinta sexului, au inteles ca nu pot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 01:46 de ExoticDream
Asa se intampla la inceput.... cu totii invatam. Ce-ar fi daca ati face pauza de "giugiuleli" cateva zile si apoi sa incercati marele moment?!?
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 01:39 de Nixx
aici e si greseala mea ca , fara sa imi dau seama si fara sa ma gandesc ca mai tarziu o sa am probleme din cauza asta, am facut risipa .... iar acum nu shtiu ce sa mai fac si cum sa mai procedez ca sa o excit indeajus.oricum sper ca toate aceste ...
Re: Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 01:26 de ExoticDream
In cazul asta, singura problema cred ca se afla in faptul ca ea este virgina si are temerile aferente situatiei. Luati-o incet si va iesi bine! Daca stii ca se excita usor, nu face risipa de "giugiuleli" pana ajungi la punctul maxim! ...
Re: Re: Re: eu ce ma fac????? din 14 mar 2006 01:21 de Nixx
nici nu stiu ce sa mai cred ca tocmai ea a venit si mi-a propus sa o facem.:blink: daca i-as fi propus eu mai intelegeam dar asha in in ceata rau de tot :blink:
Re: Uitarea fostului din 14 mar 2006 01:14 de ExoticDream
Categoric NU!!! :ninja::ninja::ninja:
De ce?
1. Te amagesti si il amagesti pe partenerul cel nou si il vei face sa sufere daca se ataseaza de tine (intrucat tu nu te poti indragosti imediat, indiferent cat de vulnerabil esti si cat ai vrea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala mascu din 14 mar 2006 01:05 de ExoticDream
Aha, am inteles ideea.... daca se ofera, de ce nu? Why would you miss the fun?
B)B)B)
Re: E oare normal sa gandesc asa? din 14 mar 2006 01:03 de ExoticDream
Este un sentiment neplacut care ni se intampla tuturor. In adancul sufletului speri ca esti diferita de "fostele" barbatului pe care il iubesti, poate mai buna, dar adesea ajungi la concluzia ca vocabularul este finit, imaginatia lui ...
Pagina 2669 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||