Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 8 mar 2006 04:07 de Cyra

Distanta dintre doi oameni care se iubesc nu cred ca poate fi masurata in kilometri sau in cuvinte. Poti foarte bine sa fii un strain fata de cel care e langa tine fizic si sa te simti aproape de cel de care te despart sute sau mii de kilometrii. O ...

Re: Convietuire moderna

din 8 mar 2006 03:34 de Cyra

O astfel de convietuire, cred eu, este posibila, dar pentru ca ea sa nu degenereze in altceva, ar trebui ca cei doi sa se cunoasca de o perioada buna de timp, astfel incat prietenia lor sa fie una deja sedimentata, stabila. Cred ca pe masura ...

Ajuta'ti aproapele!!

din 8 mar 2006 01:36 de ThroughRain

se poate garanta ca banii si ajutoarele ajung unde trebuie caci daca doriti vom fi si veti fi si voi acolo, sa mai lasam pe aici cam 1 sapt si sa vedem cati bani se trang..daca dam cam 100 de mii se strang destul de multi..eu mai am persoane care vor ...

Re: Ne dorim mult sa vedem o poza cu ExoticDream!!

din 8 mar 2006 01:20 de ExoticDream

Lasa, dick, ca nu mori fara poza mea in album, aduna de la admiratoare! Nu ne aflam aici pentru a lega relatii foarte intime unii cu altii (este adevarat ca mai exista si exceptii, dar cu certitudine nu in ceea ce ne priveste), asa ca nu este ...

Re: De ce baietii...

din 8 mar 2006 01:06 de ExoticDream

Din nefericire, frustrarile nasc atitudini rautacioase, orgoliul ranit se razbuna cu cruzime uneori, cel care pierde ceva incearca astfel sa-si mascheze/diminueze suferinta aruncand venin spre fostul partener, fara sa se gandeasca la implicatiile ...

Re: Re: Re: De ce baietii...

din 8 mar 2006 01:00 de ExoticDream

Oamenii nu se schimba cu adevarat aproape niciodata (exceptiile sunt extrem de rare, nu conta pe ele), ai gresit, intr-adevar, sperand ca dragsotea ii va atenua defectele. Totusi, nu mi se pare normal sa decizi despartirea de una singura, asa ...

Re: Re: bube pe pielea care acopera "capu pen

din 8 mar 2006 00:51 de Bozgoru

hepes genital daca sunt rosii si nu prea umflate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 8 mar 2006 00:32 de Bozgoru

daca tu ai fost pleacata si te-ai intors..dupa care i-ai spus ca ar trebui sa terminati relatia..sigur el a crezut ca este ceva putred la mijloc..ca ai facut tu ceva cand ai fost plecata... parerea mea... oricum ar fii trebuit sa o iei ca pe un ...

Re: Re: Re: Re: Re: All about SEX, subiect de disc

din 8 mar 2006 00:31 de ExoticDream

Jucau in Reality Show. S-au oprit pentru ca s-au considerat imaturi din punct de vedere sexual sau nepregatiti sa o faca, este exact ce am spus si eu, ti se pare de domeniul SF la 16 ani, chiar ca baiat, sa consideri ca nu e momentul sa mergi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisului.

din 8 mar 2006 00:26 de GGu

numa' sa n'aiba claustrofobie sau sa se inchida peretzii brusc!ca sa se poate ingrasa dolofanu'! :~*

Re: Re: Convietuire moderna

din 8 mar 2006 00:24 de ExoticDream

Chiar in orice cuplu sa se comita "greseli mici, fatale"? Peste cele mici se poate trece daca exista intelegere, peste cele fatale insa.... nu prea cred ca doar sunt fatale, nu? :/:/:/

Re: E bine de stiut

din 8 mar 2006 00:16 de ExoticDream

Are legatura cu dragostea, insa nu cred ca exista un raspuns general, totul depinde de ceea ce se potriveste partenerului, cuplului. De exemplu, daca iubitul meu ar fi un baietas fara prea multe pretentii, l-as duce la un concert house in aer ...

Re: Ajuta'ti aproapele!!

din 8 mar 2006 00:05 de ExoticDream

Daca as avea convingereea ca donatiile ar ajunge la cei aflati in suferinta, as da echivalentul a 75% din bursa studenteasca (de rest trebuie sa subzist si eu in luna aia)! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Surpriza !

din 7 mar 2006 22:01 de SORIN28

Frate nu-mi esti, prieten nu, amic nu, dusman?! neaaaa esti prea slab. Penibil?! de ce?! ca ti-am dat peste gura?! Nu, la faza asta tu esti ala penibil, cand postezi niste raspunsuri de om prost. Un sfat: Unde nu stii nu raspunde sau daca totusi ...

Re: Re: Re: Re: penis cu bucluc

din 7 mar 2006 21:52 de SORIN28

sa le luam in ordine :) : 1. Evreii nu-si decaloteaza penisul la nastere. Fac circumcizie la o varsta frageda. 2. Cuma adica sa-ti decalotezi penisul la primul act sexual?!:blink: Pana atunci nu o mai speli pe "interior"?! 3. e ...

Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 7 mar 2006 20:14 de sweetgirl1

Nu am spus nimanui lucrurile astea pentru ca nu sunt genul.Pentru ce sa spun asta?El nu mai inseamna nimic pentru mine de mult timp si nu am de ce sa il vorbesc de rau.Nu am mai discutat despre el de cand ne-am despartit si inainte nici atat nu ...

Re: Re: Re: sex oral?

din 7 mar 2006 20:11 de marius

Re: Re: Re: De ce baietii...

din 7 mar 2006 18:52 de spleen

in primul rand as vrea sa-ti spun ca e ceva caracteristic nu numai baietilor, ci si fetelor. Mi s-a intamplat si mie si altor amici de-ai mei. "El este un tip arogant, crede ca totul ii se cuvine, se credea superior, este foarte gelos, ma ...

Re: Re: Surpriza !

din 7 mar 2006 17:56 de David21

Bahhh..lamureste-ma si pe mine!!! Adica, daca e 100% "medicinal" inseamna ca nu are efecte secudare? Si inca ceva ....ce intelegi tu prin 100% medicinal..?:blink::blink::wacko::wacko:

Re: De ce baietii...

din 7 mar 2006 17:36 de spleen

ar fi interesant de aflat cum s-a ajuns la aceea ca v-ati despartit. cine cui a dat papucii si din ce cauza, sau a fost de comun acord. de cat timp nu mai sunteti impreuna?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2678 din 3732
«   1 ... 2675   2676   2677   2678   2679   2680   2681 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare