Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. al

din 12 mar 2006 22:58 de sweetgirl1

Eu nu vorbeam de "viitori puscariasi" eu vorbeam de barbati in general.Eu nu spun ca toate fetele sunt niste ingerasi, care nu fac nimic si nu vor sa faca sex...etc. dar nu sunt toate la fel.Mai sunt si fete care au incredere, care sunt ...

Re: virgine

din 12 mar 2006 22:45 de sweetgirl1

Daca vrei sa omori fata poti sa dai si mai multe numere desi nu cred ca ar accepta. :devil::devil:

Re: Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. al

din 12 mar 2006 22:15 de verdiuc

Pai fix la fetele acelea sweetgirl spunea ca nu le ia apararea.Asa sunt majoritatea fetelor,si anume peste 50 la suta.Dar snut si fete ok,iar in ultima vreme am descoperit ca sunt destule.Si eu am fost o buna bucata de timp dezamagit de fete,dar ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 12 mar 2006 19:52 de okidoki

Daca voi considerati ca viitori puscariasi sau viitorii sapatori de santuri sunt "the one" io imi bag pula in viata asta, si nu ma voi casatori NICIODATA ! dar NICIODATA! prefer sa ma duc la curve! voi va futeti cu toti fraieri ! si ...

Re: Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimen

din 12 mar 2006 19:19 de Nekunoskuta

Vali, cred ca treci printr-o pasa extrem de proasta, nu? Citeste tu mai bine ce a scris sweetgirl. O sa observi ca nu generalizeaza deloc, chiar spune "sunt fete si fete". O sa citesti ca se adreseaza folosind persoana I (adica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mar 2006 19:12 de Nekunoskuta

Tu explica-mi mie ceva: de ce nudism? Cu ce te ajuta? Ce-ti aduce in plus? DE CE sa facem nudism. Daca ai niste argumente solide pe care sa nu le pot combate poate ma duc si eu la nudisti.

Re: Re: Re: ?intrebare?

din 12 mar 2006 19:10 de Nekunoskuta

Mai...daca eu iti spun ca dupa 3 luni e momentul, o faceti dupa 3 luni? Totul tine de voi, nu de noi. Se intampla cand vreti voi, nu cand va spunem noi. Poti cauta si aici pe forum pentru ca sunt numeroase subiecte in care se trateaza primul act ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 12 mar 2006 17:06 de roby78

Se vede ca nu ai fost la nudisti.Tu ai imaginea nudistilor de la Techirghiol trecuti de 60 de ani.Pe o plaja de nudisti(gen Vama Veche) nu sta nimeni sa se uite intre picioarele tale.

Re: Re: Re: Re: In memoriam Laura Stoica

din 12 mar 2006 16:59 de valentine

Nu ai inteles ideea. S-a apucat unu din lipsa de ocupatie sa o boceasca pe net, s-au apucat toti...si daca nu se apuca ala, te asigur ca nu se mai facea atata haz de moartea ei... Intradevar e o pierdere, dar nici de bocit parca ti-ar fii murit ...

Re: spuneti-mi cum sa slabesc!!!plss

din 12 mar 2006 16:46 de valentine

Daca ai doar 5kg in plus, nu te speria...sunt baieti care vor fete mai plinute (vezi cazul meu) si altii care vor fete mai slabe...orienteaza-te si tu sa gasesti primul gen de baieti;)

Re: nush dak stiu sa sarut

din 12 mar 2006 16:43 de valentine

Prima oara foloseste doar buzele si inspirate si tu din filme si usor,usor baga si limba in joc. Faceti cerculete, el pe limba ta, tu pe a lui...(a draq exprimare), pur si simplu jucati-va si totul iese bine...si oricum, daca nici el nu are o ...

Re: Re: Re: De ce isi ascund barbatii sentimentele

din 12 mar 2006 16:38 de valentine

Inca un exemplu de generalizare total proasta... Inteleg, tu gandesti asa, dar te asigur ca doar inca o fata din 10.000 mai gandeste asa! Bine...ce pot sa zic, e o mare problema modul de gandire din ziua de azi...toti baieti zic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hartuirea

din 12 mar 2006 16:35 de valentine

Interesant... Pot sa fac plangere pentru hartuire sexuala...si daca stau si ma gandesc la trecut...poti sa ceri daune morale pentru "corupere de minori" sau "pedofilie"?...Cred ca ma fac miliardar daca se poate:D

Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 16:15 de Nekunoskuta

Deci practic ti-ai inceput viata sexuala de 2 luni. Si ce ai vrea? Sa ai orgasm asa repede? Stai linistita! Nu e totul asa de usor. Nu cred ca ai facut-o de mai mult de 10 ori, nu? Nu-ci cunosti indeajuns corpul, nu stii ce inseamna un act ...

Re: Re: ?intrebare?

din 12 mar 2006 16:11 de Nekunoskuta

Ok, se vad o data pe luna dar...cati ani au, ce sentimente sunt intre ei, de cat timp sunt impreuna? Sunt si alte aspecte decat perioada de timp la care se vad.

Re: Re: Re: Re: ?intrebare?

din 12 mar 2006 15:54 de sweetgirl1

Deci tu zici ca daca vor astepta sa se cunoasca mai bine, vor avea fire albe in cap si vor merge in baston...interesant.Eu nu stiu ce varsta au...pot avea si 15 ani si nu cred ca le pot spune ceva de genul: Cat mai repede copii, ca e bine! Si ...

Re: ?intrebare?

din 12 mar 2006 15:33 de Mentos

daca se vad 1 data la luna :????????????? ce puteti spune?? dupa cat timp ajung la momentul...:huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nudism

din 12 mar 2006 14:52 de Nekunoskuta

Vezi ca nu ai citit cu atentie ce am spus eu. Eu NU merg la nudisti. Si sa nu-mi spui ca la nudisti oamenii nu se uita unii la altii. Mai ales daca prin zona e un grup de domnisoare de 23-25 de ani goale. Hai mai....fii serios!

Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 14:44 de Taqua

Si de-asta esti tu atat de disperata? Eu ar fi trebuit pana acum sa ma sinucid daca ar fi fost sa reactionez ca tine...:cat:

Re: Re: sunt disperata!!!

din 12 mar 2006 14:06 de YLoveCamelia

procentul este mult mai mare de 20%. sursa ta este gresita.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2672 din 3732
«   1 ... 2669   2670   2671   2672   2673   2674   2675 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare