Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Lipsa dorintei

din 10 mar 2006 19:38 de Nora29

Buna! Sunt noua pe acest forum, acesta este primul meu mesaj si va scriu ptr. ca sunt tare suparata. Sotul meu pare ca nu mai are dorinta de a avea relatii intime. Suntem impreuna de trei ani si unde la inceput faceam dragoste in fiecare seara (deh, ...

Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 10 mar 2006 18:24 de simonax

Crede-ma ca exista ejacularea feminina,iar eu ajung la asta de fiecare data cand mi se face sex oral...adica cand este stimulat clitorisul,dar trebuie sa iti spun ca intr-adevar acel lichid iese cu o anumita viteza,dar nu este un jet din acela ...

Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 10 mar 2006 14:24 de MachoMan

Gurile rele spun ca pentru barbati exista o singura solutie: castrarea. Barbatul devine monogam, nu mai cheleste, iar durata sa de viata creste de la 56 la 69 de ani! Bine, aia pe care s-au facut experimentele apartineau unor institutii de boli ...

din 10 mar 2006 08:38 de SORIN28

Daca e sa ne luam dupa gura lumii....lumea mananca mult...beep. Parerea mea: Se stie ca barbatii inseala mai mult din cauza ca femeile nu spun. Ele o fac si tac, barbatii o fac dar se lauda(inca una pe lista de delicatesuri).:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida

din 10 mar 2006 05:49 de YLoveCamelia

parerea noastra despre ce cred ele este sustinut influentata de tipul de "relatie" pe care il vrem. se poate sa nu intereseze pe multii fiindca vor cauta imediat, in acelasi loc o nefumatoare. argumentul tau e realmente ghidus :)

Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 10 mar 2006 05:22 de YLoveCamelia

e fain. personal nu am auzit/ vazut femeie care sa vina cu o abordare realistica si diferita a dilemei penis mic-mare / bun-rau in pat chiar daca avem atat de mediatizatul cliseu pus pe tava atat de des "nu conteaza marimea ci ceea ce poti ...

Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul

din 10 mar 2006 03:34 de YLoveCamelia

consulta site ul : http: //dermatlas.med.jhmi.edu/derm/ cauta sectiunea de imagini, te poate ajuta.

Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgi

din 10 mar 2006 02:23 de YLoveCamelia

exprimarea e teribila. teribila e si "naivitatea" exagerata a tinerelor care incep "viata intima" in circumstante din astea. subiectul e important si interesant, merita dezbatut.

din 10 mar 2006 02:09 de YLoveCamelia

din cate stiu nu exista studii cu adevarat relevante despre subiect. "barbati porci" si femei de moravuri usoare, nu exista fundamente stiintifice cum ca o categorie e mai rea sau mai buna ca cealalta. apar si exista doar prezumtii, ...

Re: Re: Re: Re: Infidelitatea, boala masculina?

din 10 mar 2006 01:29 de Cyra

Presupunand ca ai o relatie stabila si iesi cu zece o data (a se intelege aici ca ai o relatie cu toate zece, desi e cam fantezista situatia) se cheama ca iti inseli partenera, indiferent daca esti sau nu casatorit cu ea. ;););)

din 10 mar 2006 00:57 de okidoki

Care statistici ?! stiai ca un studiu facut de Harvard a arat ca 75% dintre femeile maritata isi inseala cel putin odata barbatul ?! in timp ce doar 20% dintre barbati si-au inselat femeile?! stiai asta!?

Infidelitatea, boala masculina?

din 10 mar 2006 00:54 de Cyra

Daca e sa ne luam dupa gura lumii, barbatii insala mai des decat femeile, iar statisticile par sa confirme acest lucru. Credeti ca infidelitatea e mai degraba specifica barbatilor decat femeilor si care credeti ca ar fi explicatia in acest caz?

Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea virgine)

din 10 mar 2006 00:47 de okidoki

Datorita tariei de caracter si a increderii de sine supraponderata a baietilor acesti cauta mai nou doar tarfe in adevarul sens al cuvantului ! Stii tu ... vorba vine ... le este frica sa isi asune o responsibilitate ce ar putea denota cat de cat ...

Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 10 mar 2006 00:20 de ExoticDream

Eu nu stiu cum te simti cand nu mai simti iubire fata de cineva cu care ai avut o relatie de dragoste impartasita, indelungata, nu imi dau seama daca doi oameni care s-au iubit nebuneste pot deveni dupa un timp doar simpli amici sau straini. ...

Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 10 mar 2006 00:10 de Cyra

Daca a trecut un timp mai indelungat de la despartire, care evident, a fost mutual consimtita si amiabila si cei doi au trecut peste asta, si-au asumat un nou tip de relatie, cred ca este posibila o convietuire care sa nu duca la impacare sau ...

Re: Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 9 mar 2006 23:49 de Necunoscut

Balta aia de "apa" era lichidul ei.. lubrifiant... :> :ok:

Re: Re: imi este jena sa cer prezervative

din 9 mar 2006 23:46 de ExoticDream

Eu am cumparat o singura data un prezervativ dintr-un magazin fara autoservire (pentru o gluma facuta cuiva), vanzatorul era de sex feminin, i-am aratat in vitrina ce vreau, norocul meu a fost ca prezervativele erau asezate langa batoanele de ...

Re: Re: Re: Re: Ata penisului

din 9 mar 2006 23:44 de Necunoscut

Blanytzo.. ceea ce zici tu este fimoza... sau igiena de tot rahatul... nu are cum sa ti se infecteze decat daca nu te speli luni de zile sau daca ai fimoza... (care e alta treaba)... In rest.. nu mai speria lumea aiurea si nu mai da ...

Re: imi este jena sa cer prezervative

din 9 mar 2006 23:40 de Necunoscut

Cand iti cumperi absorbante nu iti este jena? Oricum, cred eu ca e de datoria baiatului sa se ocupe de prezervative... ;) Cel putin in cazul meu.. eu le cumpar:P PS: Am fost de mai multe ori sa cumpar absorbant ptr. prietena si am fost ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care n

din 9 mar 2006 23:08 de ExoticDream

Iti trebuie o anumita cantitate de ratiune si in iubire, in special la inceput, altfel risti sa-ti dai peste cap intreaga viata indragostindu-te de un om cu care nu te potrivesti deloc, care are cu totul alte idealuri in viata (sau nu are nici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2675 din 3732
«   1 ... 2672   2673   2674   2675   2676   2677   2678 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare