Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boli

din 9 mar 2006 23:07 de Farfalla

HERPESUL GENITAL. Aceasta boala infectioasa, cauzata de virusul Herpes simplex 2, este o boala cu transmisie sexuala. Frecventa sa este in crestere in lumea intreaga. Primo-infectia este episodul cel mai intens:ea se manifesta prin aparitia, pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Boli

din 9 mar 2006 22:56 de Farfalla

Gonoree sau Blenoragie. Boala transmisibila sexual, provocata de Neisseria gonorrheae. SINONIME:gonococie,sculament(popular). Neisseria gonorrheae este un gonococ Gram negativ. Blenoragia este cea mai veche dintre bolile veneriene cunoscute si se ...

Re: Re: Convietuire moderna

din 9 mar 2006 22:48 de ExoticDream

Ce se intampla daca cei doi colegi de apartament au fost anterior implicati intr-o relatie de cuplu, care s-a incheiat insa? Este posibil ca intimitatea sa conduca la flashbacks, reveniri, reluari? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 9 mar 2006 22:43 de ExoticDream

Daca colegii de apartament sunt implicati in relatii de iubire serioase, nu cred ca se pune problema geloziei. Daca stiu ca X ma iubeste, am incredere in el, a-l banui de intentii sexuale cu amica inseamna ca relatia mea cu el scartaie, ca nu il ...

Re: Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 9 mar 2006 22:32 de Cyra

Cred ca atunci cand cei doi sunt implicati in relatii stabile cu alte persoane, desi sansele sa intervina o poveste de dragoste sunt mult mai mici, apare o alta problema: s-ar putea ca partenerul/partenera sa fie gelos/geloasa pe o astfel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se

din 9 mar 2006 21:35 de Cyra

Cred ca atunci cand visul se refera la iubire, ratiunea nu-si prea are rostul, mai ales intr-o lume in care alegerile rationale ne indeparteaza tot mai mult de dreagostea adevarata, de acea iubire neconditionata care parca devine tot mai mult ...

Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita

din 9 mar 2006 21:26 de lorenna

[Eu cred k daca exista iubire nu exista nici distanta si nimeni si nimik nu se poate interpune intre tine si persoana iubita!Trec si eu acum prin asa ceva si sper k relatia sa dureze mereu kiar daca ne desparte o oarecare distanta sper sa existe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se

din 9 mar 2006 14:04 de David21

:((:((:(:(:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad

din 9 mar 2006 13:58 de ExoticDream

Daca dai la o parte complet ratiunea, risti sa ramai doar cu visul...... frumos, dar neimplinit.... :heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 9 mar 2006 13:48 de ExoticDream

Comportamentul fostului tau prieten in timpul relatiei este in masura sa distruga sentimentele, este inadmisibil sa-ti spionezi in asa hal persoana pe care sustii ca o iubesti, sa-i ingradesti libertatea pana la a o priva de bucuria de a avea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee i

din 9 mar 2006 13:21 de YLoveCamelia

foarte on topic.

Re: Re: Re: Re: Convietuire moderna

din 9 mar 2006 13:17 de ExoticDream

Asa este, astazi femeia are, teoretic, acces la educatie, cultura, la fel ca si barbatul, ceea ce face ca subiectele de conversatie sa fie mult mai variate decat sexul, cratita si ingrijirea copiilor. Si mie mi se pare deosebit de interesant sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex oral?

din 9 mar 2006 13:04 de YLoveCamelia

nu mai cere de la sabba draga.

Re: Ata penisului

din 9 mar 2006 12:46 de banditu

Sefu ce draq ai ma cu atza ta ? ce nu iti place la ea ? cu ce te incomodeaza? las-o draq acolo ca sta bine ... In fine e alegerea ta .Cum sa faci? cauta o fetitza stramta si se rezolva :)) .. Hai pa pa

Re: Re: Re: lamuriti-ma si pe mine fratilor

din 9 mar 2006 12:42 de banditu

Buna ..si bine ai venit la acest subiect. Spui ca ai trait asa ceva? si nu ti-a placut sau te-ai simtzit bine? In fine as vrea sa te intreb daca iti trebuie facultate pt asa ceva sa ii faci unei fete, adica trebuie muncit serios 30 min? 1h? Daca ...

Re: Re: Re: Re: De ce baietii...

din 9 mar 2006 12:18 de sweetgirl1

Nu prea sufar pentru ca nu mai simt nimic pentru el dar...pur si simplu mi-a venit greu sa cred ceea ce a spus despre mine.Oricum viata merge inainte si lucrurile urate trebuie uitate.Conteaza viitorul nu trecutul. :love::love:

Re: Re: imi este jena sa cer prezervative

din 9 mar 2006 02:50 de Ronin

Intr-o lume perfecta asa e. Dar in lumea reala un vanzator barbat se va uita foarte 'zambitor' la o femeie care cere prezervative. Unele femei s-ar putea simti jenate, altele nu

Re: Re: Re: De ce baietii...

din 9 mar 2006 01:24 de ExoticDream

Asta este si parerea mea, dar, din pacate, nu conteaza...., ei se razbuna chiar daca ne purtam cu ei civilizat, indiferent cine poarta vina pentru nereusita relatiei. Nu ai cum sa schimbi asta, nu merita sa-ti mai faci probleme, incearca sa-l ...

Re: Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita &am

din 9 mar 2006 01:10 de ExoticDream

Da, mai exista, chiar daca extrem de rar. Te contrazic, slabiciunile de care vorbesti pot fi depasite, nu usor, dar se poate daca iubesti si te iubeste. Legatura nu se rupe chiar daca distanta este uriasa pentru ca, din moment ce ai gasit in ...

Re: Re: "Ochii care nu se vad se uita "

din 9 mar 2006 01:02 de ExoticDream

Subscriu 100%! :heart::heart::heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2676 din 3732
«   1 ... 2673   2674   2675   2676   2677   2678   2679 ... 3732   »

loading...