Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: mai... din 9 mar 2006 00:59 de ExoticDream
Nu am agreat niciodata ideea zburatului din floare in floare, nu pot sa spun ca stiu tot, am trait experiente (putine) frumoase si urate deopotriva, nu mi-am pierdut inca speranta ca iubirea sincera, romantica, tandra bla bla bla exista, insa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il ro din 8 mar 2006 23:02 de Alina
Valentine [Cenzurat de ExoticDream] si tu David 21 la fel.De ce ai zis sa ne ducem dracului cu ocazia zilei de 8 martie?):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il ro din 8 mar 2006 22:57 de YLoveCamelia
interesant. citisem ca la barbati, atunci cand exista simptome de BTS se recurge si la procedura amintita de ioan mai sus, cea cu prelevarea serului direct din uretra, care, primitiva fiind, este bineinteles dureroasa in cazul barbatilor.
...
Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il rog sa din 8 mar 2006 22:51 de YLoveCamelia
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii... din 8 mar 2006 21:44 de sweetgirl1
Nu este vorba de ambitie la el.Parintii lui sunt instariti.A intrat la facultate dupa cum mi-a spus, pe baza relatiilor si serviciul si l-a gasit tot pe baza relatiilor si nici macar nu se duce.
I-am explicat de multe ori ce ma deranjeaza dar nu ...
Re: imi este jena sa cer prezervative din 8 mar 2006 17:00 de bluemoon
A face sex e ceva normal, a folosi prezevative e ceva responsabil. Stai linistita ca nimeni nu o sa se mire de faptul ca folosesti prezervative ba din contra. Asa ca totul e in mintea ta. Majoritatea oamenilor au ceva mai bun de facut decat sa vada ...
Re: ceva interesant din 8 mar 2006 16:49 de bluemoon
sa inteleg ca inainte de casatorie nu ati avut relatii sexuale? se gasesc diferite metode pt a compensa aceasta aceasta "lipsa" ideea e ca trebuie sa fiti deschisi la noi experiente. treci pe la sex shop si poate o sa gasesti o solutie ;) ...
Re: Ata penisului din 8 mar 2006 16:37 de Nekunoskuta
De ce vrei sa ti se rupa ata? Sa stii ca e foarte posibil sa nu ti se rupa toata viata pe cale naturala si nu e nici o problema.
Operatia de care zici ti-o face un chirurg. Daca e cu trimitere de la medicul de familie nu trebuie sa ...
Re: ceva interesant din 8 mar 2006 16:27 de Nekunoskuta
Vrea sa divorteze nu pentru ca nu o satisfaci ci pentru ca nu te iubeste. Daca te iubea iti iubea si...dimensiunea ;)
Re: Daca are cineva idee il rog sa mi raspunda din 8 mar 2006 16:22 de Nekunoskuta
Urina sau sange. Am facut de curand un examen medical si din sange si urina au scos toate rezultatele, inclusiv BTS-urile.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AJUTOR din 8 mar 2006 16:17 de Nekunoskuta
Eu te intreb: stii sigur ca ai luat boala de la fostul? Nu cumva actualul te-a inselat si a luat boala de la vreuna iar acum da vina pe tine? Pentru ca e posibil ca sa nu-l fi infectat tu pe el (din cate am citit te duci sa faci analize deci nu stii ...
Ata penisului din 8 mar 2006 16:05 de Alex
Am si eu o problema asemanatoare...as vrea sa mi se rupa ata penisului,insa as vrea sa fie ceva controlat si sigur.Se poate ca treaba asta sa o rezolve un Urolog si daca DA cat ar costa?Multumesc
Re: cred ca ai grsit din 8 mar 2006 13:34 de ExoticDream
Nu am gresit:
Pana aici esti de acord ca demonstratia este corecta:
Din (i) si (m) => norvegianul locuieste in casa 1, iar casa 2 este albastra
Din (a) => casa 1 nu este rosie
Din (d) => casa verde si casa alba sunt consecutive, ...
Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 mar 2006 11:48 de nico
cred ca barbatii se gandesc la cat de buna esti in pat,nu te apreciaza pt ca esti virgina..asta trebuie sa fie raspunsul din pacate
Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor din 8 mar 2006 09:27 de valentine
Am avut si dalea...nu e chiar asa super cum crezi, pentru ca stii tu...daca vezi ca are fata orgasm tu mai faci ceva sa ii lungesti orgasmul....daca fata vede ca tu ai orgasm, ea face ceva sa ti-l lungeasca cat de cat....pe cand,daca ...
Re: Re: Re: Cat de pacatosi va simtiti? din 8 mar 2006 09:11 de SORIN28
Crezi ca ma intereseaza daca intereseaza pe cineva cum gandesc eu; sau ce crezi tu sau altu despre mine?! Te pacalesti
Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?! din 8 mar 2006 09:10 de bluemoon
Ce ilar e totul, unele femei isi vand virginitatea altele incearca sa o cumpere. Investesc banii intr-o operatie ca mai apoi sa devina "virgine". In ceea ce ma priveste nu mai am la ce renuntza dar oricum daca ar fi sa fie asa nu cred ca ...
Re: Re: Convietuire moderna din 8 mar 2006 09:01 de bluemoon
Stau acum si ma gandesc ce s-ar intampla daca i-as vedea pe toti barbatii care imi sunt prieteni ca si potential partener sexual. :wacko: cred ca as lua-o razna, la cat de multi prieteni am... Eu zic ca aceasta relatie merge doar in momentul in care ...
Re: Re: Re: Surpriza ! din 8 mar 2006 08:54 de bluemoon
Eu zic ca mai bine lasa medicamentele in pace si mai ales in cazuri de genul asta. Eu zic sa incerci sa fii mai relaxat si sa nu te gandesti la asta tot timpul, s-ar putea sa ai o surpriza. Daca ajungi sa te obisnuiesti cu atingerile ei treptat ...
Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita " din 8 mar 2006 08:46 de bluemoon
Oare mai exista aceea dragoste adevarata de care vorbesti? E frumos sa crezi in asa ceva dar cand vine vorba de realitate totul se schimba. Suntem oameni si la un moment dat exista slabiciuni. Si intrebarea e daca poti trece peste ele asa usor. ...
Pagina 2677 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||